Çok özlüyorum ne yapmalıyım?

Bir yıl önce sevgilim ile ayrıldık. Kendi adıma zor bir süreçden geçiyordum oda kendince bana anlayış göstermeye çalışıyordu ama çokta yeterli değildi. Ekonomik olarak dara düştüğüm bir dönem oldu normalde oda bende çalışıyorduk ve çok rahatdık. sonrasında işi biraktı ardından bendede sıkıntılar baş gösterdi. Onun isteklerini karşılamak için daha yoğun bir şekilde çalışmaya başladım. Hem okul hem iş bütün zamanımı alıyordu kalanını da onun ile geçiriyordum zaten. Bunun için ağlamışlığı bile var az vakit geçiriyoruz diye. Sıkıntılı dönemimde borçları ödemiş düze çıkmışken ailem ile bir sorun yaşadılar. Kahvaltıda yardım etmediği için annemin ona kızmasına alındı. Annem ona her nekadar seni oğlumla bir tutuyorum sen benim kızım sayılırsın desede garip bir şekilde çok büyüttü konuyu. Ki annemle çok samimilerdir. Ardından bir kaç gün boyunca ailemi bana kötüledi. Bende daha fazla dayanamayarak ara vermek istedim ortalığın durulması öfkesinin sönmesi için. Böyle bitti beni engelledi resimlerimi sildi aynı gün. Buna çok kızdım ve bende sildim. aradan birkaç ay geçti içimi acı kapladı ve tekrar konuşmak istedim defalarca arkadaşlarımızla ya da bir şekilde iletişim kurmaya çalıştım ama o istemiyorum demesede nasıl olucaz dedi seçenekler sundum ama kabulde etmedi ve ben onu çok özlüyorum. daha çok fazla detay var ama şimdilik ne yapmalıyım inanın bilmiyorum ne yapmalıyım ya da nasıl devam etmeliyim?

Çok özlüyorum ne yapmalıyım?