Yıllar önce evlenmiş ayrılmış çocuksuz düzgünn kişilikli birisiyle evlenirmiydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yıllar önce evlenmiş ayrılmış çocuksuz düzgünn kişilikli birisiyle evlenirmiydiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır evlenmezdim sebebi ise ben hiçbir şey yaşamamış bir insanım o ise yaşadı yaşamış, ben niye öyle birini isteyeyim ki
kesinlikle reis
Şimdi kimse sıcacık yuvasını sıcacık yemeğini durduk yere bırakmaz boşandıysa çok da düzgün biri değildir
o kişilerin baya bi yaşı oluyor genelde ve yaş farkı ilişkileri bi ara sırf "en azından aldatılmam terk edilmem gencim diye el üstünde tutar" mantığıyla düşünmüştüm ama yok o yaş grubu erkeklerle yok asla yani
denedın olmadı yanı ama herkes de bır olmaz kı
@anticooor07 yok o yaş grubu kendi yaşına yakınlarla anca anlaşır gerçekten hani zenginse belki tahammül edilir de
aynen parasız ıse ugrasmaya gerek yok o yas gurubu dedıgın kac yaslar
@anticooor07 30ların başını geçmiş kişiler işte 40 50ye kadar yolu var
40 dan sonrası ıle anlasmak zor olur snn yas kac kı
@anticooor07 25
sana en fazla 30 35 arası
Eğer o sevgi ve güven olmuşsa neden olmasın bu şekilde evlenip mutlu olan 4 kişi var çevremde gayet mutlular
Düzgünlüğüne bişey diyemem. Ama ben en azından yaşım itibariyle bu tip birini düşünebilirim.
Bakir biriyim. Fakat benim için hayırlısı o ise rabbimin rızasına ses çıkarmam. Bizi ne bakireler yıktı geçti, artık anladım ki yürek işi bu seçen değil seven gelsin.
Basa gelmeden ne bilinsin arkadas, lafin gelisi cevapmi verelim simdi
30 yaş ustu erkodan olmaz evlenıp ayrılanda 30 yas ustudur ama yok 18 de evlendı 23 de bosandıysa okey olabılır
Neden ben şimdi yaşım 34 die bir ömür bekar kadınsız mi kalayım 🤔
@Oskibey ben kendı yaşıma gore dedım amcacım sende kendı yasına uygun evlenıp bosanmıs kadın bulursun
Amca deme bigun lazım amcan kurban olsun sana tadına yavrum 😘
Evlenirdim ama karakter önemli ve neden ayrıldığı aldatmaysa başkasını aldatan beni de aldatır düşüncesi illa ki olur
Evet evlenirim
Yok kötü biriyle evlenirdim.
Hayır kardeşim kim paketi açılmış ürün alırki
Seviyorsam
Sıfır km varken neden ikinci el araba alayım
İstemezdim evlenmem
Asla...
Parası olsa evlenirim tabi😑🙄😬
Evet olur
Olabilirdi
seversem olur
neden olmasın