Buluşmaya giderken hazırlanmak aslında sadece üstünü değiştirmekten ibaret değil, insanın kendini toparlaması, kafasını da dışarıya hazırlaması demek. Kimi hızlıca çıkar gider, kimi aynanın karşısında daha fazla vakit geçirir, hatta biraz oyalanmadan evden çıkamaz. Hazırlık süresi kişiden kişiye değişir ama herkesin bir minimumu vardır. Senin için buluşmaya hazırlanmak en kısa haliyle kaç dakika sürer?
Bir yere buluşmaya gittiğinde hazırlanmak için minimum kaç dakikaya ihtiyaç duyarsın?
15-20 dakika içerisinde hazırlanırım. Genelde benim kombinim her zaman hazır olur fakat saçlarımı yapması zor olur. Bir yere gittiğim zaman duş almadan gitmem çünkü. O yüzden ıslak saçları bir şekile sokmaya çalışıyorum ve kuruyana kadar saçla tekrardan bozuluyor diken diken falan oluyor sinir oluyorum.
istemeden gidiyorsam mentali toplayıp hazırlanmaya başlamak bi yarım saat alır, sonra yine 10 dk gibi sürer.
Makyaj yapmıyorum, saçımı tabi ki düzeltiyorum ama düzleştirici vs kullanmam, yüzümü yıkarım, dişimi fırçalarım, ne giyineceğim de planlıdır, kahve de yaparsam 10 dk.
Genellikle bir gün önceden planlama yaparım bu yüzden hazırlanmam kısa sürer 15 -20 dk maksimum. İşe gideceksem de öyle. Akşamdan hazırlık başlar kıyafetler ütülenir. Sabaha kısa rutinler kalır.
Hazır olmak bazen ruh haline, bazen heyecanına bağlı! Benim için ortalama bir 30 dakika lazım diyebilirim; duş al, taran, kombin seç, makyaj, parfüm… Derken saat uçuyor! 😊 Ama aynaya bakıp, "Tamam, hazırım!" dediğim an her şeye değer. Peki senin kaç dakikanı alır böyle bir buluşma hazırlığı?