Belirsizlik en nefret ettiğim şey. İskender'in kılıcı kesiliyorum. Hayatınızdaki belirsizliklerle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Belirsizlik en nefret ettiğim şey. İskender'in kılıcı kesiliyorum. Hayatınızdaki belirsizliklerle nasıl başa çıkıyorsunuz?
Ben belirsizlikle başa çıkmıyorum genelde.. çünkü böyle şeylere gelemediğim için baştan net oluyorum.. bir şey varsa konuşurum direk.. ya da içimde kalan söylemediğim bir şey varsa o konuyu hemen o an çözerim.. belirsizlik kaldığı zaman sonra uğraşmak zorunda kalıyorum.. ama bunu da insanlar zorlaştırıyor.. başta söyleseler aslında ya da cesur olup net olsalar sorun kalmayacak. o zaman da salla gitsin derim
Ben hiçbir şeyi belirsizlikte bırakmayı sevmem. Olumlu veya olumsuz bir sonuç olmalı ve ona göre hayatım devam etmeli.
Tıpkı elektronk gibi. Ya 1 ya 0’dır. Ya açık ya kapalıdır. Ya vardır ya yoktur. Bu kadar net olmalıdır.
Her şeyi anlamlandırabilmek oldukça zor. Belirsizliği her ne kadar sevmesem de birçok konuda zaman zaman yaşıyorum. Sadece benim çabam bunları gidermeye yetmiyor ben de bu noktada bırakıyorum. Kafamı daha da bulandırmamak için yapabileceğim başka bir şey yok gibi geliyor o an.
En kötü kararı vermeye müsait hale geliyorum. İskender'in kılıcı gibi kökten :D
"Bazen işleri yoluna koymak için sıkmayacaksın yumruğunu. Açacaksın avucunu, savuracaksın içindekileri. Bekleyeceksin sana geri gelmelerini" sözü geldi aklıma
Sana dönmelerini beklemek derken zaten işleri yoluna koymak anlamında söz. Mizacım sert usulca yapamam ben :D
Yoluna koyulması gereken şeyler düşünsün, karşılarında ben varım :D
Cevap
5Cevap
Başa çıkmıyorum çünkü benim lugatimda ya olur ya olmaz belirsizliklere genelde gelemiyorum
Kesinlikle ya siyah ya beyaz
Yani ötesi yok kardeşim
En nefret ettiğim şey muallakda kalan konulardır. Hele de bakarız hallederiz gibi ucu açık sözlerden nefret ederim.
Her seyi anlayamazsın, bazen sadece kabul etmek gerekir.. kabul ediyorum her şeyi olduğu gibi ve düşünmüyorum
Başa çıkmaya çabalamıyorum olan kendiliğinden ortaya çıkıyor bir zaman sonra çünkü
Zaman herşeyin ilacı..
Zamana bırakıyorum genelde
Belirsiz takilarak
Umursamayarak
Çıkamıyorum
cikamiyorum
Çıkmayarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?