Neyse ki daha tarih konuşmadan hazırladım kıyafetleri ya böyle olsaydı😄

Ben tabi k ide önce hazırlanırım yani ne olur ne olmaz gibisinden.. geç kalmamak için de mutlaka erken giderim ama hiç ilk buluşmam olmadı olacağını da sanmıyorum zaten bu saatten sonra aşka da inancım kalmadı çünkü pek..
O zamanlar kış idi. Bana yazın buluşacağımızı söylemişti. Ben de ertesi gün alışverişe çıkmıştım. Güzel parçalarda almıştım. Dar ve dekolteli diye istememişti beyefendi. Ay yine sinirim bozuldu sjsgd
Her yere hazırlanma şeklim aynıdır geceden dolabı açar ne giysem diye bakarım bir kaç deneme yapar seçerim ertesi günde kıyafeti giyer makyajı yapar çıkarım
Her zaman önceden hazırlanırım. oje 💅 işleminden giyeceğim kıyafet ve ayakkabıya kadar seçerim.
Eğer ki çok isteksiz isem son anda hazırlanırım.
Cevap
10Cevap
😂😂😂😂bir ay önceden belirler kararlaştırır dolaba asarım hatta o güne kadar giymem başına bir şey gelmesin diye
Ay benn, 2 aydır giymiyorum duruyor öyle 😄
İnşallah o gün nasip olur giymek:) ben öyle kıyafet bekletmeyeli birini beklemeyeli yıllar oldu
İlk cümle sana kız ha bana değil 😂🥰
😄 teşekkür ederim inşallah hepimize☘️
O gün giyeceğim kıyafetlerim için bi gün öncesinden düşünürüm iç çamaşırı için baya önceden düşünürüm iç güzellik önemli şimdi yani
Önceden yani 30 dakika önceden veya daha fazla önceden hazırlanıyorum. Son anda hazırlanmak aşırı zor oluyor.
cumhurbaşkanı ile buluşsam karar verme sürem gardıropun karşısına geçip sadece beş dk bakınmak olur benim
Uzun zaman oldu bulusmayaki unutmuşum ya 🤣🤣
Önceden hazırlanırım ama öncesindeki şeyi beğenmeyip son ana atarım topu 😄
Tüm bu hazırlığa, onun eşofman giyip gelmesi hayal kırıklığı 😂😂 umarım sana olmaz da
Son anda hazirlanip yuvarlana yuvarlana anca varirim
"ciktim" dedikten sonra hazirlaniyorum
Önceden saç sakal gibi ayrıntıları önceden hallederim gerisi son dakikaya biraksamda olur.
Hazırlansam da ekiliyorum o yüzden kasmaya gerek yok
Önceden hazırlanırım
Flash gibiyimdir
Özel hazırlık yapmam. Her zaman neyse o..
Sevdiğime verdiğim değere bağlı
Önceden kafamda mutlaka bir kombin belirlerim
vaktinde
ne son dakika ne çok önce
Son dakika hiç bi şeye hazırlanmam… 🙃
Buluştuğum kişiye bağlı
Önceden hazırlık yaparım
kiraz tatlıymış 🍒
Önceden ama bu kadar da önceden değil xd
Bu kadar erkenci değilim
5 dk sürmez
Benimkisi de böyle