AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gururundan ödün verme. Ama ilk fırsatta bi bahane olursa yaz. İçinde ukte kalmasın. Ama mutlaka yaz
Yazdım aslında ama o bana yazmadı bi daha cevap verdi ama en son bana yaptiklarindan sonra belki yazmaya yuzu yoktur ama o da beni ozlemiyor mu
Bu tür durumlarda kız erkek farketmez, her zaman sevmeyen taraf lakayt davranır. O yüzden onun sana sevgisi yok 🙄
Bu kadar net mi
Yani hangi erkek sevdiği kızı kaybetmek ister ki , sana yazmıyorsa ya aklında başka biri var ya da seni kendine uygun görmedi. Bu acı gerçeği söylemek bana bile zor geliyor 😥
Tamzm önemli değil beni sevdiğini söyledi ve hissediyordumda seviyorduda aşık olduğunu söyledi şimdi nerde o kişi nerde aşk
Çünkü beklentiler ve koşullar değişti
Uygun görmeyeceğini sanmiyorum bu kacıncı ayrılıp barışmamız başka biri olsada aklında gider ya bunuda derdi zaten istese giderdi benimle kalmak istesede kalırda simdi bi sey yok ortada bilmem hangisi
Bilmediğin bişey vardır ama 🙄
Ne gibi
Ona verdiğim hediyeleri kaldirmamis aldigim cift bilekliği bile masasinda duruyordu ikimiz takcaktik onda kalmisti ikiside
Duygularına tercümanım inşallah beklentini bulursun onda
Evet inşallah
Belkide onun artik umrunda degilimdir belkide özlmedi o da bilemiyorum işte ya
Aslında sana uzun uzun cevaplar vermek istiyorum ama parmaklarım son derece yorgun. Çünkü ne söylesem o senin aklında kalıcak.
Olsun yinede teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim ama seni çok iyi anladığımı bil ve bundan emin ol. Hislerini biliyorum. Ama hayatın olağan akışında olan şeylerden birini yaşıyorsun
Tamam bu doğru biraz daha iyi geldi bana :)
Sorun neydi? İlişkiyi bitiren kimdi?
Sorun onun ilgisizleşmesiydi ben yazmayinca hiç yazmamaya baslamisti bekleyim dedim 1 gün bekledim 2 gün bekledim 3 gün bekledim ne aradi ne sordu meğer sadece ben yaziyormuşum eskiden olsa ben yazmauincada bugun sesin cikmiyor derdi 3. gunun sonunda aradim nerdesin napiyorsun niye konuşmuyorsun her gün konuşmak zorunda miyiz dedi tama dedim konusmayalim kapattim 1 hafta daha konusmadik yine yazdim bak birbirimize böyle davranalim şöyle yapalim falan insanca tamam her zaman konuşmak zorunda degiliz ben dakika dakika ara yaz demiyorum ki dedim ama insan sevgilisini merak etmez mi hadi işin olur diğer gün yazarsin insan sevdiğinin sesini duymak istemez mi böyle değildi anlamadim nasil olduysa sonra 24 saat içinden 1 saatini ayıramadın üstelik kaç 24 saat geçti dedim bunu deyince haklı olduğumu anladigi icin bi anda ofkelendi yeter artik sus falan dedi senin cocukca tavrina katlanamiyorum dedi ağzına geleni söyledi yani dedim ki tamam gel bitirelim bana verdiği cevap git git git git üst üste git yazmaya başladı diyorum ki sadece tamam de hâlâ git yazıyor sonra ayrildik işte saçma sapan ne olsursa olsun bi kıza ilgisizlik koyar ne demek ya her gun konusmak zorunda miyiz 1 hafta beklesem 1 hafta boyunca aklina gelmicektim eminim ne oldu o ilk bastaki adama cok baska seyler yasatti bana haketmedim ama soylemedimde bak kalbim kiriliyor diye hepsinr sustum ama bu kadari kendime haksizlik cok sevdim ben o da beno seviyordu bu nasil sevgi simdi bu nasl ask aşik olmuşti beni bi seviyordu bi seviyordu güya öyle diyordu
Bundan bi cacık olmaz o kadar belliki başka biri ile konuşmaya başladığı uğraşmana değmez engelle geç muhattap olma
Emin miyiz baskasi olduguna
Ne oldu onca söze benimle ciddi düşünüyordu zaten çok üstüne basa basa dedim eğer benden başkasını düsünceksen ben bu iliskide yokum sadece bu yola hani benimle çıkacaksan varım
E yani ilgisizleşti diyorsun
Ama bi kac kez daha ayrildil baristik sonra bana niye dondu ben cozemiyorum artik bu cocugu ya çok canım yanıyor hani beni seviyordun gercekten bi kere sevilmedim be gerçekten seven beklemez gelirdi
Her seven sonunda düşüyor derde dahada kimseyi sevmek istemem
Boşverin önünüze bakın
Ben sevdim dedim çok sevdim hâlâda seviyorum boşvercek kadar az sevmiyorum
hem boşveremiyorum ki olmuyor çıkmazdayım
Aşk gurur dinlemez derler 🤔
Bende aşkta gurur olmayacağını düşünüyorum zaten hep gururumu hiçe saydım gurur kalmadı zatende bu son sefer onun bana yaptigi biraz daha agir geldi bana
Peki o seni seviyor mu yani duygular karşılıklı mı
Evet sevdiğini söyledi karsilikliydi çok güzel günlerimiz oldu hissediyordum sevdiğini
Kırıldıysan yazma derim seviyorsa gelir zaten gelmezse alışmış olursun
Tamam :(