Bu belirsizlik beni bitiriyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sevgilimle 6 aydır birlikteyiz son zamanlarda bazı değişiklikler fark ettim.. artık eskisi kadar ilgili değilmiş gibi bir yattı içimde.. ona sorunca da kuruntu yapıyorsun her şey yolunda diyor. Dün mesela saatlerce WhatsApp ta aktif değildi o sırada acaba ne yapıyordu diye kafamda soru işaretleri olmadı değil.. bir insan uyumadığı sürece ara ara girer WhatsAppa öyle değil mi? Ailesiyle bazı sorular yaşıyor maddi olarak çok sömürmeye çalışıyorlar bi yandan çocuğu.. acaba ailesiyle yaşadığı sorunlar ilişkimize mi yansıyor bilemedim.. çok üstüne gidip yanlış bir adım atmak istemiyorum ama bir yandan onun sevgilisiyim bunu bilmeye hakkım var diyorum.. ne yapacağımı bilemiyorum böyle giderse ayrılmak zorunda kalacağım çünkü beni çok yormaya başladi. Lütfen akıl verin

Güncellemeler
+1 yıl
1 saat önce konuştuk ailesinin aramalarına tahammülü kalmadığı için interneti kapatmış bana dedi biraz kendime gelmek istedim sonra aramak istedim seni filan.. o sırada kalbini kırmaktan korktum o yüzden konuşmadım dedi.. yarın buluşmak istiyor seni özledim görüşelim diyor
Bu belirsizlik beni bitiriyor ne yapmalıyım?