Biraz uzun olacak ama yardımcı olursanız çok sevinirim. 2-3 senedir tanıdığım bir yakın arkadaşım var. Çocukla İnternetten tanışmıştık kendisiyle ve iyi arkadaş olduk hani sevgili anlamında hiçbir şey düşünmedim o da düşünmemiştir sanmıyorum. Ama son 1 senedir falan onu çok düşünmeye başladım. Yani sevgili olma hayalleri kurmuyorum böyle basit işte öpüp sarılma tarzı şeylerde yok. Hatta bana hoşlandığı, sevgili olduğu insanlardan bahsederken zerre rahatsız olma duygusu ya da ne biliyim niye işte beraber olamıyoruz gibi bir düşünce geçmiyor. Ama onu çok düşünüyorum ve gereğinden fazla değer verdiğimi farkettim ve hissediyorum. Başıma gelen her olayı veya kötü direkt onunla paylaşmak istiyorum ara sırada paylaşıyorum. Kaybetme korkusu sarıyor böyle ara sıra. Söylemek istediğim şeyleri sanki flörtümmüş gibi 13789231 defa tartıp düşünüyorum. Bazen söylediği şeyleri kişisel algılayıp (halbuki öyle bi durum olmadı için tamamen kafamda kurduğum şeyler) aşırı düşünme krizine giriyorum. Velhasıl sürekli aklımda yazmadığı zaman merak içinde oluyorum, yazdığı zaman mutlu oluyorum. Özellikle kötü zamanımda yazıyorsa aşırı mutlu olup modum yükseliyor. Ama dediğim gibi kendisine açılmak hiç aklımın ucundan bile geçmiyor niye sevgili değiliz krizlerinede girmiyorum. Ama sürekli bana değer vermiyor mu diye düşünüp durduğum zamanlar çok olmaya başlıyor. Yanında olmak istiyorum sürekli. Ve bu belirsizlik beni çok yoruyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Geçenlerde mesela yaz okulu için buraya geldi burdayken hiçbir sıkıntı yoktu ama gittikten sonra bi boşluk ve aynı düşünceler sardı... Fikriniz nedir? Kafamda kesin bi hoşlantı durumu olsa mesafe koyarım birazcık diyorum ama hoşlandığımdan emin olamıyorum. Nasıl olcak bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O da aynı şekilde hissediyorsa ikiniz için hayırlısı olsun. Böyle daha sağlam bir ilişki olur. Şıpsevdiler iki güne ayrılıyor.
O öyle hissetmiyor kesinlikle yani friendzone dediğim kısımdayız onun öyle düşündüğünü hiç sanmıyorum ama benimki hoşlantı mı heves mi ya da arkadaşım olarak gerçekten değer verdiğim için mi böyleyim bilmiyorum ama belirsizlik çökerticek beni..
İnsan ilgi görünce beklentiye girer biraz zamana bırak. Gitgide anlarsın duygularını.
Evet onu söylemeyi unuttum. Sanırım bana ilgisi bi hoş geldi bir şey oldu yani anlamadım ama öyle baktığın zaman aman aman bir ilgide olmadı arkadaşlar arasında olması gerektiği kadarıyla... 1 sene oldu nerdeyse bu belirsizlikten çıkamadım yani nasıl ne zaman anlarım bilmiyorum. Sanırım işe mesafe koymakla başlayabilirim azıcık yazmasam etmesem bi süre
Bence de mantıklı hem bu sürede kendini daha iyi sorgularsın o da bu soğukluğu farkedip senin duygularını öğrenmeye uğraşır
Yani dürüst olmak gerekirse sevgili olarak olmak istediğim bir tip değil ama anlamadığım şekilde kendisine çok fazla değer yüklüyorum ve yükledimde. Bir süre yazmayıp mesafe koysam daha iyi sanırım cidden
Ya sevgili olarak görmüyosan arkadaş olarak devam işte
Öyle devam ediyorum zaten de beni yoran kısım bazı hareketlerini çok düşünüyorum. Mesela bir şey diyor ben onu kişisel algılayıp acaba üzdüm mü bana darılır mı diye düşünüp kendimi yoruyorum. Halbuki öyle bi durum yok kafamda çok kuruyorum acaba diyorum hoşlandığımdan mı diye vs...
Yavaş yavaş belki aşık olursun
Boyle iliskilerin sonu yok yaa friendzone musun flirt musun belli degil
Asla da bu tip iliskiler bi sonuca varmiyor
Simdiye kadar olsaydi olurdu ama olmamis olsa da bundan sonra yine olmaz cunki hep ilk basa doner kisir dongu zaman kaybi
Şunu belirtiyim çocuk tarafından bir sıkıntı yok. Yani friendzone kısımda olduğuma eminim (ki olmasam bile açılmam çünkü cidden friend zone kısmındayım) flört vs zaten hiç yok o normal olduğu kadarıyla değer veriyor arkadaşlığımıza ama ben sanki flört ettiğim biriymişim gibi düşünüyorum onu ve değer veriyorum...
O zaman kendi kendine gelin guvey oluyorsun bunu birakman gerek net ol kendine
boş ver
O da olabilir. Ama çocuğun gelin güve olacak herhangi bir hareketi yok cidden. Nasıl net olayım ne yapmalıyım bilmiyorum...
Kanka bosluktasin galiba o yuzden
Ahahasdhajksd evet bu da seçenekler arasında değerlendirilebilir...
Durumumuz yoktu okuyamadım özet geçermisin