Selamlar. Erkeklerin yatırım yaptığı kadınlardan daha zor vazgeçtiği tezine bakarsak, o halde kadınlar da kendilerine yatırım yapan erkekleri daha mı çok sever? Yatırım sadece maddi anlamda değildir, okuyarak cevap verirseniz sevinirim.. 😄 Keyifli günler.. ✨️
Yatırım kelimesini her yönden değerlendirmem gerekirse ki öyle yapacağım buna para da dahil bana göre, elbette kadınlar kendilerine duygusal ve maddesel yatırım yapan erkeği daha çok severler. Bir laf vardır parasını vermeyen canını hiç vermez diye. Ben bunu kesinlikle şahsı kullanmak amaçlı örneklemedim bu yalnızca benim kişinin bana olan sevgisinin bir kanıtı olarak gördüğüm bir özelliktir. Elbette ben asla bu hali suistimal etmem yapımda yok.
Evet genellikle öyle olur hatta kadınlarda bu zaten daha fazla. hani mesela hep söyleriz ya kadınlar neden kendilerine kötü davranan serserileri seviyor diye bunun nedeni zaten o serserilerin ilk başta kadınları elde edene kadar çok güzel davranması iltifat etmesi iyi davranması. ama elde ettikten sonra mesela sevgili olduktan sonra ya da evlendikten sonra ise kadın zaten çoktan bağlanmış olur. erkek de gerçek yüzünü gösterir kadını umursamaz gereksiz tartışmalar çıkartır küser sonra da gider kadın da belki nasıl olsa düzeltirim tekrar eskisine döndürürüm şekilde erkeğin peşinden gider o kadar yaşanmışlıktan sonra takıntı haline getirir ayrılığı ya da kötü davranılmayı hazmedemez gerisi de zaten malum sonra erkeğin peşinden koşmaya devam eder.
Benim için gerek maddi gerek manevi emek veren erkek tabii ki daha çok seviyordur. Bu maddiyat da çok pahalı şeyler alması değil de elindeki imkanlarla en iyisini alması. Mesela son parasıyla pasta alan bir adamın, bana pastasının yarısını vermesi bile beni değerli hissettirir. O an gücü kaç tllik şeye yetiyorsa. Varken saklamayan adam beni seviyordur. Bu pasta da olabilir, daha pahalı şey de olabilir. Elindeki imkanlarla en iyisini sunmasından bahsediyorum. Günde 6 saati boşken bana 1 saat ayırıyorsa beni sevmiyordur ama günde 1 buçuk saat boşken bana 1 saatini ayırıyorsa beni seviyordur ve ben de beni seven insanı seçme taraftarıyım.
Öyle bir şey olsa Şeyma Subaşı, Acunu 1 yıl dolmadan terk etmezdi ya da Ali ağoğlu sürekli sevgili değiştirmezdi. Bu arada o gifteki filmde kadın ünlü birisi ve paraya değil ilgiye aşık oluyor. Filmin ismi Aşk Engel tanımaz. Çok güzel bir filmdir. Bu arada şarkı çok komik 😂 aşk koca bir yalan, vs böyle şarkılar şeyi yansıtıyor, yaralı kadın, sevilmemiş. Olumsuz konuşan, sevgi dili zayıf. Yatırım yapılmamış da yatırılmış gibi
eğer konu maddi yatırımsa bana böyle bir yatırım yapması beklentim olamaz, seviyorsam o olduğu için seviyorumdur zaten , gözümde ki değeri bana yaptığı harcamalara göre artmaz ama manevi anlamda yaptığı her bir yatırım bu ilgi olur fedakarlık olur sadakat olur önem olur bunlarda değeri artar işte
Gayet tabiki de yatırım her anlamda önemlidir ama bunu fazla abartarak ilgi budalası olmak da işin sıkıntılı bir süreci.
Ben kolaylıkla uçurtma misali karşımdaki insana bunu hissettirip farkedebilmesini sağlıyorum ama bunun hem devamlılığı ve bir sonraki seviyesi de önemli. Ama iş maddiyat olduğunda durum tam tersi olarak değişir. Zengin kız fakir oğlan işlerine de döner.
geçenlerde bir erkek yatırım yaptığı karısının silikon memelerini, (burada yatırım meme oluyor.) ayrılınca kadının bu memeleri başkaları avuçlayacak demesi üzerine, çılgın eski koca memeleri bıçaklayarak yatırımını geri aldı, ama cümbür cemaat insan olsak ne kadar hoş olurdu. yatırım ne ya, zaten sevdiğin insanla paylaşıyorsun. şu çıkarcı zihniyetten bi çıkın yaa çok zavallı gösteriyo
Bilmiyorum sanırım hayır. Yeri geldi emek verdim yeri geldi fazlaca fedakarlık yaptım geriye kalan sadece yalnızlığım oldu. Ya ben bu işi beceremedim ya da yanlış kişilere emek verdim.