Maksimum 10 dakikada hazır olan bir insan olduğum için, genelde son dakikalara bırakıyorum hazırlanma işini. Genelde değil sürekli diyelim hatta biz buna. 😄
Sizde durumlar nasıl olur? 🎀

Maksimum 10 dakikada hazır olan bir insan olduğum için, genelde son dakikalara bırakıyorum hazırlanma işini. Genelde değil sürekli diyelim hatta biz buna. 😄
Sizde durumlar nasıl olur? 🎀
Bi eşarp bi ferace bitti gitti. Öyle çok bir hazırlığım yoktur ALLAHtan.🤭
"Örneğin sen öğleden sonra dörtte geleceksen, ben saat üçte mutlu olmaya başlarım. Mutluluğum her dakika artar. Saat dörtte artık sevinçten ve meraktan deli gibi olurum. Ne kadar mutlu olduğumu görmüş olursun. Ama herhangi bir zamanda gelirsen yüreğim saat kaçta senin için çarpacağını bilemez. İnsanın belli alışkanlıkları olmalı”
Aklıma nedense bu alıntı geldi.🌺
Yaaa çok hoşmuş. 🥺🌸
😳💖💖
Çok öncelerden hazırlanırım ancak son dakikalar mutlaka oyalanacak bir şey bulup geç kalırım.
Cevap
9Cevap
erkenden hazırlanmaya başlıyorum ancak yetişiyorum çünkü kcksk nnx
Düşün saat 6 da uyanıyorum işe gidicem saat 7 buçuğa kadar ne yapıyorum bende bilmiyorum 😄 öyle makajım çok takım tukumda yoktur ayna karşısında saçım şöyle olsun yok bu günde böyle olsun diye diye zaman su gibi akıp gidiyor en sonunda annemin geç kalacaksın haykırışyla kendime gelip koşarak çıkıyorum evden 🤦🏻♀️😄
Ne kadar erken hazırlanmaya başlarsam başlıyım Son dakika hadi hadi diye bağırışlar arasında hala bir şeyler giyiyor sürüyor ya da çantama atıyor oluyorum ahsjs
Yaa çok planlı ve düzenli hareket eden bir kişiliğe sahibim saat takıntım vardır zaten birisiyle bir randevum , toplantım , görüşmem vss varsa en az 15 20 dk önceden gideceğim yerde hazır bulunurum hiç geç kaldığım bir zamanı hatırlamam
Genelde hadi ama hala sizi bekliyorum diyip daha hazırlanmaya bile başlamamış olanlardanım. Ama pek sürmez hazırlanmam. En fazla 10 dakikayı bulur. Kısa sürer yani. Ama son dakikaya bırakmasam olmaz. Nadirdir bir yere erken gittiği₥
Ben erkenden hazırlanırdım son ana iş bırakmak istemezdim çünkü son anda olunca daha çok stresli oluyorum ayda gergin oluyorum en güzeli erken hazırlanmak ve sona iş bırakmamaktır
Merhaba genel olarak son dakikalara bırakırım makyaj vs derken dakik olmayı sevdiğim için 7'dk çıkarım 😊
Makyaj yapmayacaksam 10 dk, yapacaksam 20 dk da hazır oluyorum o yüzden genelde son dk. Hazırlanıyorum
1 hafta önceden başlarım düşünmeye demek isterdim ama gideceğim yere göre kafamda kurgular giyinip çıkarım
duruma göre genelde son 1 saat veya 30 dakika içinde hazırlanıyorum
Ben dakik insanım. Her zaman işimi önceden hallederim.
Gideceğim yere bağlı bazen aynı hazırlığı 15 dakika içinde yapıyorum bazen 2 saat
nereye gideceğime bağlı olarak değişir aslında bu durum 😅
Genellikle son dakikaya kalır
Soruyla alakalı değilde daha önce hesabınız varmiydi? Birine soru biçimine benziyor
Evet daha önceden bir hesabım vardı. Kapattım onu.
👍 fark ettim çünkü bu sitede böyle soru fortmatda soracak başka kimsede yok sadece soru içerikleri değişmiş...
Dikkat çekeceğini düşünmemiştim. Teşekkür ediyorum. 😄
👍 rica ederim 😀
10 saat önceden de başlasam yine son dakikalara kalır
Her şeyi son ana bırakıyorum süperim
son 5dk yeterlidir benim için dbdhdh
son dakikaya bırakıyorum
Son dakikaya bırakırım..🙈
Hazırlanma konusunda cok pratik ve dakikimdir
Son dakikada fhdbd
Son 10dk oluyor genellikle
Hemen hazirlanirim
En son hazırlanırım