sevdigim adamin bana yaptıklarına ragmen halen onu cok ozluyorum beni sevmemesine umursamamasina ragmen Gönülsüzde olsa gelsin benim sevgim ikimize yeter..🥺
2 ay
Çok özlüyorum ne yapmalıyım?🥺

sevdigim adamin bana yaptıklarına ragmen halen onu cok ozluyorum beni sevmemesine umursamamasina ragmen Gönülsüzde olsa gelsin benim sevgim ikimize yeter..🥺
Bazen tek taraflı sevgi ilişkiyi kurtarmak için yetmeyebiliyo yani benim sevgim ikimizede yeter diye bi kural inanki yok yetmez. Sen seni sevmeyen adama dünyalarıda önüne sersen sevmez, bu her iki cinsiyet içinde geçerlidir. Gerçek sevgiyi tatmamış veya hiç sevilmemiş diyosun evet olabilir fakat kaç senedir sevgini görememişse bundan sonrasında görmesini bekleme, bundan sonrası sadece rol ve oyuna girer. Sen koştukça o kaçar ve sen istedikçe o istemez. Yıllarını gençliğini seni sevmeyen bi adam uğruna harcama, senin onu sevdiğin kadar seni sevecek birisiyle ol seni sevmeyen umursamayan birine bu şekilde olma. Anlıyorum çok seviyo veya çok değer veriyo olabilirsin çok normal lakin karşılığını almadığın hiç bi yerde durma bazen hayatı kurallarına göre oynamak zorunda kalırsın kuralların dışına bu şekilde çıkarsan kaybedersin. Unutma ki seven bi adam zaten arar sorar kendinden çok seninle ilgilenir sana sevgiliden çok dost eş aile olur, gerçekten size değersiz hissettiren insanları sizin için zorda olsa hayatınızda tutmayın.
Bak arkadaşım seni anlıyorum fakat bu sağlıklı bir ilişki değil. Diğer insanlara sürekli aşk karşılıksız sevmektir diye açıklama yapmışsın. Aşk karşılıksız sevmektirin bu dünyada ki yeri bu değil, senin ki platonik aşk, tek taraflı yaşamak, karşılıklı akım olmayınca bunun enerji çıkışı olmuyor olmayınca da mantık oturmuyor. Bir süre sonra bu seni yorar, senin aşkın sizi taşımaz, zaman geçtikçe sevilmek isteyeceksin. İnsan olarak sevmek sevilmek herkesin hakkı, şimdi bilinçsizce düşünüp hareket ediyorsun, bir kaç zaman sonra bunun böyle olmadığını anlayacaksın. Önce kendini sevmelisin, sen kendini sevmedikten sonra sevilmeyi bekleme. Önce kendine saygın olsun karşında ki insan da sana saygı duysun. Elde edilen değil elde edilmek istenen ol, bunu başardığın zaman sağlıklı bir dünyan olacaktır
Sana hemen zenci büyük penisli birini ayarlayalım.
Yanlış anlama senin için değil o çocuk için.
Buna on farklı elbisede rolde filmde tecavüz etsin zenciler. Sonra şartlarını sun ya de tüm Türkiye tüm dünya seni tanır geylerin bir numaralı adamı Olcan ya da sadece benim Olcan.
Bunlar basit sorunlar Allah başka dert vermesin
Bilmiyorum Hayat senin istediğin şeyi yapabilirsin Ben de özlüyorum ama olmuyor yani kimseye anlatamıyorsun anlasın da mantığı yok ağlıyorsun söylüyorsun küfür ediyorsun içinde yaşıyorsun yani yapacak bir şey yok ki istiyorsan git öl yani tercih seni ki bu saate kadar aynı insanı bana da kadınlara yaptı
Cevap
31Cevap
Şu an mantıklı düşünemiyorsun gerçekten sana değer vermeyen birini böylece sevmen doğru değil sana kendini net şekilde ifade etmiş birisi için bu düşüncelerden bence kurtul ve kendi hayatına odaklanmaya çalış yoksa bu durum seni daha çok yıpratır ve daha çok üzülen olursun her zaman biraz kendine saygın olsun sonuçta dünya o kişiden ibaret değil.
Geçer o da geçer herkes unutuluyor emin ol
kendine saygısı olmayan birisin.
Senin sevginin ikinizede yeteceğini sanıyorsun. oysaki düz düşün. cebinde para yoksa ne senin ne başkasının karnını doyuramazsın.
şimdi bunu duygularla düşün kendini ne kadar değer veriyorsun manen bi bak. sonra karar ver.
Birde şöyle bak geri zihniyetli arkadaşım ;
Aşk karşılık beklemeden sevmektir.
2. Yıldır karşılıksız ondan bir şey beklemeden bekledim..
Onun bir bakışı bile bana çok Anlam çıkarttırıyordu, ben onu gördüğüm zaman ayakta durmam ve onun için savaşmam gerektiğini her defasında anladım..
Çok şey istemedim yanımda dursun bir ömür gönlü olmasa bile zamanla mecbur sevecekti.. ve hep dedim ki “o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” öyle de temiz sevdim kendime saygım var. Olmasa sevdiğim adamı bu kadar beklemezdim sevmezdim..:) bana laf edecek en son insansın.
iyi ki karşılık vermemiş. gerçekten çekilmezsin.
@XxŞehzadexX bencede. Kendine saygısı yok. Aynı mesajı özelimede atmış.
Bence kendine olan saygını kaybetmemen için bu şekilde düşünmeden hayatının merkezine onu değil kendini koyup önüne bakman gerekiyor. O da sıradan bir insan ve seni bu haldeyken umursamıyor, düşünmüyorsa sende ona aynı şekilde ol ve sil gitsin. Senin için kolay olmayabilir ama kendini merkeze koyarsan zamanla bu tarz şeyler seni üzmicek.
Onun bir bakışı bile bana çok Anlam çıkarttırıyordu, ben onu gördüğüm zaman ayakta durmam ve onun için savaşmam gerektiğini her defasında anladım..
Çok şey istemedim yanımda dursun bir ömür gönlü olmasa bile zamanla mecbur sevecekti.. ve hep dedim ki “o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” öyle de temiz sevdim kendime saygım var. Olmasa sevdiğim adamı bu kadar beklemezdim sevmezdim..:) bana laf edecek en son insansın.
Bazı kadınlar çok acayip
Kendisini seveni, peşinde köpek olanı, saygı gostereni, hatta ve hatta karşısında kendini tutamayıp ağlayan üzülen, onu gördüğünde çocuk gibi sevinen mutlu olan onu sevdiğini her an belli eden seven Erkeklerk hayatında istemezler tutmazlar.
Nerde kendisine saygısızlık yapan, aşağılayan, canını acıtan, beş para etmez karakterlere ilgi duyarlar.
Çok değişik hayatlar, ilginç karakterler
Seni anlıyorum :( ama her şey aşk değil ve aşkın yerini bir kişi alamaz. Aşk savaştır sen ve onun arasında sen ve kalbin arasında değil. O yoksa senin üstelemenin anlamı yok
KDBSKSJSJKS sana laf etmemiştim bile istediğini düşünebilirsin tatlım senin kararların aman dikkat yine de
Ay bir de herkese kopyala yapıştır yapmışsın. İnsanlar sana yardım ederken herkesi terslemişsin bu daha da komik
geçmiş olsun diyorum çünkü bu kafadaki birine ne söylesek tatmin edici olmayacaktır sen ya aşk illetine ya da saplantı hastalığına yakalanmışsın o kişiden en az en azz bir ay boyunca uzak durmanı tavsiye ederim..
Bu kızların hali ne olacak böyle. Önüne bakacaksın , kendine biraz zaman ver zaten unutup iyi ki bitmiş diyeceksin. şu an yeni olduğundan böyle konuşuyorsun
Çok şey istemedim yanımda dursun bir ömür gönlü olmasa bile zamanla mecbur sevecekti.. ve hep dedim ki “o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” öyle de temiz sevdim kendime saygım var. Olmasa sevdiğim adamı bu kadar beklemezdim sevmezdim..:)
Ne kadar çaresiz ve hala bir umut beklediğimi
o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” Diye kendimi kandırmamdan anlamışsındır..
ah ne bu benim hemcinslerimin sevgi açlığı güzelim yapma bunu kendine herkes olduğu yeri gül bahçesine çevirsin zaten yanında olsa mutlu olacak olsan sana gül bahçesi vaad etmeyecek senin bahçenden koparacak teker teker o gülleri elini kanata kanata tutmaya çalışma
Aynı durumdayım farklı derecelerde. Ama inan bana sonra daha çok uzuldum. Şimdi başka birinde aynı şeyleri hissediyorum ama elimden gelen bir şey yok. Unutucagiz önümüze bakacağız gerekirse kıskandir ama sonra avucunu yalarsin de ben bu taktikle yürüyeceğim.
O yüce gönüllülük bir yere kadar bebeğim. Bir yerden sonra sevilmemek ağır gelecek. Kabüllen. Kendi değerinin farkına var ve unut kendi iyiliğin için..
Sevmeyen adamı seven ilgisi olmayanın peşinden koşan bi türsünüz yalnız değilsin kadınların geneli böyle
Kadın beyninin çalışma şekli bu ben sana fikirlerimi değil hayatın gerçeklerini söylüyorum Kendini bazı şeylere inandırıp 2 yıl beklemişsin hayalinde birini yaratmışsın sana ilgisi olsa çoktan konuşurdu Bu yaşadığın şeyin adı aşk imkansız olduğu için istiyosun ve emin ol bi gün istediğin olursa mutlu olmayacaksın senin sevgin ikinize yetmez asıl ilgi ve sevgiyle beslenecen olan sensin benim amacım laf sokmak veya iğnelemek değil yardımcı olmak
Biraz gururlu ve iradeli ol. Senin yaptığın sevmek değil bencillik, sen seviyorsun diye o da seni sevmek zorunda değil.
Kendine olan sevgi ve saygın için boyle düşünmeyi bırakmalısin kendine yazık zamana bırakıp onu unutmaya çalısmalısın
Kanki geçiyor hepsii, şu an mantıklı düşünememen normal, hatta dediklerimizi anlamaman da normal ama zamanla anlayacaksın
Geçecek ve ileride şimdiki hâlin sana komik gelecek. Sabırlı ol, derdinin ilacı zaman. Kendin için kötü olana razı olma.
Seni sevmeyen bı adamı niye ozluyosun ki canı cehenneme
Böyle bi şeyi neden kendinize yapıyorsunuz merak ediyorum gerçekten
Bence gelmesin, daha güzel seveni hak ediyorsun, seni cepte görenlerden vazgeç
Normal özlemen siz acıyı ve çektireni seviyorsunuz ☺️
En İyi Cevap