Sevgilim kısır çıktı ve ayrılmamıza sebeb oldu?

Benim 8 aylık bir ilişkim vardı. Çok guzeldik sevgi pıtırçıkları gibi bizi görenler imrenirdi. Benim aşırı bir çocuk hastalığım var çok ama çok severim hep hayal kurardık olsun bir tane diye.. Rahatsızlandı hastaneye gitmesini istedim. Hastane konusunda ısrar ettim gitti oda.. Bakın bir ay önce gitti.. Sonra biseyim yokmuş dedi.. Ve ne olduysa o günden sonra oldu. Başka biri vardı karşımda sanki. Sevdiğim kadın değildi. Ne zaman hayal kursak çocuk girse işin içine bir anda moral kalmıyordu konuyu değiştiriyordu beni susturuyordu.. Ve baya bir tartıştık ışte bana soğuk davranmaya başladı beni itiyodu. Ne kadar samimi yanında olmaya çalışsam bile bana bir yabancı gibi davranıyordu. Ve son bir haftada kaçınılmaz dayanılmaz kötü hissettim istenmiyorum gibi ona rağmen sustum.. Sonra dayanamadm patladm varsa bir sorun çözelim diye payladım derken konuya girdim. Çünkü artık beni bitirmiş gibi davranıyordu. Ne sorsam ne desem tartışma konusu yapıyordu.. Üstüne o gece çok gittim.. Seni çok seviyorum diye ağlamaya başladı seni hayallerinden etmeye hakkım yok diye.. Ayrılmak istedi.. Ben ne dersem ikna olmadı. Gitmek istedi.. Kısır olduğunu söyledi.. Ve ben çok seviyorum gerçekten sorun etmiyorum.. Ama o istemiyo. Ailen dio ailem dio yüzüne bakamam felan filan duygusal suçluluk şeyleri işte.. Benim kafam çok karışık öyle böyle değil.. Bian benden soğudu yalan diyorum.. Bianda diyorum ki böyle bir yalanı kim ayrilikta kullanır.. bir an yalan diyorum Seven insan gitmez diyorum çünkü kalsa bu kadar kötü olmazdm hayllerimden vazgecerdim onun.. bir yandan da inanıyorum çünkü çocuk konusunu hep değiştirmeye başlamıştı.. Daha bir sürü çelişki var.. Ve ben içten içe çürüyor gibi hissediyorum yapmam gereken ne bilemiyorum yardımcı olun bana lütfen!
Sevgilim kısır çıktı ve ayrılmamıza sebeb oldu?