11 yıl önce evlenmiş ayrılmış çocuksuz düzgün karakterli biriyle evlenir miydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
11 yıl önce evlenmiş ayrılmış çocuksuz düzgün karakterli biriyle evlenir miydiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
evlenmiş ayrılmış meselesini çok abartıyorlar kardeşim sen nikahsız vermeyi tercih ettin ben nikahlı olay bu yemedikleri 💩 kalmıyor sonra sana bana mana buluyor aaa 2 kere evlenmiş aaa 3 kere evlenmiş diye kendi nikahsız yediği haltlara bakmaz sonuç olarak evlenilir kardeşim neden evlenilmesin
erkeğin dulu bekarı olmaz
Evlenme raddesi çok yüksek bir seviye. Evlenecek kadar sevip ayrılması garip?
@hayatcokzoraglarim kim sevmiş kim ayrılmış kimden neyden bahsediyorsunuz?
Yorumunla alakalı
Baştaki yorum
Neden evlenilmesinn ki şu zamanda zaten düzgün birini buldunmu hemen evleneceksinn
Daha önce evlenmiş ayrılmış olmasını sorun eden çok kişi var
Ben şahsen istemezdim ben hiç evlenmedim eşit şartlar eşit heyecanlar istiyorum mümkünse…
Evlenirim ama yaşı da uygunsa yani adam 50 lerinde kızda 27 lerde olmaz o iş bnce
Valla kafa uyumu aşk sevgi varsa ister cocuklu olsun sorun edilmez
Çocuk yoksa sorun yok çünki aynı durumda ben de olabilirdim.. Sonuçta kimse ilelebet yanlız kalmayacak ilk evliliği olmamış olabilir belki ikincisinde gerçek evleneceği kişiyle karşılaşabilir kişi
Çocuğu yoksa karakteri düzgün ise olabilir.
Herkesin başına gelir.
En son bunu diyen kişinin yeğenim diye tanıştırdığı çocuk kendi çocuğu çıkmıştı o yüzden güvenmem
Neden olmasını
Ben nişanı bozulmuşla da evlenmem.
Neden ayrildigina bskarim
Yeter ki kalbi sakat olmasın 🥲
yok olmaz 2. el almam
34 kiz evet dedi
neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?