Bu belirsizlikten kurtulmama yardımcı olabilir misiniz?

Biraz uzun olacak ama yardımcı olursanız çok sevinirim. 2-3 senedir tanıdığım bir yakın arkadaşım var. Çocukla İnternetten tanışmıştık kendisiyle ve iyi arkadaş olduk hani sevgili anlamında hiçbir şey düşünmedim o da düşünmemiştir sanmıyorum. Ama son 1 senedir falan onu çok düşünmeye başladım. Yani sevgili olma hayalleri kurmuyorum böyle basit işte öpüp sarılma tarzı şeylerde yok. Hatta bana hoşlandığı, sevgili olduğu insanlardan bahsederken zerre rahatsız olma duygusu ya da ne biliyim niye işte beraber olamıyoruz gibi bir düşünce geçmiyor. Ama onu çok düşünüyorum ve gereğinden fazla değer verdiğimi farkettim ve hissediyorum. Başıma gelen her olayı veya kötü direkt onunla paylaşmak istiyorum ara sırada paylaşıyorum. Kaybetme korkusu sarıyor böyle ara sıra. Söylemek istediğim şeyleri sanki flörtümmüş gibi 13789231 defa tartıp düşünüyorum. Bazen söylediği şeyleri kişisel algılayıp (halbuki öyle bi durum olmadı için tamamen kafamda kurduğum şeyler) aşırı düşünme krizine giriyorum. Velhasıl sürekli aklımda yazmadığı zaman merak içinde oluyorum, yazdığı zaman mutlu oluyorum. Özellikle kötü zamanımda yazıyorsa aşırı mutlu olup modum yükseliyor. Ama dediğim gibi kendisine açılmak hiç aklımın ucundan bile geçmiyor niye sevgili değiliz krizlerinede girmiyorum. Ama sürekli bana değer vermiyor mu diye düşünüp durduğum zamanlar çok olmaya başlıyor. Yanında olmak istiyorum sürekli. Ve bu belirsizlik beni çok yoruyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Geçenlerde mesela yaz okulu için buraya geldi burdayken hiçbir sıkıntı yoktu ama gittikten sonra bi boşluk ve aynı düşünceler sardı... Fikriniz nedir? Kafamda kesin bi hoşlantı durumu olsa mesafe koyarım birazcık diyorum ama hoşlandığımdan emin olamıyorum. Nasıl olcak bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu belirsizlikten kurtulmama yardımcı olabilir misiniz?