Eski sevgilisine olan hislerinin bitmediğini söyleyip benden ayrıldı tepkim aşağıdaki gibi oldu sizce?

1 aydır bu adamla beraberdik kolunda eski sevgilisinin dudağının dövmesi vardı sordum bitti hissim yok unuttum dedi emin olamadım barışırsınız dedim aslaa dedi bana full ilgi gösterdi en sonunda sevgili olduk derken hersey güzel gidiyordu geçtiğimiz cuma günü ona kalmaya gittim çok güzel vakit geçirdik beni arkadaslarıyla tanıştırdı vs sonra ben evime döndüm evime döneli iki gün oldu ve bana az önce mesaj atmış özür dilerim ama benim ona yani eski sevgilime olan hislerim bitmemiş sana odaklanamıyorum bu ilişki bitsin diye yazmış bende gayet sakin bir sekilde bencede bitsin zaten birseyler eksikti demek ki bu yüzden dedim ve bitti şimdi kendimi tercih olarak görülmemden dolayı ve ileri seviyede münasebet yaşadığımızdan dolayı çok kötü hissediyorum ve bu adam eski sevgilisi ile yeniden deneyip yine ayrılırsa bana döner mi çünkü bu sefer ben ona aynısını yapıcam?

Eski sevgilisi ile dener olmayınca geri döner
Geri dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski sevgilisine olan hislerinin bitmediğini söyleyip benden ayrıldı tepkim aşağıdaki gibi oldu sizce?