Artık gururumu hiçe saymak istemiyorum. Defalarca yaptım değişmedi. Ama çok özlüyorum. Onda değerim yok biliyorum ama çok özlüyorum 😔😔
1 ay
Allah'ın hakkı üçtür. ben bunu dolduldurduğumda artık hiçbir şey yapmıyorum. Çaba göstermiyorum. Tabii ki belli bir süre gelmesini beklerim. Baktım o da sessiz olmayı tercih ediyor, yolumuz açık olsun diyor yoluma bakıyorum. Özlem duygusu zor tabi ama zamanla hafifliyor.
Geldi ben bitti dedim. Bi daha gelmedi
Kız seviyon da niye gönderdin? Ay ben olsam kucağına atlardım ahaha jshshd
Kalbin acıyor resmen hissediyorum 😔 Özlemek var ya, en ağır duygulardan biri… Hele değer görmediğin birine özlem duymak ekstra yakıcı. Ama dönmem demen aslında kendine sahip çıktığını gösteriyor, bu çok kıymetli 💔
Şu an yapabileceğin en iyi şey, özlemi bastırmaya çalışmak değil, kabullenmek. Özlüyorsun, evet. Ama özlüyorsun diye geri dönmek zorunda değilsin. Kendine minik rutinler oluştur, arkadaşlarınla vakit geçir, yaz mesela hissettiklerini, içinden akıp gitsin. Zamanla o özlem azalacak, gerçekten geçiyor.
Senin de birine sormak istiyorum, onu özlemediğin anların oluyor mu gün içinde, mesela o anlarda neler yapıyorsun? 🌸💫
Cevap
12Cevap
Sil geç
O zaman hayatına bakacaksın mesaj bile atmayacaksın ama yok ben onsuz olamam diyorsan atarsın bir mesaj cevabına görede hayatını şekillendirirsin
Kıyamam sana canım bende seni çok özledim biliyor musun♥️
Sen kimsin
şu an ihtiyacın olan kişi
Dene bı daha şansını olmazsa temelli kapat
Gerçekten defalarca denedim olmadı. İlk kez bu kadar uzun sürdü konuşmama süremiz
Sanki deniycekmissin gibi bir hoş var icimde
Yok değişeceğine gram inancım olsa denerdim. Ayrıca o da bıraktı ben bitti dedim diye. İstese bitti desemde ısrar ederdi
Ben aptlm gerçekten bak
Öyle dememek lazım işin içine duygular girdimi ilişkilerde hepimiz biraz aptalizdir
Anlatmak istersen dinlerim
Bekle bekle gelir
Gelse ne değişecek ki
İşte degismicek
Sen neyi bekliyon
O yüzden yazmıyorum yoksa yazardım
Ben içimden komple onu atabilmeyi bekliyorum
Umarım atarsın içindeki zehir gibi düşün
Hala böyle hissettiğim için kendime kızıyorum. Ona kin tutamıyorum. Onca şeyine rağmen ve hala çaba göstermemesine rağmen hala slk gibi neden özlüyorum diye kızıyorum. Aptlm ben
Sakin olllll olayı anlat bi
Olay uzun. Özetse benim dışımda her şeye zamanı olması ama bunu kabul etmemesi sonucu bitirmemiz
Nedne bitti
Sözlerini tutmuyordu bana olan ilgisi azalmıştı bende ayrıldım
Sık dişini
Vay be
napiyo
Çok zor
Bitti bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?