Normalde umrumda değildi, hiç yüz de vermedim ayrıldığı günden beri ama bugün bir sevgili yapmış onunla gördüm. Benimle hiç öyle değildi, beni hiç sevmediğini yine fark ettim. Biraz aklıma takıldı moralim bozuldu, hiç oldu mu sizde de böyle?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yaşıyorum şu an bu durumu seninki hemen mi yaptı yeni manita
Benle sevgili iken eski sevgilisini unutamamis, düşünce olarak aldattı beni. Kendisi ayrıldı sonradan ben bilmiyordum durumları, aşkın gözü kördür derler. Sonradan bı ay içinde yaptiydi ayrıldılar ondan. 3 ay içinde 2-3 tane yaptı dediğim ile beraber. Moralimi bozan neden bunu yaşadığım, neden bana bunu yasattirdigi
ıyy pis karakterli
Suçlu da beni gösterdi ayrılırken, beni küçük düşürüp ayrıldı. Saf gibi kandım
ulan böyle erkekler kaldı mı bana gelen erkekler şeytandan bir gün önce doğma insanlar
Var var merak etme, seven erkek de oluyor. Bana da hep dediğin şekilde olup ama kız olanlar denk geldi
valla bizde ayrılalı çok oldu 5 ay oldu ama hayatında birilerinin olduğunu düşünüyorum ve gerçekten çok kötü bir durum ben onu beklerken o başkasıyla neyse
Bekleme asla, söz vardır. Bir ormanda bir ağacı 2. defa görüyorsan kaybolmussundur diye. Asla bekleme. Ben geçen zamanima aciyorum, masumluguma, boşuna üzüldüğüme aciyorum. Ben ona inandım güvendim. Yapmaz böyle aldatma olayını falan dedim ama yapmis
bilmiyorum gerçekten ne hissettiğimi bile bilmiyorum çok yorgunum sadece
Yorgunluk olur ya ama unutma her şey bir gün geçip gider. Sıkma canını
yok ya geçmez yıllar sonra aşk acısı çekiyorum çünkü çok güzeldik biz çok iyiydik aradığımı bulmuştum ama bazı engeller çıktı işte benimde hatalarım oldu vs. engellerde tuzu biberi oldu of of yazık oldu sadece ne o benim gibi birini bulabilecek nede ben
Benim de böyle dediğim oldu ama sonradan yanılmışım dediğim de oldu. 1 sene boyunca unutamamistim, sonradan unuttum bir sekilde. İllaki unutursun
abi valla ilişkiye inancım kalmadı bak en son aşkımdan yataklara düştüğümde 19 yaşında gencecik bir kızdım ve o günden sonra duygusuz oldum birinin gelmesi gitmesi beni terk etmesi umrumda olmadı 2 gün üzüldüm sonra yeni ilişkilere yelken açtım şu an 23 yaşındayım 4 yıl geçmiş aradan bu süre zarfına kadar kimseye üzülmedim ama bu çocuk beni darmadağın etti çünkü çok emindim kadersel bir bağlantımız olduğunu ve dualarmın kabulü diye düşündüm çünkü tam aradığım bir insandı bulmuştum ben ama ufak bi engel çıktı sonra zaten benimde hatalarım oldu vs. en sonunda koptu ipler birdaha onun gibi birini bulmam çok zor
Anlıyorum seni cidden, ben de aynı sen gibi düşünüyordum ama işte hayat sonradan yanlış düşündüğünü gösteriyor. Bu kız için ben de en doğru kişi olduğunu düşünüyordum. Çok iyi anlasiyorduk ve benim diğer iliskilerime göre uzun sürmüştü. Ama işte değilmiş, bir güzel oyun oynamış benimle. Ayrıca doğru kişi olsa böyle bir olay olmazdı senin için de benim için de. Bittiğine göre demekki doğru kişi değilmiş, daha iyi birisi var senin kaderinde varsa tabi.
bunlarıda düşünmüyor değilim doğru biri olsa bu şekilde olmazdı falan diyorum ama gerçekten bilmiyorum yani yıllar sonra birinde takılı kaldım sinirimi bozuyor bak kabul ediyorum benim hatalarım oldu ama bana bunu o zamanlarda söyleyebilirdi rahatsız olduğunu yanlış yaptığımı vs. insanız bazen göremiyoruz yanlış yaptığımızı her şey çözülebilirdi ya bilmiyorum 5 ay sonra ben ona bi adımda attım aslında ama bana çok öfkeliydi bilmiyorum gerçekten ama hâlâ sanki ben ona aitim o da bana aitmiş gibi hissediyorum
Ne hatası yaptın ki?
aramızda bir problem yaşanıyordu ve orta yol bulamayınca hemen ayrılalıma getiriyordum bişi oluyor mesela kafamda soru işaretleri çok oluyor çözümleyemiyorum hemen ayrılmaya getiriyordum biraz bu mükemmeliyetçi olmam ile alakalı biraz bağlanma sorunum var ben ilişkilerimde böyle kaybetmekten korkmam mesela duygularımı çok belli etmem bide ben ne olursa olsun hiçbir konuda kendimden taviz vermem bu ikisi onun için çok problem olmuş yeni öğreniyorum tabi bunları bu arada 5 ay sonra söyledi bunları bana ama doğru haklı yani
Maalesef ki toksik imiş iliskiniz ve acı soylemem gerekir ki bı daha bu ilişki olmaz. Niye böyle hemen ayrilalima getiriyorsunuz ki. Aynı bana bunu uygulayan sevgilim vardı bir aralar, çok eziliyordum, çok üzülüyordum, sevdiğimden kendimden fedakarlıklar vermek zorunda kalıyordum. Sonunda ayrıldi ben baya üzüldüm çünkü böyle böyle davranarak kendine bağımlı etmişti ve o artık yoktu. Sonradan da işte unuttum. Kötü bir iliskiydi benim için diyorum
ya o kadar haklısın ki yemin ederim çok haklısın ama cidden elimde değil gerçekten aslında onu çok seviyordum ama korktuğum için o şekilde davranıyordum birazda geçmiş ilişkilerimden kaynaklı hep bi kaos hep bi terk edilme seviyormuş gibi yapmaları bunlar travma yarattı bende hani sevdiğimi çok belli edersem kaybetmekten korktuğumu onsuz yapamayacağımı belli edersem sanki beni umursamayacak gibi hissediyorum bende kaçıngan bağlanma var internetten bakabilir misin insanların çoğunda kaygılı bağlanma stili var hani hep böyle korkarla ya giderse ya beni sevmezse ya terk ederse aman gitmesin aman beni bırakmasın diye takıntı eden hatta yalvaran ağlayan tipler var ben böyle değilim hani dedin ya çok fedakarlık yapmıştım diye benimkide öyleydi çocuk hep alttan aldı ayrılma konusu açtığımda kapattı olayı çözmeye çalıştı barışmak icin uğraştı vs. ama cidden ben bunların bilincinde değildim keşke dedim ya keşke bana bunları söyleseydin hani karşına alıp ciddi bir şekilde bu konuyu konuşabilirdin dedim bak bunları dile getirse idi ciddi bir şekilde ama rahatsız olduğunu söyleyip beni uyarsaydı ben çok dikkat ederdim ama hiçbir şey demedi
Bunları söylese bir anlamı kalmazdı ki, şey gibi düşün doğum gününü kimse hatırlamıyor sen gidiyorsun birisine doğum günüm bugün diyorsun hatırlaması gereken kişiye. Şimdi o kişi sana hediye alsa gelse mutlu olur musun? Sen söylemeden getirse hediyeyi doğum gününü kutlasa ne kadar çok mutlu olursun bir de bunu düşün. Anlıyorum dediğin psikolojik durumu. Bı kaç kere görmüştüm Instagramda dediğin duruma benzer olayı. Sebebini tam hatırlamıyorum anlatıyordu sebebini. Neyse geri dönecek olursam sen hep kaçan taraf olmuşsun o kovalayan. Kaçan kovalanır işine dönmüş ve o da yorulmuş kovalamaktan. Şimdi biraz tam tersi olmuş o kaçıyor sen kovalıyor gibisin ama o sinirlenmekte haklı sana. Senin onu anlamadigin için sinirli ve üzerinden 5 ay geçmiş sensizligin rahatligini hissetmiştir. Yanlış anlama burada bahsettiğim olay hep ayrılacak mı korkusundan kurtulmuş özgür olmuş. Bir daha adım atmasi biraz zor bu ilişkiye. Dikkat etmelisin işte, deseydi diye bir durum yok. Düşünmen lazim ama değerli olanı düşünmen lazim. Ben çok düşündüm ayrıldı benden. Değmezmiş dusunmeme
aslında toksik bir ilişkimiz yoktu aşırı iyiydik birlikte güldük eğlendik belkide o yüzden hiç fark edemedim bir problem olduğuna dair ama kendisininde hataları var zaten son noktayı koyan o oldu biz o zaman ayrıydık ama yine ara ara konuşuyorduk ben gözümden lazer olacaktım bunu biliyordu telefona bakamayacağımıda biliyordu aradığım zaman konuşabiliriz demi demişti evet demiştim çünkü sadece telefonun ekranına bakmam yasaktı neyse ameliyat oldum 1 hafta kesinlikle telefona bakmadım zaten göz bandıyla geziyordum bu süreçte bana sadece mesaj atmış hiç aramamış bile ya insan bi arar demi iyi miyim değil miyim ameliyat güzel mi geçti bunu öğrenmeden ben rahat edemezdim ama o sadece mesaj atmış bu kadar ben bunları onun yüzüne vurmak istemedim ama beni zorladı bende her şeyi söyledim dedim insan bi arar bi bi sesimi duyar falan baya ağır konuştum üzgün olduğunu söyledi özür diledi affertirmeyeceğini ve umursamayacağını biliyorum dedi geri çekildi bidaha hiçbir şekilde mesaj dahi atmadı bende yazmadım 5 ay oldu işte
affettirmek için bir çabaya dahi girmedi o 1 hafta boyunca beni arayan arayana çiçek gönderen bile oldu ama o sadece mesaj atmakla yetinmiş
Siz birbiriniz için hiç bir zaman doğru kişi olmamissiniz o zaman. Güzel zamanlar geçirdin diye doğru kişi olmuyor. Ben de güzel zaman gecirdim, doğru kişi sandım ama aldatildim😅. Ayrıca bir daha ilişkiye girersen asla ayrılalım o zaman kafasına gitme. Konuşun, savaş yapmıyorsunuz siz. Sevgilisiniz, iyi giderse evleneceksiniz. Karı koca dediğin birbirine destek çıkar, korkur kollar, bir olayda ayrılalım demez. Konuşursunuz anlaşmaya çalışırsınız. Baktınız her şeye rağmen çözüm yok demekki doğru kişi değil dersin ayrılırsin.
artık çok geç 5 ay sonra yazdımda noldu öfkesini kustu sevgilisi olduğundan şüphelenip mutluluklar yazdım teşekkür ederim sanada mutluluklar dedi bende sordum bak açık açık söyle sevgilin olduğunu seni aklımdanda kalbimden de sileyim dedim sonra bu şey dedi birisi mutluluklar mesajına teşekkür edince sevgilisi olduğu anlamına mı geliyor dedi sonra zaten başladı beni suçlamaya birincisi ikincisi diye diye sıraladı söyledi bunları yüzüme bende dedim keşke bunları o zaman söyleseydin diye kabul etmiyordun hiçbir şeyi dedi falan sonra işte ayrılığın üzerinden zaman geçmiş bir ilişkinin hesabını mı soruyorsun bu şekilde dedi bende hesap sormuyorum dedim sadece merak ettim sevgili mi yaptın diye dedim eğer sevgilin varsa seni beklemeyi bırakacaktım dedim sonra bana şey dedi sen beni beklemiyordun bunu ikimizde biliyoruz dedi saçmalıyorsun dedim ne yaşadığımı bilmiyorsun dedim ben inanç meselesinden dolayı bittiğini düşünmüştüm dedim (çocuk deist bu arada) bir gün müslüman olup geleceksin diye bekliyordum ben onu yani ben bu yüzden bittiğini düşündüm sonra dedim seni beklemiyor olsam seni stalkmam seni beklemiyor olsam başkasını alırdım hayatıma yapmadım dedim seni beklemiyor olsam sevgilin var mı diye yazmazdım dedim sonra bana şey dedi en son ki olayı hatırlıyor musun dedi ameliyat mevzusu mu dedim evet dedi o olaydan sonra beni beklediğini nasıl düşünebilirdim dedi sonra bu yazmaya devam etti 5 dk boyunca yazıyor siliyor yazıyor siliyor tam 5 dk sonra ayrıca evet sevgilim var dedi madem sevgilin var niye ilk başta öyle dedin ilk başta mutluluklar mesajına teşekkür edince sevgilim olduğu anlamına mı geliyor niye yaptı o zamn
Başından savmak için de demiş olabilir ama sen unut onu, şu an olmasa başka zaman sevgili yapar
başından savmak için dediyse niye ilk başta demiyor tabi öfkesini kustu kustu bide ağzımı aradı laf almaya çalıştı sonrada sevgilim var diyerek kapattı konuyu
unutabilir miyim bilmiyorum hayatıma o kadar kişi girdi ama bu çocuk çok farklıydı benim için tüm ex partnerlerime toz çıkarırdı çünkü çok zeki kültürlü kibar bi çocuktu ve çok uyumluyduk aradığım her şey onda vardı bu zamana kadar onun gibi biriyle tanışmadım o yüzden çok üzülüyorum yazık oldu
İlk başta konuşma normal imiş ama sonradan sıkılmış ve bitirmek istemiş. Konuyu da böyle kapatmış
onun bulunduğu şehire gideceğim üniversite yıllarım orada geçti gitmişken sence mesaj atsam mı ben geldim diye
Atma, olmaz dediğim gibi sizden
yüz yüze gelince her şey çok farklı olabiliyor illaki aklı karışacak ben geldim diye mesaj atarsam ve eğer gelmezsede bir şeyler kesinleşmiş olur işte o zaman ben gölgemi dahi bırakmam arkamı dönüp tanımam bile
E şimdi bırakma gölgeni dâhi, bu şeye benzedi pazartesi diyete başlayacam olayına.
son şansımı denemek istiyorum benim ne arkadaşım ayrılığın eşiğinden bu şekilde döndürdü çünkü insan yüz yüze gelince göz göze gelince kalp yumşuyor burada böyle konuşuyor bakalım bunları gözlerimin içine bakarak desin bende o zaman bidaha onu rahatsız etmem neyse teşekkür ederim derdinin üzerine dert açtım ama affet iyi geceler😊🙏
Yok ya sorun değil benim için, umarim iyi olur ama maalesef sanmıyorum. Unutma insanlar yanılır, doğru zannettiğin kişi yanlis çıkabilir. İleride bekleyen doğru kişi de olabilir. Pek onu da bekletme😇
valla doğru diyorsun merak etme bunların bilincindeyim ama şu an tam o moda geçemedim önce şu İzmir işini halledeyim gelirsede gelmezsede bakalım
Elindekinin değerini kaybedince bilirsen boyleee olursunuz işte :)
Aldatıldım hanımefendi ben
Olur öyle ya geçer birkaç güne
Evet geçer de işte moralim bozuldu biraz
Sıkma canını
boş ver
Boş veriyorum da her şey güzel olabilirdi b. k etti attı her şeyi. Gram ötekiler kadar değilmişim