Güzellik & Bakım Buluşma için hazırlanmanız ne kadar sürüyor? SBEÇ914 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yüzümü yıkadığım gibi çıkarım 10 dakika Yarım saat Bir saati buluyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Buluşma için hazırlanmanız ne kadar sürüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Yüzümü yıkadığım gibi çıkarım 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Randevu programına göre değişir. Bazən 30 dakika bazən 1 saat. 1 1 Yorumla SBEÇ914 +1 yıl Niye ters e kullanılıyor Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bir saati buluyor.. Çünkü makyaj, kıyafet, bı fe baş örtüsü istediğin gibi olmuyor sonra ütü falan derken bir saati buluyor 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. 10 dk max. Makyaj yapmayı çok sevmiyorum makyaj yapacaksam da 20 dk falan sürer toplam 1 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlarımla buluşuyorum 15 dakikaya hazırlanıp çıkmış oluyorum 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kiminle buluştuğuma bağlı. 15 dakika da hazırlanabilirim, bir saatte de. 0 0 Yorumla
İlaydaa_06 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Yani elbette yarım saat 1 saat sürüyor onun duşu var ki zaten duş bayağı vakit oluyor ondan sonrası var giyim makyaj falan yarım saat veyahutta bir saat 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Yarım saat kadar sürüyor 0 0 Yorumla
karen21 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl En fazla 10 dakika sürüyor randevu saati önemli zaman önemli bir Japon atasözü aklıma geldi 😁hazırlanman 3dakikadan uzun sürüyor ise çirkinnnnnsin😁 0 1 Yorumla Bah4diir +1 yıl Güzelmiş bu atasözü nasıl kaptırmışız ya 😃 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uzun sürmüyor.. Giyinip çıkıyorum.. 2 0 Yorumla
bbattıbalıkyangider Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kiminle buluştuğuma bağlı olarak değişir bu 0 3 Yorumla SBEÇ914 +1 yıl Sevgili, iş veya akrabaYakın knk çok önemli değil Yorumla bbattıbalıkyangider +1 yıl önemli bu arada, kankamla buluşurken biraz daha hızlı çıkarım ama sevgilim olsa herhalde bir tık daha uzun olur 😂🥹 Yorumla SBEÇ914 +1 yıl Kaç dakika peki Yorumla
laimi1234556 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Basit bir toplantı yalnızca on dakika sürer 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bir saat yeterli 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. 15 dakika 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yüzümü yıkadığım gibi çıkarım
Randevu programına göre değişir. Bazən 30 dakika bazən 1 saat.
Niye ters e kullanılıyor
Bir saati buluyor.. Çünkü makyaj, kıyafet, bı fe baş örtüsü istediğin gibi olmuyor sonra ütü falan derken bir saati buluyor
10 dk max. Makyaj yapmayı çok sevmiyorum makyaj yapacaksam da 20 dk falan sürer toplam
Arkadaşlarımla buluşuyorum 15 dakikaya hazırlanıp çıkmış oluyorum
Kiminle buluştuğuma bağlı. 15 dakika da hazırlanabilirim, bir saatte de.
Yani elbette yarım saat 1 saat sürüyor onun duşu var ki zaten duş bayağı vakit oluyor ondan sonrası var giyim makyaj falan yarım saat veyahutta bir saat
Yarım saat kadar sürüyor
En fazla 10 dakika sürüyor randevu saati önemli zaman önemli bir Japon atasözü aklıma geldi 😁hazırlanman 3dakikadan uzun sürüyor ise çirkinnnnnsin😁
Güzelmiş bu atasözü nasıl kaptırmışız ya 😃
Uzun sürmüyor.. Giyinip çıkıyorum..
Kiminle buluştuğuma bağlı olarak değişir bu
Sevgili, iş veya akraba
Yakın knk çok önemli değil
önemli bu arada, kankamla buluşurken biraz daha hızlı çıkarım ama sevgilim olsa herhalde bir tık daha uzun olur 😂🥹
Kaç dakika peki
Basit bir toplantı yalnızca on dakika sürer
Genelde 5 dakika
Bir saat yeterli
Çok kısa sürüyor 5 dk belki az. Bile
Bir saati buluyor
Bir saati bulur 😂😂😂🙈
Atatürke dua ederim ve. Namaz kılarım
10 dakika
15 dk
5 10 dkk
yarim saat bir saat degisiyo