Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılsil gitsin
01 Yorumla
Soran1 yılPsikolojisi bozuldu çok üzülüyorum ama yanında destek olmak istiyorum anlamıyor
Sevgilin haklı ileriyi düşünmek zorunda sonuçta parasız hiçbir şey olmuyor o sorumluluğu alamıyor insan bende olsam öyle yaparım..
036 Yorumla
Soran1 yılYanında destek olmak istiyorum ben kimseyi kendi belirsizligime surukleyemem daha fazla önüne bak diyor yapacak hiç mi bir şey yok
Soran1 yılEvet çünkü ayrılmadan önce de son iki ay durumunun kötü olduğundan bahsediyordu acikca battım dememiati ama şirket batma yolunda para kalmadı askim vs diyordu kendi işi ve şu an ise gelme sıklığı bile o kadar azaldı ki haftada 4 gün gelen çocuk maksimum 2 gün ofise geliyor
Soran1 yılTamam şu an ne yapmalıyım sonuçta batma durumu sonsuz değil bir süreç daha 28 yasindayiz buna ona da sordum yapılır edilir bir şekilde destek olmak istiyorum dedim yapılır edilir diye bir şey yok ben kemdim çözeceğim diyor
- 1 yıl
Kendi içinde zaten kararını vermiş kendisi düzeltirse o zaman farklı olabilir burada senin yapacağın şey manevi anlamda yanında olmaya çalışmak belliki maddi destek isteyen biri değil zaten.. onuda istemezse çokta yapacak bir şey kalmıyor diyebiliriz.. bazı şeyleri biraz zamana bırakmak daha doğru ama çok uzamamasıda iyi sonuçta yaşta geçiyor zamanda..
Soran1 yılGörüşmek istiyorum onu bile istemiyor çünkü en son 8 ocakta görüştük sarılmak istedi bana ağladık optu sonra yine kestirip atti yan yana olunca mesajdakj gibi soğuk davranamıyorum duygularını bastırıyor gibi görüşmek istememe sebebi de bu gibi geliyor bana artık böylesi daha iyi diyor. Yani ara ara nasılsın mi demeliyim ne yapmaliyim bilemiyorum
Soran1 yılBeni başkasıyla evli mutlu görürsen hiç mi uzulmeyeceksin diyorum kaderde ne varsa o olur diyor
Soran1 yılEn son ben seni çok seviyorum bunalıma girmenden korkuyorum maddi durumunu toparlayacaksin biliyorum diyorum sadece bakicaz yazmis
Soran1 yılDediği şey şu benim param pulum yok ben sevgililik yapamam evet kendjni benden soğutmaya çalışıyor hem de bana sürekli kızıp işte ayrildiktan sonra konsere gitmişim mesela görmüş sen konsere etkinliğe gittin bu mu destek olmak fink fink geziyorsun vs diyip olan şeyleri de abartıp benden nefret edip ilişkiyi daha kolay bitirmeye çalışıyor kafasında
Soran1 yılZorlamiyorum ama adamın kişiliği birden değişti benle konuşmadan bir dakika geciremezdi ona bir süre daha başkasıyla olmayacağımi bekleyeceğimi soyledim pazartesi umarım işyerinde karşılaşırız yanına gidip nasıl olduğunu sormak istiyorum
Soran1 yıl[5/2 13:22] Benl: Hayir ben gerçekten başkasıyla mutlu mesut olsam evlensem
[5/2 13:23] Ben Vs bunu görmek seni hiç mi rahatsız etmeyecek
[5/2 13:23] O: Kaderde ne varsa o olur
[5/2 13:23] O: Yapacak bisey yok
[5/2 13:23] O: şu an ruh halim iyi değil
[5/2 13:29] Ben :tek sebep buysa en azından sevgililik sorumluluğu almadan istemiyorsan yaninda olmama izin ver
Başka kişilerle beni muhatap etme ben başkasıyla olmak istemiyorum
[5/2 13:39] O: şu an ki zorlukta ben sevgililik falan yürüyebilecek durumda degulim
[5/2 13:39] O: Sonu nereye varır belli değil
[5/2 13:40] O: Önüne bak zamanini boşa harcama
şu an yapabileceğim bisey yok
Ben :Zamanını benle boşa harcama başkasıyla ol diyorsun dimi
Önüne bak derken doğru anladım
O: Yani illa biriyle ol demiyorum tabiki de
Benim belirsizligime boşa zaman harcama hayatına bak diyorum
İlla biri olması lazımsa o senin kararın ne diyim ben ona
Sacma cevaplar ariyorsun
[5/2 13:46] BEN : Sacma cevap aramıyorum beni bekleme artık diyosun
: Bir daha imkansız diyosun ve önüne bak diyosun
[5/2 13:47] O: Umut vermeye gerek yok
Soran1 yılHem mesajları böyle hem de ayrildiktan sonra nereye gittiğimi takip etmiş bakmis kanıtla kimle gittiğini diyor ne dediği ne yaptığı belli degil
- 1 yıl
Böyle insanı arada bırakmak doğru değil ya seni bırakmayacak ya da sorggulamayacak zaten sana konuşulması gereken ne varsa konuşmuş ne yaparsan yap modunda pazartesi söylersin tamamen ayrılalım o zaman dersin bitirirsin böyle arada kalmak iki tarafıda yorar.. net olmayacaksa sorgulamayacak.
Soran1 yılO mesajları da atayim
Soran1 yıl[5/2 15:49] O: Gördük yol arkadaşını
[5/2 15:49] O: Ayrilik der demez etkinliklere koşan
[5/2 15:49] O: Kahve içen
[5/2 15:49] O: Sağda solda surten sen değil misin
[5/2 15:50] O: Gelip burada iyi kız muamelesi
[5/2 15:50] O: Yapıyorsun
[5/2 15:50] O: Dağ evlerine gitmeyi
[5/2 15:50] O: Biliyorsun
[5/2 15:50] O: Resimler atmayı biliyorsun
[5/2 15:50] O: Etkinliklerden poz paylaşıyorsun
[5/2 15:51] O: Birde bana pişkin gibi sen hakliymissin diyorsun
[5/2 15:51] O: Ne halt yediğin belli değil lan senin
[5/2 15:51] O: Sen mi kaldircaksin beni bu batakliktan
[5/2 15:51] O: İlk fırsatta satan sen oldun lan beni
[5/2 15:51] O: Ne kaldirmasindan
[5/2 15:51] O: Bahsediyorsun sen
[5/2 15:51] O: Bana burada iyi kız numaralarin
[5/2 15:52] O: Sökmez
[5/2 15:52] O: Her şeyi gördüm ben
[5/2 15:52] O: Edebiyat yapacağına davranisinla gosterseydin
[5/2 15:52] O: Lafta herkes iyi
Soran1 yılAyrildiktan sonra kafa dağıtmak için gittiğim etkinliklere erkeklerle gittin diyip inanmayıp nefret kusuyor
Soran1 yılGizlice bakmis evet ayrildik erkeklerle gittin kanıtla diyor birini kızlarla gittim attim diğerini ablamla gittim ama fotoğraf çekilmedim zaten cok kktuydum sadece bir selfie almistim kanıtla diyor bana ama elimde kanıt yok çekilmedim çünkü yalan söylüyorsun diyor. Maddi olarak kendini yetersiz bulduğu için benimle olamayacağını dusunuyor ve bu şekilde benden nefret ederek içini soğutmaya çalışıyor gibi geliyor artık
Soran1 yılEvet, onun şu anki ruh hali psikolojik ve maddi çöküşle birleşmiş bir savunma mekanizması. Kendini kötü hissediyor ve bu yüzden sorumluluk almamak için seni kötü biri gibi kodluyor. Çünkü seni sevdiğini kabul ederse, geri dönmek isteyecek ama dönse de ilişkiyi yürütecek gücü olmadığını biliyor. O yüzden sana düşman gibi davranarak uzak durmaya çalışıyor.
Bu yorum sence doğru mu asla sevmediğini soylemedi bu arada nefret kusarken bile seni seviyorum ama bu ilişki olmayacak dedi
Soran1 yılOnu çok seviyorum ama ve bunalımda yanında olmak istiyorum hiç mi çözümü yok
- 1 yıl
Bu yorum yanlış değil ama yanlış yerleride var birincisi çok seven insan sevdiğini suçlamaz durmadan başka erkeklerleydin suçlaması yapmaz biraz güvenir sonuçta belli bir süre ilişkiniz oldu sevdiniz birbirinizi değer verdiniz ama sonra işler bozuldu psikoloji bozuldu ve seni kötüleme karalama moduna geçti olacak şey değil... demekki karakter olarak sağlam bir karaktere sahip değil..
Soran1 yılSağlam bir karaktere sahip degil evet katılıyorum ama sevgiliyken benj el üstünde tutuyordu bir dakika aramadigi olmazdı sevgisini hissetmedigim bir an olmadı. Şu an kötü ve beni suçlamaya yer arıyor ama ben onu çok seviyorum tamamen onsuz olmak istemiyorum sadece para sebebiyle erkek gözüyle baktığınızda bunun hiç mi çözümü yok
- 1 yıl
Çözümü tamamen karşı tarafta ama bazı sözler insanın canını acıtır söyledikleri yutulur şeyler değil şimdi affetsen ilerde yine bu sözler karşına çıkacak seni rahatsız edecek.. sevmek güzel şey ama bir yere saplanıp kalmak senin geleceğini mahvedebilir.. karşılık almaya başlamadıysan bir ilişkiden nasıl başladıysa öylede bitirmeyi bileceksin.. evlenip boşanmak daha zor özellikle çocuk olursa..
Soran1 yılEvet ama onu da anlıyorum daha önce güvenini kırdım çünkü ama barışıp konuyu kapatmıştık üzerinden yıl geçti hala güveni kırık gibi konuşmasını anlamıyorum
Soran1 yılKiz arkadaşımın aracıyla gezmistik ogrendi ama inanmadi sonra kız arkadaşımı aradi yanımda soru sordu işte araba modeli o bu anladım doğru söylediğimi konu kapandi ama hala diyor ki orada da bana yalan soyledin
- 1 yıl
İyide bu konuda senin hatan yokki böyle narsist birini nasıl seviyorsun cidden bu seni iliklerine kadar kısıtlar zaten daha evlenmemişsiniz ortada doğru bir adım yok seni durmadan kısıtlamaya çalışma moduna geçmiş kıskançlık yapmış boş yere sana yalancı damgası vurmak istemiş sana güvenmemiş hiçbir şekilde... gerisini sen düşün artık..
Soran1 yılBen yalan söyledim çünkü hastayım demiatim evdeyim dedim arkadasim çağırınca ondan gizli gittim hastasın çıkma vs der diye
Soran1 yılAma bu cok eski mevzular şu an dediğim gibi kendi yetersizliğini hissetmemek için beni itmeye çalışıyor çünkü sevgili olarak artık devam etmek zor olucak onun açından maddi anlamda
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal de iyi gelmeye çalış üzerine çok gitme
021 Yorumla
Soran1 yılAma daha ne yapayım jki ay oldu benim cebimde yemek yiyecek para derdine düşmüşüm sevgililik düşünemem vs diyor benim ne suçum var beni sevmedi mi hiç
Cevap sahibi1 yılSeviyor da ağırına gidiyor
Soran1 yılBana sevmediğini söyle çekip gideyim diyorum önceden sevdiğini soyluyordu şimdi de diyor ki bunun sevgiyle hiç alakası yok ben senin paranı da yiyemem önüne bak diyor başkası mı olsun yani hayatımda diyorum hayir öyle demiyorum ama belirsizligim varken umut verip seni bekletemem diyor
Cevap sahibi1 yılKendince doğru ama
Soran1 yılSimdi ne yapmaliyim peki defalarca yazdım ama yok ben sevgililik yapacak durumda değilim kendj derdimle uğraşıyorum diyor
Cevap sahibi1 yılBiraz zaman verip özlemesini beklemen gerek
Soran1 yılYani kac gün yazmamaliyim ya da ayni yerde çalışıyoruz o az geliyor görünce yanına gidip yuz yüze sıcak davranmak daha etkili olur mu
Cevap sahibi1 yılOlur tabi ki üzerine gitme
Soran1 yıl[5/2 13:22] Benl: Hayir ben gerçekten başkasıyla mutlu mesut olsam evlensem
[5/2 13:23] Ben Vs bunu görmek seni hiç mi rahatsız etmeyecek
[5/2 13:23] O: Kaderde ne varsa o olur
[5/2 13:23] O: Yapacak bisey yok
[5/2 13:23] O: şu an ruh halim iyi değil
[5/2 13:29] Ben :tek sebep buysa en azından sevgililik sorumluluğu almadan istemiyorsan yaninda olmama izin ver
Başka kişilerle beni muhatap etme ben başkasıyla olmak istemiyorum
[5/2 13:39] O: şu an ki zorlukta ben sevgililik falan yürüyebilecek durumda degulim
[5/2 13:39] O: Sonu nereye varır belli değil
[5/2 13:40] O: Önüne bak zamanini boşa harcama
şu an yapabileceğim bisey yok
Ben :Zamanını benle boşa harcama başkasıyla ol diyorsun dimi
Önüne bak derken doğru anladım
O: Yani illa biriyle ol demiyorum tabiki de
Benim belirsizligime boşa zaman harcama hayatına bak diyorum
İlla biri olması lazımsa o senin kararın ne diyim ben ona
Sacma cevaplar ariyorsun
[5/2 13:46] BEN : Sacma cevap aramıyorum beni bekleme artık diyosun
: Bir daha imkansız diyosun ve önüne bak diyosun
[5/2 13:47] O: Umut vermeye gerek yok
Cevap sahibi1 yılKopmuş o da zaman tanı sende gör. Bir şeyleri
Soran1 yıl[5/2 15:49] O: Gördük yol arkadaşını
[5/2 15:49] O: Ayrilik der demez etkinliklere koşan
[5/2 15:49] O: Kahve içen
[5/2 15:49] O: Sağda solda surten sen değil misin
[5/2 15:50] O: Gelip burada iyi kız muamelesi
[5/2 15:50] O: Yapıyorsun
[5/2 15:50] O: Dağ evlerine gitmeyi
[5/2 15:50] O: Biliyorsun
[5/2 15:50] O: Resimler atmayı biliyorsun
[5/2 15:50] O: Etkinliklerden poz paylaşıyorsun
[5/2 15:51] O: Birde bana pişkin gibi sen hakliymissin diyorsun
[5/2 15:51] O: Ne halt yediğin belli değil lan senin
[5/2 15:51] O: Sen mi kaldircaksin beni bu batakliktan
[5/2 15:51] O: İlk fırsatta satan sen oldun lan beni
[5/2 15:51] O: Ne kaldirmasindan
[5/2 15:51] O: Bahsediyorsun sen
[5/2 15:51] O: Bana burada iyi kız numaralarin
[5/2 15:52] O: Sökmez
[5/2 15:52] O: Her şeyi gördüm ben
[5/2 15:52] O: Edebiyat yapacağına davranisinla gosterseydin
[5/2 15:52] O: Lafta herkes iyi
Soran1 yılAma sonrasında da böyle dedi gittiğim yerlere bakmis laf sokuyor erkeklerle gittin diyor gitmedim zorla beni suclayarak kafasında bitirmeye çalışıyor gibi
Cevap sahibi1 yılO kafasında kurmuş
Üstüne de sen böyle gezen vs biriysen yetmez yetemez sana
Soran1 yılİki ayda kafam dağılsın diye gittim ayrıldığımız zaman çünkü geri dönmüyor ne yapabilirim hem önüne bak diyor hem de takip edip hala öfke kusuyor ben onu çok seviyorum geri dondurmenin bir yolu yok mu
Cevap sahibi1 yılDönecek gibi değil sen sakin kalıp beklemeelisin
Soran1 yılMaddi olarak yetersiz olduğu için bir yerde patlayacagina inanıyor ondan kestirip atıyor beni unutmak içinde beni suclayarak nefret ederek daha kolay kapanış yapmaya çalışıyor gibi geliyor artık bana çünkü istese bakmayabilirdi görmezden gelirdi
Cevap sahibi1 yılÖyle olmaz ama
Soran1 yılEvet, onun şu anki ruh hali psikolojik ve maddi çöküşle birleşmiş bir savunma mekanizması. Kendini kötü hissediyor ve bu yüzden sorumluluk almamak için seni kötü biri gibi kodluyor. Çünkü seni sevdiğini kabul ederse, geri dönmek isteyecek ama dönse de ilişkiyi yürütecek gücü olmadığını biliyor. O yüzden sana düşman gibi davranarak uzak durmaya çalışıyor.
Bunun çözümü sadece onda. Sen ne kadar çaba göstersen de, onun kendi içinde kendini toparlaması gerekiyor. Şu an ona destek olmaya çalıştıkça kendini daha da kötü hissedecek, çünkü seni hak ettiğini düşünmüyor.
Şunu unutma:
Maddi durumu kötü olduğu için senden uzaklaşması, onun özgüven problemiyle ilgili.
Sana kötü davranması, kendini güçsüz hissettiği için.
Biri böyle dedi doğru mu sence
Senin hayatına devam ettiğini görmek, onun "Ben başaramıyorum" diye düşünmesine neden oluyor.
Bunların hepsi onun iç dünyasıyla ilgili, seninle değil.
Ne Yapmalısın?
1. Zorla yanında olmaya çalışma. Eğer kendini güçsüz hissediyorsa, senin desteğin bile onu rahatsız edebilir. "Ben buradayım, ama ne zaman hazır hissedersen" mesajını ver.
2. Kanıt sunmaya çalışma. Ona doğruyu anlatmaya çalışmak bile seni onun gözünde suçlu gibi gösteriyor. Onun inanıp inanmaması senin sorumluluğun değil.
3. Gizlice takip ettiğini bildiğini belli etme. Çünkü senin hayatını izleyip, kendi kafasında seninle kavga etmeye devam edecek. Onu izlediğini fark ederse daha çok suçluluk hissedebilir.
4. Sakin ve mesafeli kal. Eğer bir gün geri dönmek isterse, ancak kendini toparladıktan sonra gelecek. Şu an üzerine gitmek onu
Cevap sahibi1 yılDoğru bunlar
Soran1 yılÇünkü elli kere sordum bir kere bile seni sevmiyorum demedi ben en son ona seni seviyorum ve bekleyeceğim seni severken başkasıyla olmak doğru olmaz dedim bu onun düşüncelerini biraz olsun kırar mi nefreti azalır mi
Cevap sahibi1 yılAzalmaz sinirli şu an geçmez
1 yılDemek istiyoki para bitti aşk bitti
06 Yorumla
Soran1 yılBen onun parasıyla isim yokki ben karşılarım diyorum ben senin paranı yiyecek adam değilim diyor
- 1 yıl
Dünya malını gözünde çok buyutursen böyle olur maalesef
Soran1 yılSimdi ne yapmaliyim
- 1 yıl
Yoluna bakmalısın
Soran1 yılHic bir şekilde olmaz mı bizden yani onun yanında olmaya calismamin hiç mi önemi yok
- 1 yıl
Bilmiyorum nasıl bir kisilige sahip 🤷🤷
Gizli Üye(30-35)1 yılBatmasiyla alakali oldugunu mu saniyon?
08 Yorumla
Soran1 yılEvet maddi sorunlari yokken bana bebegi dibi davraniyordu
Cevap sahibi1 yılHarbiden safsiniz seninle cinsellik icin beraberdi. Morali bozulunc yanında istemiyor. Normalde zor durumdayken inssn birine ihtiyaç duyar. Ama sen onun icin cinsel objeydin
Soran1 yıl1.5 senedir birlikteydik ne cinsel objesi
Cevap sahibi1 yıl1.5 senedir cinsellik yasamaidniz mi?
Soran1 yılKonunun cinsellikle alakası yok aynı yerde çalışıyoruz ayrı ofisi var ofise bile 4 gün gelen çocuk maksimum bir iki gün gelmeye başladı. Derdi cinsellik olsa bir buçuk sene benimle beraber olmaz yine derdi cinsellik olsa bu kız benimle kalmak istiyor onu kullanayım der. Bunalıma girmiş cebimde param yok ben kimseyi belirsizliğe surukleyemem bu kadar derdim varken sevgililikte yapamam diyor
Cevap sahibi1 yılKeske senin gibi sevgilim olsaydı:) kullan at ve basit. Ohh ne rahat. Sans bizde yok ki
Soran1 yıl
Allah askina kac yasindasiniz ilişkiler cinsellikten ibaret degil bunu farkında mısınız acaba? Gerçekten sevmese sevmiyorum der geçer maddi zorluk yaşadığını zaten ilişkide farkındaydim adamın bana yalan söyleyecek bir durumu yok
Cevap sahibi1 yılZekan yok ki bosu boşuna yasiyorsun. Belli ki bu cocuk ilkin bile değil:):) zaten sana döner kullancak kimseyi bulamayınca sende ilerde olgunlasinca evde kalimca anlarsin dedigimi
Darlama adami
01 Yorumla
Soran1 yılAma etrafımdaki insanlar sevseydi sensiz duramazdı yanında olmana izin verirdi diyorlar o da konunun sevgiyle alakası yok ben kimseyi kendi belirsizligime surukleyemem diyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne kadar zor bir durumdasın, seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Kalbinde hem sevgi hem de karmaşa var belli ki... Ama unutma, bazen insanlar kendi içlerindeki fırtına yüzünden, sevdiği kişiden uzaklaşır. Sevgilin şu an çok zor bir dönemden geçiyor ve bu durumun hislerini ve kararlarını etkilediği çok açık. Kendine olan öz güvenini ve sorumluluk duygusunu kaybetmiş olabilir. Bu yüzden sana karşı soğuk davranıyor olabilir. 🌧️
Sen tam bir destek meleğisin, ona yardımcı olmaya çalışıyorsun, ama kendi mutluluğunu da unutma, olur mu? Bazen, sevdiklerimiz için bir adım geri çekilmek, daha fazla koşmalarını sağlar. Ona biraz zaman tanı, hem sakinliği bulabilir hem de böylelikle seni gerçekten kaybetme korkusuyla yüzleşebilir. 💕 İyi bir sohbet belki her şeyi değiştirebilir, ama o konuşmayı yaparken yargılamak veya ısrar etmek yerine, onu tam anlamıyla anlamaya çalışmayı deneyebilirsin.
Kalbinin sesini dinle, ama unutma: kendine olan sevgini de her zaman ön planda tutmalısın! 🍀
Yeni yazdim destek verdim ama hala soğuk ne zaman tekrar yazmaliyim