9 yıl önce evlenmiş ayrılmış çocuksuz düzgün karakterli biriyle evlenir miydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
9 yıl önce evlenmiş ayrılmış çocuksuz düzgün karakterli biriyle evlenir miydiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İnsanları boşanmış veya hiç evlenmemiş diye sınıflandırmayı saçma buluyorum. Belki çocuğu varsa başkasının çocuğuna anne/baba olmayı istememesini anlarım. Neticede kendi çocuğu olmayan birinin tüm her şeyini üstlenmek ve kendi çocuğunun şeylerini üstlenmek farklı. (Bunu erkekler için diyorum. Neticede maddi boyutu da var işin.) Konu ben olunca ben çocuğu da sorun etmem. Çocuk da beni severse ne mutlu bana. Ki çocuğu yok demişsiniz. O zaman tamamdır. Sorun olmaz.
evlilik kac yil surmus, kac yasinda evlenmis, neden bosanmis, anlasmali mi cekismeli mi, bunlar asiri onemli faktorler bu soruyu cevaplamak noktasinda. 20 yasinda evlenmis 1 yil evli kalmis 30 yasinda bir erkekle evlenilir mesela, belli ki cok genc yasta yapilmis, belki de aile baskisindan kurtulmak icin yapılmış bir evlilik. ama 25 yasinda evlenmis, 6 yil evli kalmis 40 yasinda bir erkekte durum bambaska olur.
mesela sevdigim bir adam var, benden tam 9-10 yas buyuk.. Ben bekarim hic evlenmedim.. ama o evli.. hatta cocuklari bile var..
O bir gun ayrilsa bile evlenirim.. Asla onu yargilamam.. evet belki cevremden cok laf soz edenler olur ama umdrumda olmaz olamaz..
zor bir konu herkesin kabullenemice birsey ama.. Rabbim yarimcin olsun kardes
Bazı şeyleri sorgularım eğer kafama yatarsa ve çok iyi tanıyorsam adam gibi adamsa, olur.
Boşanmak kişinin kendisi ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum ya partner ya da aile ile bağlantılı oluyor genelde o yüzden evlenirdim
Olabilirdi.. Tabi ailem izin verseydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?