Dışarı çıkarken hazırlanma sıranız nasıldır? Önce saç mı, makyaj mı yoksa giyim mi? Makyaj derken sadece nemlendirici krem ya da güneş kremi sürmek de buna dahil. O yüzden erkekler de cevaplayabilir 🌺
Yüzümüzü güzelce yıkayalım, dişlerimizi fırçalayalım, duş alınmadıysa alınsın ya da fresh hale gelelim, sonra kıyafetin altına giyilecekler giyilsin, iç çamaşırı, tayt, çorap vs. Parfümler tene sıkılsın. Ardından yüzümüzü, göz altlarımızı, dudaklarımızı nemlendirelim. Kirpiklerimize ve kaşlarımıza şekil verelim. Ten makyajını uygulayalım. En son rujumuzu sürelim. Üzerimizi giyip başımızı yapalım.
Önce makyajımı yaparım çünkü makyaj yaparken saçlarımı topluyorum. Sonra saçlarımı yaparım. Kirlenmesin, kırışmasın diye de en son kıyafetleri ayarlarım 🤗
Kapının önünde ayakkabılığın aynasına bakıyorum. Sonra çıkıyorum, terliği giyiyorum, kapıyı kapatıyorum, merdivenlerden iniyorum. Apartman kapısının önüne gelince önce sağa sonra sola bakıyorum. Sonra keyfime göre ya sağdan ya soldan gidiyorum.
Önce kıyafet seçerim. Sonra saçımı bağlar makyajımı yaparım, sonra saçımı açar artık o gün nasıl yapacaksam o türde bir şekillendirme yaparım ve hazırım.
Önce giyinirim sonra saçlarımı tararım zaten bir şekil vermiyorum doğal dalgasını sevdiğimden sonra dudak koruyucu sürer çıkarım makyaj yapmıyorum zaten.