Aşk İlişkileri Buluşmaları sen mi planlarsın yoksa planı başkası mı yapar? rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Planı ben yaparım Başkasının planına uyarım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Buluşmaları sen mi planlarsın yoksa planı başkası mı yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. karşımda ki kişiye göre değişir 1 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu gün şu saatte görüşücez plan yapın derim hallederler… Ben yoramam kendimi… Uyarım planlara… 1 0 Yorumla
AbdullahAydemir Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl %50 - %50 ara sıra karşıdan da beklerim ya da fikrini sorarım. 1 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl kişiye göre değişir ama genelde başkası yapar 1 0 Yorumla
cinvartonikyok Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Valla keşke başkası yapsa ben dahil olsam en güzeli o 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Başkası yapar davet eder gitmemBen yaparım gelmeyenin vay haline 😏 1 0 Yorumla
FBLover Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Ben planlarım çünkü işimin ne kadar süreceğini ben belirliyorum. 0 0 Yorumla
Vasilisah Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl hic sevmem uymayı ama karakterim uyumlu ne yapalim 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Genelde başkaları planlar ben uyarım 1 0 Yorumla
rarelyhot Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl tabi ki bir kadınla berabersem ben yaparım erkekler bunun sorumluluğunu alabilmeli 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Planı çoğu zaman ben yaparım. 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Planı ben yaparım.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
karşımda ki kişiye göre değişir
Şu gün şu saatte görüşücez plan yapın derim hallederler… Ben yoramam kendimi… Uyarım planlara…
%50 - %50 ara sıra karşıdan da beklerim ya da fikrini sorarım.
kişiye göre değişir ama genelde başkası yapar
Valla keşke başkası yapsa ben dahil olsam en güzeli o
Başkası yapar davet eder gitmem
Ben yaparım gelmeyenin vay haline 😏
Ben planlarım çünkü işimin ne kadar süreceğini ben belirliyorum.
hic sevmem uymayı ama karakterim uyumlu ne yapalim
Genelde başkaları planlar ben uyarım
Yer ve bilgiye göre değişir
tabi ki bir kadınla berabersem ben yaparım erkekler bunun sorumluluğunu alabilmeli
Planı çoğu zaman ben yaparım.
Planı ben yaparım..