Erkekler yatırım yaptığı kadınları daha mı çok sever?

#orkide
Erkekler yatırım yaptığı kadınları daha mı çok sever?

#orkide
Bu erkek değil Genel insan piskolojisidir. Benjamin Franklin etkisi mi ne deniyordu. Fakat kadın erkek ilişkilerinde yanlış yorumlanan bir şey yine zırva piskoloklar Öncesini sonrasını düşünmeden sallamış Ortaya Bundan önce Social Exchange Yani sosyal takas (Mübadele kuramı) es geçilmiş. Olduğu için ilişkilerin içine eden bir şey haline geldi. Socail Exchange kuramında Bir al ver dengesi olduğuna yoğun şekilde vurgu yapılır. Bu benjamin efekti yani bir insana birşeyler yaptırma durumu bu teorinin içinde yer alan bir husustur. Fakat bu al ver dengesi beraberinde olur. Bunu pas geçen piskoloklar ve onları koyun gibi dinleyenler Olayı bencilliğe taşıyıp herşeyi yaptır para harçat ilgi al ama hiçbir şey verme şeklinde haraket ediyorlar. Nasıl sıiçıp sıvadıklarınıda burada görüyoruz. Sürekli alan taraf olursan mutlaka bir noktada karşı taraf birşeyler beklemeye başlar ve size verdikleri gözüne batmaya başlayacaktır. Bu olduğunda yine vermeden almaya kalkarsanız. Günün sonunda şiddetli bir ayrılıkla ilişkiniz son bulur. Yani özetle Kadın Erkek fartketmez aslında fakat Erkeği sürekli yatırım yapmaya zorlarsanız mutlaka bir beklenti oluşur. Bu kadar şey istediğine göre ucunda ödül büyük alt düşüncesi hakim olur. Alamadığında da Sizi çok güzel sevecektir.🤣
Evet ama erkekler aileleri dışındaki kadınlara yaptıklarını yatırım olarak görmezler, hobi olarak görürler yani bana yatırım yapıyor sanarken canınız sıkılmasın sonunda :))))
Yatırım yapmak ifadesini bir insan için söylenmesini doğru bulmasam da evet erkekler genel olarak daha çok emek verdikleri bir insanı daha değerli olarak görebiliyorlar.
Cevap
55Cevap
Evet genellikle öyle olur. ama yine de bir erkek bir kadına yatırım yaptığında bu her zaman sevgi veya romantik ilgi anlamına gelmez bence Bazı erkekler bir kadının gelişimini desteklemek için yatırım yapabilirler ve bu kadının maddi olarak bağımsız olmasına veya kariyerinde ilerlemesine yardımcı olmak için olabilir. Bu tür yatırımlar, erkeğin kadına olan hayranlığını ve takdirini yansıtabilir.
Maddi açıdan yatırım yapan erkek bazı şeylerin karşılığını almadan bırakmaz o kadını, doyana kadar seviyor-muş gibi görünür. Değer kendine çok para harcatmakla olacak şey değil
Sevmediğimize yatırıp yapmadığımıza göre destekler nitelikte duruyor..
Yatırım diyince illa maddiyat geliyor insanların aklına ama hayır yatırım çok yönlüdür misal zaman vermek, emek harcamak ve hatta hatta gelecek planları yapmak bile yatırımdır
Yatırım yaptığı mı 🙄 ben para için birisini asla sevmem
Bazıları için geçerli.. Adam evli afedersin karısının evinin rızkını metresıne yedırıuor. Aşk falanda değil bu karşılıklı cıkar durumu olusmus. Cunku bılıyor Kı para yedırmeden o kadın ona hayatta bakmaz.
Evet. sevdikleri kadına yatırım yaparlar da diyebiliriz.
Yanı sıra yatırım kelimesini ben tamamen maddi olarak algılamıyorum.
Manevi açıdan; zaman harcamak, kıymet vermek, benimsemek vs.. de diyebiliriz.
evet borsada bir kaide vardır yumurtalar tek sepete koyulmaz diye yatırımı ne kadar çeşitlendirirsen o kadar iyi
Evet neye çok harcama yaparsan o senin için daha kıymetlidir
Örneğin 100 TL aldiğin ruj ile 1000 TL aldiğin ruju düşün
Bi bağlantı var arada kesin... ama hiç bir insan boşa yatırım yapmak istemez ki... ve yatırım yaptığın şey daha degerlenir
Klasik erko kafası. Her türlü konuyu ticari düşünürler
sevmese bile emek ve yatırım yüzünden daha fazla çabalar
Yatırım derken başlık parasımi önümü kastettiniz
Hayır, erkek yatırım yaptığı kadının fiyasko çıkması ihtimalinden çekinir.
Yani erkekler yatırım yaptığı her şeyi çok sever kadın olarak bakma 😀
Bu devirde ozellikle hic bir kadina yatırım yapılmaz.
Hiç bilmiyorum hiç izin vermedim de buna maddi bi beklentim yok.. eşim olmadığı sürece…
Ben yapmışsam severim ama yatırım yaptıysam demek ki 1 o kadar da bana harcanmıştır
Kadınları hiç Bitcoin mantığıyla düşünmemiştim... ilginç
Alakası yok erkekler ilgi gösteren kadınları daha çok sever
Yatırım önemlidir ama bunu sevgiyle ölçmek yanlıştır : ))
Kadına yatırım yapınca kadın da değerlenir sevgi de büyür
Evet, emek harcaması önemli. Hiçbir şey yapmıyosa sevmiyodur mantıken.
Yatırım yapan erkek zaten biseyleri kuruyordur
Ya evlenecek
Ya...
Tamam sevilen kadının kalbi altın ama onun dışında bu yatırım aracı mi ki sevelim ☺️
Erkek sevmediği kadına zaten yatırım yapmaz.
kadınlar artık şunu anlasın ya taktik yaptığınız adam sizi sevse ne sevmese ne? kendiniz olun sizi kendiniz olduğunuz için sevsinler ya. yatırım kahve mi? :)
Yatırım derken? Bence bir kadın evli olmadığı ya da evlilik yolunda olmadığı hiçbir erkeğin parasını yememeli. Erkeklerin ne düşündüğünü de çok anlamıyorum açıkçası
Kesinlikle... bilinçaltında kesinlikle daha değerli olursun. En basit şekilde baktığında bile, kimse emek vermediği/para ödemediği bir şeye hak ettiği değeri vermez.
Evet erkekler yatırım yaptıkları kadını sever hatta daha doğrusu sevgiden ziyade erkekliğini hissettiği kadına yatırım yapar
Beğendiklerine yatırım yaparlar. Ama bu da uzun sürmez.
Alakası yok
hatta harcama yaptıkları hatunlar iticidir
erkekler sevmediği kadını kullanmaktan başka bir şey yapmaz seviyorsa yatırımını paşalar gibi yapar
erkekler sevdiğini sanar ama hormonlarına yenik düşer
Kişiden kişiye değişir herşeyiyle alakadar olan para harcayan erkekliğin amacı farklı da olabilir
O ne demek ki? Halka arz mı ediyorlar? 😃😃
Sağır sultan bile duydu artık bunu 😅
Kadına yatırım yapılmaz. İşyerimi bu
Evet. Tecrübe edildi. Onaylandı.
Evet birde erkeğin ağzına edicen
Ama olumsuza gderse iflas
Hayır hiç alakası yok
Biraz öyle biraz değil
evet kadın dediğin erkeğe para harcatacak
Evet daha çok sever
parayla yapan hayat kadını oluyor yalnız
Mecbur sevecek başka çaresi mi var
Sevdigi kadina yatirim yapar
Galiba öyle bir psikolog söylüyordu
Aşko evet
Borsa mısınız siz niye
Erkekler sevdiği kadına yapar.
Yatırım yapıyorsa sevmiyordur, çıkarı vardır.
Yatırım ne aw halk arz mı bu sksbshsh
İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır
Bitcoin misiniz siz ne yatırımı
Evet
E tabiki
yatırım yapmıorum
yatirim nedir yaw
Evet boşuna yatırım yapmazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?