- Para & Ekonomi konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde öyle olur çoğu erkek gerçekten sevmez çünkü. yani mutlaka amacı ya da bir çıkarı olan kadınları severler. yani bir kadın da çıkar beklerler. ama ben aşık olduğum kadını gerçekten kalbi için severim. yani ben olaya para yatırım olarak o gözle bakmıyorum sevdiğim kadını her zaman sevmeye bakıyorum sadece ama her insan farklıdır. çünkü erkeklerin aşkı deneyimleme şekli kişiden kişiye değişir. Ancak, bazı erkeklerin, bir kadına yatırım yaptıkça ona karşı daha fazla sevgi ve bağlılık hissedebileceğini söylemek mümkündür. Bir erkeğin bir kadına yatırım yapması, ona zaman, para, duygusal destek veya diğer kaynakları vermesi anlamına gelebilir. Erkekler, bir kadına yatırım yaptıklarında, ona değer verdiklerini ve onunla birlikte bir gelecek görmek istediklerini göstermiş olurlar. Bu, kadının kendini daha değerli ve sevilmiş hissetmesine neden olabilir ve bu da ilişkinin daha güçlü ve sağlıklı olmasına yardımcı olabilir. Elbette, tüm erkeklerin aynı şekilde düşünmediği de unutulmamalıdır. Bazı erkekler, bir kadına yatırım yapmadan da ona aşık olabilirler. Bu, her erkeğin aşkı deneyimleme şeklinin farklı olduğunu gösterir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa şimdi erkeklerin çoğunda 🧠 olmadığı için veya o organlarını doğru kullanmadıkları için kendileriyle sırf paraları için beraber olan kadınlara para yedirmeyi seviyorlar ve genelde öyle kadınları seviyorlar
61 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatırım yaptıktan sonra seviyorsa, kadını değil parasını seviyordur. 🙄
20 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmadığım için bilemiyorum. güzelim
21 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 65,4b cevap paylaştı. Fedakar ve yanımda olan
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine yatırım parası aldığı kadınları daha çok severler gadası
11 Yorumla
+1 yılYakin zamanda iletişimi kestigim bir arkadaşım; flörtünü sömürüyordu resmen.. Çocuk başta incelik yapıp buna çiçek gönderdi, sonra 2 3 gün geçti aradı ve dedi ki benim çiçeğim nerde..
Bir zaman sonra hediye olarak çiçek almak onu kesmez hâle geldi..
En son kolye istiyorum dedi ve wptan resmini gönderdi, iki gün sonra kolyesi geldi..
Sevgili oldunuz mu diye sorduğumda da dedi ki; önce bı yalvarsin ayaklarıma kapansın.. Sonra..
Sonra da elbise istedi..
Bir kaç gün sonra ise tamamen konuşma kesildi.
Çocuk istediği herşeye tamam dedi, hiç de rahatsız olmadı..
Kız da onu bir guzel yedi..
Ben de aman hesap ödetme falan, para harcatani seviyorlar..
Hak ediyolar. Oh oluyor😅
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYatırım yaptığını tabi ki. Dün Sophie 's Choice filmini izledim. Nazi kamplarını anlatan bir filmdi. Biraz spoiler olacak ama orada da Naziler Sophie 'ye oğlun mu kızın mı diye soruyorlar, oğlunu seçiyor. Tabi niye seçtiğini tam bilemeyiz ama oğlu daha büyük. Ona daha büyük bir yatırım yapmış hem kişilik gelişimi hem eğitimine vb daha çok yatırım yapmış, o yüzden büyük olan çocuğunun daha çok yaşama şansına sahip olmasını istiyor. Belki de yani... Film çok güzeldi, Meryl Streep'in muhteşem mimikleri ve o sesi. Zaman bunları hiç değiştirmemiş, onu anladım..
10 Yorumla
+1 yılşimdi esmerciğim bir normal erkek arkadaşımın sevgilisi vardı maskarasına hatta kremine kadar çocuğa aldırırdı çocuk kölesi gibiydi neyse velhasıl kız çocuğu aldattı ve o aldattığı adam ile evlendi! ben ise aynı zamanlarda sevgilime masraf bile yaptıramazdım birikim yapsın yatırım yapsın diye ben aldatıldım 😀 hayat böyledir işte doğru insan yanlış kişinin kolundadır her zaman
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok haklısın 🥲
- +1 yıl
neyse her şeye rağmen karakterimize yatırım yapmaya devam
- +1 yıl
Aynen asko 😘
+1 yılTabii ki yatırım yaptıkları sevilmek unutulmamak icin parasını hortumlamak lazım süründürmek bencil olmak lazım bunu fark ettim yemezsen başkaları yer bulurlar yedirecek birisini fedakar kendinden ödün veren iki iltifata benim gibi atlayan kanan s*laklar asla sevilmez kullanılırlar ancak
11 Yorumla
+1 yılOnu anlayan kadini icten ice sever ama nasil klsa anliyor diye emek harcamaz. Kendisini anlamayacak kadini ise etkileyebilmek icin ugrasir ve yatirim yapar cunku o kadin, erkegin nedenlerini onemsemez ve ne aldigina bakar. Erkegin anne gibi gorup de dizine yatmak istedigi kadin, daima yaninda olan kadin olur. Fakat annelik yapan bu kadin, onun savasci ruhunu harekete gecirmedigi icin ona sevgisi ve saygisi icten ice olsa da tutkusu ve cekimi olmayacaktir.
11 YorumlaFedakarlık sevgi borcu yükler karşıdaki insana. Zaten hiç anlamadım bu olayı. Hala fedakarlık yapıp karşılık bekleyen içten pazarlıklçı insan var mı?
Sevgi öyle bi şey değil.. Eşyanın tabiatında yok yani bu olay.
Ayrıca yatırım yapılan şey ticari maldır. Muhasebe de kodu bile var. 153 ticari mallar.
Kadını bu durumda sorunda, metafor olarak bir ticari değer haline getirmişsin.
12 Yorumla
+1 yılHayatındaki kadına para harcamak yatırım değildir kadında yatırım aracı
azla yetinen bir kadına da eşi para harcayabilir
çok para hacanan kadın da diğerlerinden daha KADIN değildir
esra ezmeci denen beyinsizin ortaya attığı saçma sapan bir tez.
kocan sana dünyaları harcar ama gidip aldatır. Bunun çok örneği var hem magazinde hem gerçek hayatta yani bir gerçeklik payı yok
34 Yorumla- +1 yıl
takip ediyorsunuz demedim zaten
- +1 yıl
Kadın kötü bir yatırım aracıdır, borsayı tavsiye ederim hemcinslerime 😀
+1 yılYatırım yaptığını seviyor çünkü sevdiği için yatırım yapıyor... Diğer Türlü fedakar kadını ne yapsinlar valla seven değil bu erkekleri düşünmeyip si... k.. nnnn. Yarıyor.. sabah sabah biraz ağzim bozuldu idare et 😃
12 Yorumla- +1 yıl
🙈
+1 yılHem evet hem hayır. Yatırım yaptıkları kadından vazgeçmek kolay olmayabilir ama yatırım yapmadığı kadından daha kolay vazgeçebildiğine inanıyorum.
21 YorumlaParayla olsaydı bu işler şu ana 10 sevgilim 500 flörtüm 5 tane de kocam olurdu 🤣🤣🤣🤣 erkekler ne istediğini bilmiyor bence sorun onlarda tamamen yani 😂😂😂😂
21 YorumlaErkekler yatırım yaptığı kadını sever. Yatırımdan kasıt sadece maddi değildir. Duygusal olarak ta emek verdikleri sevgilerini kazanmak için uğraştıkları kadınları tercih ederler.
21 YorumlaBu her kadın ya da her erkek için geçerli diye
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı. senin istediğin seni süründürür seni isteyenide sen süründürürsün bu hep böyle
41 Yorumla
+1 yılFedakâr olanların kıymeti bilinirdi fedakâr kadın sevseler. Ben, hiç bilinmiş olduğuna şahit olmadım. Sen oldun mu?
11 Yorumla- +1 yıl
Olmadım
- Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Örnekteki kadınlar asla sevilmez. Ezik, pasif ve beceriksiz görürler. Onların favorileri para yiyen ve cilveli hatunlar. Ölürler onlar için 🙄
21 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla fedakar ve yanında olanın hiçbir zaman değeri bilinmez. Nerde para yemeyi seven, çirkef, dediğim dedik varsa baş üstünde olur
21 Yorumla
+1 yılSevmek mi? Apt*l değilse o yatırımın getirisini bekler, bir erkek boş yere kaz gibi yolunmayı tercih etmez.
11 Yorumlabu soru okadar saçmaki sanki bilmediğin bir şey bide soruyorsun hiçbir erkek azla yetinmeyen kadını sevmez.
12 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYatırımdan kasıt sade para değil zamanını harcarsada yapmış olur. Gece sabaha kadar mesajlaşmak gibi. Ama kadında aynı. İnsanın doğasında olan bişey. İşkolik olmakta ondan işe çok kafa yormaktan. İnsana kafa yorarsada insana yatırım yapar.
21 Yorumla- +1 yıl
Hatta yaradanı nıye anmamız gerekiyo ona yatırım yapalım ki daha çok peşinden koşalım diye yani bizim faydamıza
+1 yılBunu biri söylemişti “erkekler yatırım yaptığı kadını sever”. Bu söze katılamam fakat kendinden ödün veren değersizleşir. Kadın ya da erkek farketmez. Kendini çok seven sevilir, kendine odaklanan odak haline gelir.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBazı erkekler parası ile ego tatmini yapmayı seviyor. Bu durumdan da ben hoşlanmıyorum. Sevgiliyken bana pek para harcamasını istemem ama evliyken ihtiyaçım olur. Yani para benim için bir ihtiyaç. Buna yatırım denilir mi bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılE kaz gibi besledikten sonra tavuk verimliliği alırsam zarar ederim.. :/
20 Yorumla
+1 yılparasını yiyenlerle birlikte olup sonra tüm kadınları genelleyerek şikayet etmeyi severler :D
11 Yorumlayatirim ne demek? anlamadim
ben kalptren moralen ve vücuden severim Yatirim ney anlamam
14 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYatırımı hangi amaçla yaptığına bağlı. Bazıları yatağa atmak için yatırım yapıyor.
11 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hayır.
Bu genellikle doğru bilinen ama dibine kadar yanlış olan bir şey.
13 Yorumla
+1 yılYerine göre izin vermek gerekiyor bence bir şeyler yapmasına ama her zaman değil gerektiğinde sen de azla yetinmeyi bilmeli halden anlamalı elini taşın altına koyabilmelisin
20 Yorumla
+1 yılErkekler yatırım yaptıkları kadını daha çok sevmezler sevdiklari kadın için daha çok yatırım yaparlar. Sebep sonuç ilişkisini tersten okuyorsunuz.
10 YorumlaErkekler kendini tatmin eden kızları sever. Çok net;
Para pul, güzel söz vb bunlardan ziyade bunların hepsi. Kişiden kişiye göre değişen bir durum olsa da duygusal ve fiziksel açıdan tatmin olan erkek sever. Erkekler basit yaratıklardır, üzerine fazla kafa yormayın.10 Yorumla
+1 yılVallaha evlendiğim zaman karıcığımdan çalışmasını istemiyorum zaten yemeğimi yapsın üstümü yıkasın ütülesin yeter ben parayı getirim sonra çıkarız dışarıda birlikte gezeriz
10 YorumlaErkeklerin bir kadın yüzünden alkole, sigaraya yaptığı yatırım tüm yatırımlardan kat kat fazla oluyor ya.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatırımı azalan kadın daha iyi bir yatırımcı bulduğunda gidebilir.
Dolayısıyla her şey yatırımdan ibaret değil. Olmamalı da.10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYatırım yaptıkları her şeye daha çok değer verirler yatırımları ile beraber o kişiyi kaybetmekten korkarlar
10 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi, horoz gelcek yerden tavuk esirgemez ahahah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöngü bu … dağları delen adam gibi adam erkek … saçmalamış itici …
umursamaz sigara dumanıyla serseri… takmayan badboy… değerli oluyor
10 Yorumla
+1 yılDetayda yazdığın kadını sevdikleri falsn yok yalandan ayak yapıyor çoğu
10 YorumlaKendinden ödün verenden emin oldukları için pek umursamaz oluyorlar..
10 Yorumla
+1 yılEvet çünkü çaba sarf etmeden elde edilenin değeri azalır.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç fedakarlık yapıpda mutlu olanı görmedim ne kada rkadına par harcrsa okadar seviyor net
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılFedakar ve her zaman yanımda olan kişiye canımı sevgimi hemde bütün servetimi verirdim
10 Yorumla
+1 yılhayır deger verdigi hoslandıgı evlenmek istedigi ya da sevdigi kadına yatırım yapar
10 Yorumla
+1 yılEvet, erkekler yatırım yaptığı, onu peşinden koşturduğu ve gizemli kadınları daha çok sever.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yatırım yaptığı kadını önce si... Hiç bir erkek bir kadına boşuna pata yedirmez
10 YorumlaErkekler yatırım yaptıkları kadını daha çok sevmiyor. Sevdikleri kadınlara yatırım yapıyor
10 YorumlaErkekler ileriyi düşündüğü ve gelecekte eşi yapacağı kadına yatırım yapar.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYatırım mı?
Yok kadını mal olarak görmeye gerek yok10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimse için yatırım yapmam değerimi bilen zaten yanimdadir
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sadece erkekler değil insanlar hep bu hatayı yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekleri bilmiyorum ama ben sevdiğim kisinin pesinden giderim.
10 YorumlaKendinden ödün veren kadına yatırım yapmazlar çünkü sistem o şekilde otururur. Kendinden ödün verdiğin zaman artık bunu senin görevin gibi görürler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvettttt kesinlikle sevgilim hep emeğim çok sende der 🙂
10 Yorumla
+1 yılOnlar özgürlükten başka bir şey sevmezler..😅
23 Yorumla- +1 yıl
😮💨😪
+1 yılBence yatırım önemli içini sevdiğim kadının dışını yaptırırım, o kadar estetisyen tanıyoruz sonuçta.
10 YorumlaKendinden ödün veren bir işe yaramıyor ev temizle ütü yap yemek yap taç mı takıyorlar belli süreden sonra senin görevinmiş gibi görüyorlar …
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılO ne demek be... Yatırım yapmak
11 Yorumla
+1 yılFesuphanallah soruya bak :D
17 Yorumla- +1 yıl
Allah'ım sana geliyorum
- +1 yıl
bunları kim neye göre seçiyorsa artık :D
- +1 yıl
kesin öyledir :D
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!