sevdigim adamin bana yaptıklarına ragmen halen onu cok ozluyorum beni sevmemesine umursamamasina ragmen Gönülsüzde olsa gelsin benim sevgim ikimize yeter..🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazen tek taraflı sevgi ilişkiyi kurtarmak için yetmeyebiliyo yani benim sevgim ikimizede yeter diye bi kural inanki yok yetmez. Sen seni sevmeyen adama dünyalarıda önüne sersen sevmez, bu her iki cinsiyet içinde geçerlidir. Gerçek sevgiyi tatmamış veya hiç sevilmemiş diyosun evet olabilir fakat kaç senedir sevgini görememişse bundan sonrasında görmesini bekleme, bundan sonrası sadece rol ve oyuna girer. Sen koştukça o kaçar ve sen istedikçe o istemez. Yıllarını gençliğini seni sevmeyen bi adam uğruna harcama, senin onu sevdiğin kadar seni sevecek birisiyle ol seni sevmeyen umursamayan birine bu şekilde olma. Anlıyorum çok seviyo veya çok değer veriyo olabilirsin çok normal lakin karşılığını almadığın hiç bi yerde durma bazen hayatı kurallarına göre oynamak zorunda kalırsın kuralların dışına bu şekilde çıkarsan kaybedersin. Unutma ki seven bi adam zaten arar sorar kendinden çok seninle ilgilenir sana sevgiliden çok dost eş aile olur, gerçekten size değersiz hissettiren insanları sizin için zorda olsa hayatınızda tutmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBak arkadaşım seni anlıyorum fakat bu sağlıklı bir ilişki değil. Diğer insanlara sürekli aşk karşılıksız sevmektir diye açıklama yapmışsın. Aşk karşılıksız sevmektirin bu dünyada ki yeri bu değil, senin ki platonik aşk, tek taraflı yaşamak, karşılıklı akım olmayınca bunun enerji çıkışı olmuyor olmayınca da mantık oturmuyor. Bir süre sonra bu seni yorar, senin aşkın sizi taşımaz, zaman geçtikçe sevilmek isteyeceksin. İnsan olarak sevmek sevilmek herkesin hakkı, şimdi bilinçsizce düşünüp hareket ediyorsun, bir kaç zaman sonra bunun böyle olmadığını anlayacaksın. Önce kendini sevmelisin, sen kendini sevmedikten sonra sevilmeyi bekleme. Önce kendine saygın olsun karşında ki insan da sana saygı duysun. Elde edilen değil elde edilmek istenen ol, bunu başardığın zaman sağlıklı bir dünyan olacaktır
00 Yorumla
Sana hemen zenci büyük penisli birini ayarlayalım.
Yanlış anlama senin için değil o çocuk için.
Buna on farklı elbisede rolde filmde tecavüz etsin zenciler. Sonra şartlarını sun ya de tüm Türkiye tüm dünya seni tanır geylerin bir numaralı adamı Olcan ya da sadece benim Olcan.
Bunlar basit sorunlar Allah başka dert vermesin00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum Hayat senin istediğin şeyi yapabilirsin Ben de özlüyorum ama olmuyor yani kimseye anlatamıyorsun anlasın da mantığı yok ağlıyorsun söylüyorsun küfür ediyorsun içinde yaşıyorsun yani yapacak bir şey yok ki istiyorsan git öl yani tercih seni ki bu saate kadar aynı insanı bana da kadınlara yaptı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer o da geçer herkes unutuluyor emin ol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence zamanla geçer
00 Yorumla
+1 yılŞu an mantıklı düşünemiyorsun gerçekten sana değer vermeyen birini böylece sevmen doğru değil sana kendini net şekilde ifade etmiş birisi için bu düşüncelerden bence kurtul ve kendi hayatına odaklanmaya çalış yoksa bu durum seni daha çok yıpratır ve daha çok üzülen olursun her zaman biraz kendine saygın olsun sonuçta dünya o kişiden ibaret değil.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılkendine saygısı olmayan birisin.
Senin sevginin ikinizede yeteceğini sanıyorsun. oysaki düz düşün. cebinde para yoksa ne senin ne başkasının karnını doyuramazsın.
şimdi bunu duygularla düşün kendini ne kadar değer veriyorsun manen bi bak. sonra karar ver.43 Yorumla- +1 yıl
Birde şöyle bak geri zihniyetli arkadaşım ;
Aşk karşılık beklemeden sevmektir.
2. Yıldır karşılıksız ondan bir şey beklemeden bekledim..
Onun bir bakışı bile bana çok Anlam çıkarttırıyordu, ben onu gördüğüm zaman ayakta durmam ve onun için savaşmam gerektiğini her defasında anladım..
Çok şey istemedim yanımda dursun bir ömür gönlü olmasa bile zamanla mecbur sevecekti.. ve hep dedim ki “o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” öyle de temiz sevdim kendime saygım var. Olmasa sevdiğim adamı bu kadar beklemezdim sevmezdim..:) bana laf edecek en son insansın. - +1 yıl
iyi ki karşılık vermemiş. gerçekten çekilmezsin.
- +1 yıl
@XxŞehzadexX bencede. Kendine saygısı yok. Aynı mesajı özelimede atmış.
+1 yılBence kendine olan saygını kaybetmemen için bu şekilde düşünmeden hayatının merkezine onu değil kendini koyup önüne bakman gerekiyor. O da sıradan bir insan ve seni bu haldeyken umursamıyor, düşünmüyorsa sende ona aynı şekilde ol ve sil gitsin. Senin için kolay olmayabilir ama kendini merkeze koyarsan zamanla bu tarz şeyler seni üzmicek.
11 Yorumla- +1 yıl
Onun bir bakışı bile bana çok Anlam çıkarttırıyordu, ben onu gördüğüm zaman ayakta durmam ve onun için savaşmam gerektiğini her defasında anladım..
Çok şey istemedim yanımda dursun bir ömür gönlü olmasa bile zamanla mecbur sevecekti.. ve hep dedim ki “o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” öyle de temiz sevdim kendime saygım var. Olmasa sevdiğim adamı bu kadar beklemezdim sevmezdim..:) bana laf edecek en son insansın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kadınlar çok acayip
Kendisini seveni, peşinde köpek olanı, saygı gostereni, hatta ve hatta karşısında kendini tutamayıp ağlayan üzülen, onu gördüğünde çocuk gibi sevinen mutlu olan onu sevdiğini her an belli eden seven Erkeklerk hayatında istemezler tutmazlar.
Nerde kendisine saygısızlık yapan, aşağılayan, canını acıtan, beş para etmez karakterlere ilgi duyarlar.
Çok değişik hayatlar, ilginç karakterler10 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum :( ama her şey aşk değil ve aşkın yerini bir kişi alamaz. Aşk savaştır sen ve onun arasında sen ve kalbin arasında değil. O yoksa senin üstelemenin anlamı yok
13 Yorumla- +1 yıl
Çok şey istemedim yanımda dursun bir ömür gönlü olmasa bile zamanla mecbur sevecekti.. ve hep dedim ki “o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” öyle de temiz sevdim kendime saygım var. Olmasa sevdiğim adamı bu kadar beklemezdim sevmezdim..:) bana laf edecek en son insansın. - +1 yıl
KDBSKSJSJKS sana laf etmemiştim bile istediğini düşünebilirsin tatlım senin kararların aman dikkat yine de
- +1 yıl
Ay bir de herkese kopyala yapıştır yapmışsın. İnsanlar sana yardım ederken herkesi terslemişsin bu daha da komik
geçmiş olsun diyorum çünkü bu kafadaki birine ne söylesek tatmin edici olmayacaktır sen ya aşk illetine ya da saplantı hastalığına yakalanmışsın o kişiden en az en azz bir ay boyunca uzak durmanı tavsiye ederim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Bu kızların hali ne olacak böyle. Önüne bakacaksın , kendine biraz zaman ver zaten unutup iyi ki bitmiş diyeceksin. şu an yeni olduğundan böyle konuşuyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
Çok şey istemedim yanımda dursun bir ömür gönlü olmasa bile zamanla mecbur sevecekti.. ve hep dedim ki “o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” öyle de temiz sevdim kendime saygım var. Olmasa sevdiğim adamı bu kadar beklemezdim sevmezdim..:) - +1 yıl
Ne kadar çaresiz ve hala bir umut beklediğimi
o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” Diye kendimi kandırmamdan anlamışsındır..
ah ne bu benim hemcinslerimin sevgi açlığı güzelim yapma bunu kendine herkes olduğu yeri gül bahçesine çevirsin zaten yanında olsa mutlu olacak olsan sana gül bahçesi vaad etmeyecek senin bahçenden koparacak teker teker o gülleri elini kanata kanata tutmaya çalışma
00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayım farklı derecelerde. Ama inan bana sonra daha çok uzuldum. Şimdi başka birinde aynı şeyleri hissediyorum ama elimden gelen bir şey yok. Unutucagiz önümüze bakacağız gerekirse kıskandir ama sonra avucunu yalarsin de ben bu taktikle yürüyeceğim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. O yüce gönüllülük bir yere kadar bebeğim. Bir yerden sonra sevilmemek ağır gelecek. Kabüllen. Kendi değerinin farkına var ve unut kendi iyiliğin için..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyen adamı seven ilgisi olmayanın peşinden koşan bi türsünüz yalnız değilsin kadınların geneli böyle
02 Yorumla- +1 yıl
Kadın beyninin çalışma şekli bu ben sana fikirlerimi değil hayatın gerçeklerini söylüyorum Kendini bazı şeylere inandırıp 2 yıl beklemişsin hayalinde birini yaratmışsın sana ilgisi olsa çoktan konuşurdu Bu yaşadığın şeyin adı aşk imkansız olduğu için istiyosun ve emin ol bi gün istediğin olursa mutlu olmayacaksın senin sevgin ikinize yetmez asıl ilgi ve sevgiyle beslenecen olan sensin benim amacım laf sokmak veya iğnelemek değil yardımcı olmak
+1 yılBiraz gururlu ve iradeli ol. Senin yaptığın sevmek değil bencillik, sen seviyorsun diye o da seni sevmek zorunda değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Kendine olan sevgi ve saygın için boyle düşünmeyi bırakmalısin kendine yazık zamana bırakıp onu unutmaya çalısmalısın
00 Yorumla
+1 yılKanki geçiyor hepsii, şu an mantıklı düşünememen normal, hatta dediklerimizi anlamaman da normal ama zamanla anlayacaksın
00 YorumlaGeçecek ve ileride şimdiki hâlin sana komik gelecek. Sabırlı ol, derdinin ilacı zaman. Kendin için kötü olana razı olma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmeyen bı adamı niye ozluyosun ki canı cehenneme
10 Yorumla
+1 yılBöyle bi şeyi neden kendinize yapıyorsunuz merak ediyorum gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBence gelmesin, daha güzel seveni hak ediyorsun, seni cepte görenlerden vazgeç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal özlemen siz acıyı ve çektireni seviyorsunuz ☺️
00 YorumlaAklını başına ufaklık yarın büyüdüğünde düşüncelerin için pişman olacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmeyen istemeyen birisi için kendini üzmeye değmez. Sen değerlisin kıymetini bil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen özlemeye gururumuz el vermez. Seninki de el vermesin. Unutmaya odaklan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh be. Kendi iyiliğin için bırakmalısın bu şekilde bağlanmayı. İnan hiç kimse bilmiyor sen gibi değerini
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemişsiniz lan sizz erkek sevmiyorsa yazmaz aramaz buluşmak istemez sizi sevmeyen birinin peşinden essek gibi koşmayın hatta mutlu olun bu değil diye kimse vazgeçilmez değildir
11 YorumlaKendi kafana sık niye biliyonmu bir insani ozlemek onsun yasayamiyacam demek bana gore en buyuk canım gozumde tecavuzculerle ayni sırada aptal olma sevme seviosan unut o dusunsun ya sen nie yoruyon
00 Yorumlabana yaptıklarına rağmen ' den sonrasını okumadım. kendine saygısı olamyan bir kadını umursamam
01 Yorumla- +1 yıl
Çok şey istemedim yanımda dursun bir ömür gönlü olmasa bile zamanla mecbur sevecekti.. ve hep dedim ki “o Ailesi tarafından etrafındaki yapmacık insanlar tarafından gerçekten sevilmemiş ondan dolayı gerçek sevgiyi tadarsa beni sever..” öyle de temiz sevdim kendime saygım var. Olmasa sevdiğim adamı bu kadar beklemezdim sevmezdim..:) bana laf edecek en son insansın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar geçicek zamana bırak canım.. Bir zamanlar ölürüm dediğin kişiye zamanla ölsün gebersin diyorsun.. Sabret zaman her şeyin ilacı 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBacım ne diyon?
+1 yılSeninle aynı durumdayım, insan öyle birini özlemekten bile utanıyor ama işte..😪😏
10 Yorumla
+1 yılBende öyleydim ama değmiyor kardeşim takma giden gittiği yeri mutlu etsin
01 Yorumla- +1 yıl
"Özleyen ama kavuşamayan , Çabalayan ama çabaları boşa giden , Sevip ama sevilmeyen kimler var ise unutmayın bu günler gelip geçecek "🕊️
+1 yılKendine zaman ver onu istemenin ne kadar boş olduğunu anlicalsın
00 YorumlaYapma yanarsın. Zamanla unutuluyor. Hisler yok oluyor
00 YorumlaÇok kolay onu düşünme bak yoluna kendine bak değişime açık ol sonrası kolay
00 Yorumla
+1 yılInsan üzülür insan kendi aşkını kaybettik ten sonra çok açı ama hayat böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bi çare si yok kafanı dagitabilirsin ancak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı sevgi varsa sevgi vardır.
00 Yorumla
+1 yılNe yapmış açık yaz cesur ol
00 Yorumla
+1 yılKızlar böyledir seveni değil ağzına sıçanı sever
00 Yorumla
+1 yılyeter yeter sen öyle san
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçecek. Zaman herşeyin ilacı
00 Yorumla Bu enayilik bir yerden tanıdık geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizinki alışkanlık sevgi ikinci planda kalıyor?
00 Yorumla
+1 yılAt hırsızı bad boylara yanan akıllılar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım dilediğin şeyler olur
00 Yorumla Güçlü olup yoluna bakmalısın
00 YorumlaElde ettikten sonra gelen soğuma isteği..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yiyince maalesef unutulmuyor
00 YorumlaÜzümlü kekim üzerler seni
00 YorumlaSome varoş problems
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu aynı ben... Ah ahh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt kızısın diye mi istemiyor seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaptı sana merak ettim
00 Yorumla Seni sevmeyeni. Sevme sakin bunu kendine yapma.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTwerk yapmalisin
10 Yorumla
+1 yılBunu anlamak istemezdim
10 Yorumla
+1 yılÇok zor durum kendimde bilirim
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla çık ve yat
00 Yorumla
+1 yılOzlememelisin.
00 Yorumla
+1 yılOnurlu ol
00 Yorumla- Devamını Gör (5)