Her şey çok iyi, hazırlandın, süslendin, püslendin ve o buluşma için artık ok yaydan çıktı.
Peki, ne olursa tüm bu planların suya düşer?
Ve ne pahasına olursa olsun yine de buluşmaya gider misin?
Her şey çok iyi, hazırlandın, süslendin, püslendin ve o buluşma için artık ok yaydan çıktı.
Peki, ne olursa tüm bu planların suya düşer?
Ve ne pahasına olursa olsun yine de buluşmaya gider misin?
Genellikle bulaşacağım kişi gelmezse planım suya düşer bunların dışında genelde planımı bozan bir şey olsa da o planı mutlaka gerçekleştirmeyi denerim. yani çok çok önemli bir şey olması lazım ki ben o plandan vaz geçeyim. çünkü plan yapmaya değer veriyorum. bu yüzden her şeyi çok iyi düşünürdüm ya da planlardım.
Aklıma yıllar önce yaşadığım bir olay geldi. O zamanlar cep telefonları daha yeni yeni çıkıyordu. Çalıştığım iş yerinde arkadaşım, kuzenim ve sevgilileri zaten hepimiz aynı iş yerinde çalışıyoruz. Hafta sonu ile benim erkek arkadaşımla buluşmaya gidecektik. Bende telefon yok kuzenime dedim ki telefonu kapat bugün kimse ulaşamazsın bize. O sırada da bir akrabamız bir kaç gündür yoğun bakımda. Hazırlandık bindik arabaya güle oynaya gittik. Akıllı kuzenim telefonu kapamaya unutmuş 🤦♀️tam bulaşacağımız cafeye gittik telefon geldi akrabamız ölmüş 😬😬mecburen buluşma hayal oldu 😬
Cevap
0Cevap
Yani hastalık olabilir, kaza olabilir ya da karşı tarafın bir yere gitmesi gerekebilir acilen.. Keyifli geceler..
Karşı tarafın umursamazlık seviyesi tüm hazırlığımı çöpe attırır..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?