11 yıl önce evlenmiş ayrılmış çocuksuz düzgün kişilikli birisiyle evlenirmiydinizz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
11 yıl önce evlenmiş ayrılmış çocuksuz düzgün kişilikli birisiyle evlenirmiydinizz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
erkekler zaten bakir olmadıkları için önemi olmazdı tek fark olayı resmileştirmiş evlenmem diyenler resmi değil de imam nikahlı dost hayatı yaşaydı resmiyete dökmeseydi olayı evlenirdiniz değil mi büyük lokma yiyin ama büyük söz konuşmayın
eger seviyorsam neden evlenmimmki? Evet yapmis bir hata, neler yasandi bilemeyiz o ikisinin arasinda. evet ilki olmak istersinn ama olmuyorsa neyapacagin..
ben mesela bekarim hic evlenmedim sevgilim olmadi ama sevdigim oldu adam benden tam 10 yas buyuk, yasini gectimm birsey olmaz dedimm. ama aylar sonraa ogrendimki evliymiss hatta cocuklari bile varmis onu oyle bir gizlemiskii kimse bilmiyorr..
bosanmis olsaydi bile onu o haliyle kabul edecek durumdaydimm :(
Hayır. Sebebi ise evlilik heyecanını ilk benimle yaşasın isterdim. Ben de aynı şekilde öyle. O heyecanı tekrar yaşar belki ama ilki gibi olmaz.
Hayır sanmıyorum çocuk var ortada ama sevgili olurdum
Çocuk yok
Niye evlenilmesin ki sonuçta evlenip anlaşamamış ve boşanmış olabilir karakteri düzgünse bence olabilir
Hayır… ben hiç evlenmedim şartlar eşit olsun istiyorum…
evlenip ayrılmış kadınlar evlenir ancak. bekara yazık
Evet ya ne olmuş evlenip boşanmış olması anlamiyorum sizi
Maallesef yazmislarda yani evlenip ayrildiğinda noluyo o da bi insan tekrar aşık olup evlenebilir imkansiz birsey degil nasıl bi zihniyetse artık
ohooo neler olmuştur neler 11 yılda
O da insan niye evlenilmiyormuş
başkasının artığını niye alıyım
hayir esi bosanmissa vardir illaki bi sorunu
Asla
Maalesef.
Evet evlenirim
maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?