Ofs ofss bunun tam tersini ben yasiyorum.. O kadar igrenc bir duygu ki dislanmislik eziklenmis kötü bir sey yapmissin hissi vermeleri... Allah sevginizi daim etsin... Ama bizler Türk toplumunda istenmiyoruz. Biraz kendi yasadiklarimdan bahsedeyim. Beni ailem cocuk yasta evlendirdi. Ardindan 4 yil önce ayrildim.2 cocugum var malesef sevginin ötesine gidelemedigi zamanlar oluyor. Ailenin verdigi tepkiyi anliyorum.. Aileni gec bütün cervren laf edecek elestirecek yargilayacak.. Zaman gelecek bu elestirilerden rahatsiz olacaksin kafan karisacak. Sevdiginle arada catismalara gidilecek zamanla bunlar oluyor. Sanki cok kötü günahmis gibi evlenmis bosanmis insanlara farkli bakiyorlar. Olabilir bu hayatta kimin basina ne gelecek hic belli olmuyor.. Karsima cikanlarin teklifleri su oldu.2`si baskasiyla evlenip ondan bosanip dul damgasini yiyip bana gelecekti... Ya bir insanin canini yakmak bu kadar mi basit.. Ardindan biri ilk evliliginden cok elestiri almis 2. ci evliliginde kimse elestirmeye bir tek söz bulamasin diye gitmis cocuk yapmis cocugu 1 yasina girince sözde bosanacakmis.. Saka gibi saka... Senin bahsettigin kisi gibi bende iyi biriyim. Kimseye zararim olmaz genelde cevremde sevilirim. Herkese yardim edeyim mutlu edeyim insanlari isterim. Zaten aile kurbani olmusum bir de insanlarin bu yaklasimlari oluyor. Kötü bir sey yapmadik arkadas ya yapmadik evlenip bosanmak neden bu kadar tepki aliyor. :( oosf ofss bak yinee üzüldüm. :( Sevmek sevilmek mutlu olmak bizim hakkimiz degil mi, ayrildik cocuk var diye ölelim mi yani.. Hayata mi küselim.. :( Sen seviyorsan bosver milleti güzelim...1 oglu olsa ne oacak ki? 2-3`te siz yaparsiniz. :) Sevgi saygi anlayis olduktan sonra insanlari kaderleri yüzünden yargilamak nedir. Sonucta ne zaman ölecegimizi kimlee evlenecegimizi bilemiyoruz. Alnimizda ne varsa o sevmedigin anlasamadigin uyumu tutturamadigin biri ile evlenip mutsuz bir hayata kendini haps etmek daha mi güzel.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşu an seninle aynı durumdayım sevgilimin küçük yaşta evlilik geçmiş başından 2011 senesinde boşanmış bu evliliktende bir çocuk var 7 yaşında. Ben sanırım evlenmem çünkü karşımdaki insanın bilmediğim gizlediği şeyler çok böyle devam edersede bitirmeyi düşünüyorum. Ailenden önce sen karar vermelisiniz ilk önce bu sorumluluğu taşıyabilirmisin ortada bir de çocuk var diyorsun çocukla görüşücek sürekli bu durumda eski eşiylede görüşcek bir araya gelmeleri gereken durumlar olucak kaldırabilirmisin? Çocuk sizde olduğu zaman kendi evladın gibi sevip bakabilcekmisin ve bir sürü şey bunları iyi ölç tart ailen hemen kabul etmese bile sonunda ikna olurlar kızım mutlu olsun diye ama sen mutlu olucakmısın yoksa eski eş -çocuk sorun edip hayatını kendine zindanmı etceksin. sana tavsiyem yeni boşanmış belki henüz bişeyler bitmemiştir bir süre ver ikinize onu yeteri kadar tanı ailesini evliliginin bitme sebebeni aranızda gizli saklı olmasın kendinde tamam ben bu adamı seviyorum çocuguda kabulum dediğin zaman ailene aç bu konuyu umarım mutlu olursun.
15 Yorumla
Soran+1 yılbana kalsa sorun olmaz harundan yana da olmaz yaniben ona annelik değilde çok iyi bir ablalık yaparım tabi ki çocuk için biraraya gelecekler bunu kabullenmeyecek olsam zaten bu yola çıkmayı düşünmem
- +1 yıl
Şimidi öyle düşünmen normal işin içine girince değişir işte canım kocanı oğluyla eski eşiyle paylaşmak zoruna gider bir zaman sonra cocugu kabullenirsin ama eski eşini zor yanı ben şu an sevgiliyken yaşıorum bunları hep arada oluyor emin ol bir gun huzurluysan iki gun huzurun kacıyo ve boşanma mevzusunu başkısından duydum diyosun onun sana başta oturup her şeyi açıkca anlatması lazım bişi gizlememeli evlilik çocuk oyuncagı degil kendine yazık etme. çocugu sen gerçekten seversin ama o istemeyebilir seni annesiyle babasına tam ihtiyacı oldugu zamanlar şimdi yaşıda küçükmüş. okula başladıgı zaman falan daha sık görüşmeler olur karşımda olsan iyi dertleşirdik seninle iyice tanımanı öneririm herşeyi ögren bir eksik kalmasın kafanda bir soru işareti seni ileri zamanlarda yer bitirir o sorular
Soran+1 yılNE YAPACAĞIM Kİ BEN O ZAMANN :(
- +1 yıl
Ne kadardir berabersiniz bilmiyorum ama eminim anlatmadigi ya da ona dair bilmedigin cok sey vardir. biz kizlar sevdikmi cok deger verip herseyimizi anlatiriz bilmedikleri seyler olmaz hayatimizla ilgili ama erkekler icin aynisini soluyemicem kotu niyetle veya degil hayatlariyla yasadikalriyla ilgili cok sey gizliolar al. karsina guzelce konus hayatna dair herseyi bilmek istiyorum de tabi hepsini anlatmaz ama ne istediginde bilsin iyi arastir gerekirse eski esiyle konus ne kadar sicak bakar bilmem ama tek traftan dinleme olayi kadinin aldattgi belki yalan kim ben kotuyum der belki kendi bir hatlar yedi kadinda ona karsi aldatti bunu bilemeyiz ve sana tavsiyem cok. guvenme biyerden bisi. cikar yikilirsin aileyide dedigim gibi dert etme karsindaki kisi eger adam gibi adamsa ailen bunu zamanla grup kabul eder ama bunu evlenmeden once senin tam anlamiyla istr o demen lazim ailene karsi cikmani gerektrck biri olduguna tam inanmam lazim ask gozu kor ediyo bazi seyleri gecistrme
- +1 yıl
Herseyi bil evlendktn sonra is isten gecer evlenenr kadar bir hycn bir mutlulkla bunu cok yaparz ama bu durumda srn yapama dertsiz basina dert alma sende bitio canim olay
+1 yılBu tamamen aradaki sevgi ile ilgili bir şey. Eğer çok seviyorsan ve değer veriyorsan onu çocuğu ile kabullenebilirsin. Kendini onun annesi yerine koymayıp ona bir abla sıcaklığıyla yaklaşırsan çocukla aranızda da çok güzel bir iletişim olur. Doğal olarak ailen ilk başta bu duruma tepki verip kendin gibi daha önce hiç evlenmemiş bir erkekle ilişkin olsun isteyecektir. Ancak zamanla aranızdaki sevgiyi ve iletişiminizi görünce kısa sürede kabulleneceklerdir. Ben şahsen eğer boşanmış bir kadına aşık olmuşsam onun çocuğuna da kendi çocuğuma göstereceğim ilgiyi gösterirdim, özellikle yaşı çok küçükse onun beni benimsemesi için birlikte hoş vakitler geçirmeye çalışırdım.
05 Yorumla
Soran+1 yılya ben çocukları çok severim ki sorun olacağını sanmam çocukla aramda kesinlike. ama işte ailem etraf bilirsiniz ya elalem ne der baskısı.
- +1 yıl
Tabi ki ilk duyduklarında hoşlarına gitmeyecektir bu durum. Seni bu fikrinden vazgeçirmeye çalışacaklardır. Ama sen bu adamla mutlu olacağına, uyum sağlayacağınıza eminsen tüm bu baskılara göğüs germeli ve onları yanıltmalısın.
Soran+1 yılçok mutlu olacağıma eminimm ki
- +1 yıl
O zaman herşeyi göze alıp onunla hayatını birleştireceksin. Ailen bir süre sonra seni destekleyecektir.
Soran+1 yılAYY İNŞALLAHHH
+1 yılEvlenip ayrılmış birisi ile evlenilebilir. Bunu tercih etmeyenler olur, tercih edenler olur. Her şeyi uyup bu nedenle istemeyen olabilir, her şeyi uyup bunu kabullenen de olabilir...
İşin içine aile girdiği zaman doğal olarak "-O kadar adam var, onunla olmaz" diyecek olan da olabilir.
Velakin iş en başta iki kişide bitiyor. Eğer iki kişi bu konuda mutabakata vardıysa son sorun aile olmalı... Aile konusu çözüme kavuşturulabilir.
cut.12 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum arkadaşım ötesi var mı
- +1 yıl
Böyle şeylerde ötesi vardır.
Sevebilirsin, ama her şeyi sorgulayıp yanıt bulmalısın, yanıt bulamadığın sorularla başlayacağın bir evlilik bilinmezliktir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
+1 yılHalk arasında pek destek görmeyen bir durumdur. Aslında herkes ilk denemesinde aşkı veya mutluluğu bulacak diye bir kaide de yoktur, o yüzden ayrılıklar normaldir. Ancak özellikle bir önceki jenerasyon ve daha öncekilerin gözünde ayrılan kişi ayrılmış başka kişiyle evlenebilir. Boşanmış olan bir kadın veya erkeğin, daha önce hiç evlenmemiş olan birisiyle evlilik yaşaması hoş karşılanmaz. Bu birlikteliği istiyorsan öncelikle düşünmen gereken şeyler vardır; Evleneceğin kişinin çocuğu seni benimseyebilecek mi, seni sevebilecekmi, sen onlara uyum sağlayabilecek misin, daha önce senin şimdi sevdiğin adamı sevipte çocuğunu dünyaya getirmiş bir kadını aklından çıkarabilecek misin. Bunları iyi düşünmem lazım. Sevgi herşeyi halleder diye düşünüp böyle bir yükün altına girmeni tavsiye etmem. Başka adam mı yokta gidip onunla evleniyorsun derler. Velhasılkelam davul bile dengi dengine, bence çok iyi düşün.
04 Yorumla
Soran+1 yılama söyle bir durum var hepimiizn hayatında birileri oluyor tamam ben evlenmedim hiç çocucğum yok ama erkek arkadaşım oldu çok sevdim şimdi ben onu aklmdan çıkarmasam kalkıp tekrar birini düşünmem ki onunda eşini düşüneceğini sanmıyorm çocuğuna gelince annelik elbette yapamam ama iyi bir abla olurum çünkü çocuklaır çok seviyorum
- +1 yıl
Ablalık yapmakla olmuyor işte, bir ömür geçireceksiniz hep beraber. Valla bana sorarsan eğer başka hiçbir şansın yoksa evlen diyebilirim. Ama başka bir şansın varsa veya olma ihtimali varsa hiç bulaşma. Git hiç evlenmemiş birisiyle evlen. Bu şekilde bahsettiğin gibi bir ilişki olmaz demiyorum, ama olmasa daha iyi olur.
- +1 yıl
Bide hayat bu, sevdikten sonra gerisi önemli değil diye düşünme. Bugün sen böyle düşünürsün ama yarın birgün sen bir ayrılık yaşasan daha önce hiç evlenmemiş bir erkekte seni almaz. Ki evlenmeyi düşündüğün adam daha önceden bir ayrılık yaşamış, hemde çocuğu varken, yani yarın birgün seni de bırakma ihtimali %51. Bırakmaz deme, eski karısıda bırakmaz diye düşünüyordu büyük ihtimal, düşünseydi evlenmezdi zaten zamanında.
Soran+1 yıl:( ne düşüneceğimi ne yapacağımı inanın bilmiyorum evet mantığım olmaz diyor bazen ama söz geçiremiyorum kendime elimde değil
Bende evlendim ayrıldım bir oğlum var... Bekar birisi ile olmuyor benim fikrim... Eğer çocuk onda kalıyorsa bir düşün sen evliliğin ilk zamanlarında yalnız kalmak ona sürprizler hazırlamak evde rahat davranmak isteyeceksin en doğal hakkın bu yeni evlisin ama çocuğun yanında bunları yaşayamayacaksın... Eğer gerçekten seviyorsan herşeyi göze alarak kabul etmelisin o çocuğun da günahına girme. Ailelere gelince tabi ki klasik bir türk ailesi ise ailen kabul etmeyecek ben yaşadım bunu ve ailesi yüzünden o istediği halde bitirdim sonunda daha çok üzülürdük.
06 Yorumla
Soran+1 yılben ona seve seve ablalık yaparım şu an babaanne bakıyor çocuğa ama ilerde ne olur bilemem
Soran+1 yılbunlar problem değil ki herhalde görüşecek gelip alacak götürecek getirecek annesiir bu
Soran+1 yılkendimi biliyorum asla böyle bişey yapmam yapamam ki o daha çocuk annesi kötü olsa kötülemeye hakkım yok
Gayet tabi evlenilir. Sevgi denen şey ne kadar büyükse sevilenin her türlü durumu da o kadar kabullenilir. Kader diye bir şey var demek ki karşılaşmanızı şimdi istemiş. O evlenip çocuk sahibi olduktan sonra ! Eğer seviyosan dediğin gibi onun çocuğunu kendi çocuğunmuş gibi de seversin, hatta sevginiz de karşılıklıysa öyle de güzel bir evlilik olur ki.. Çünkü adam evliliği görmüş iyi kötü yanlarını tatmış, nasıl davranması gerektiğini biliyo olur. Ama sizin evliliğinizde biraz daha fazla hoşgörü olmak zorunda olur çünkü eşin eski eşiyle bir şekilde iletişimde olacak çocuğu için. Karşılıklı saygı olur gerisi teferruat olur. Ailen de bu hayatı yaşayacak kişinin sen olduğunu bilerek davranmalı. Nerde olmak istiyorsan orada ol, kimle olmak istiyorsan onunla ol. İlerde bekar biriyle evlensen mutsuz olsan ailen bizim suçumuz diyecek mi? Kalbinin sesini dinle arkadaşım imkansız diye bişey yoktur sevgi varsa her şey mümkün olur. Hayırlı uğurlu olsun çok mutlu olun bir ömür.
00 YorumlaEvlenip ayrılması sorun olmaz ama çocuk sıkıntı olur gibime geliyor. Eski es sürekli dibinizde olacak. Aranızda ufak bir sorun olduğunda bile haberdar olacak. Kotu biriyse aranızı bozacak. Esin sürekli seni onunla kiyaslicak. Ailenin tepkisini bir kenara bırak olmaz bacim o iş. Gel kulak ver. Sonu ayrılık ya da mutsuz bir evlilik. Ayrılık ölümde değil elbet ama toplumun birde evlenip ayrılmış kadınlara karşı bir tutumu var ki sorma gitsin. Ailede He kızım evlen demeyecek. Yarın bir derdin olduğunda biz sana söylemiştikkkkkkkkkkk diyecekler. Bilmiyorum diye birşey yok 3 gün ağlar unutursun. Kır dizini otur evinde.
00 Yorumla
+1 yılYa abicim yani çocuk dünyaya getirmek bir canlı üremesi değil Allah'ın lütfudur. Yok o gözle bakarsanız yanında promosyon ile kendinden olmayan kanım olmayanı dışlama falan bunlar hayvanların işi. Dulsun canım kolun bacağı kesik değil ya. Kalbin temiz ise böyle hırt munzip değilsen helede güler yüz var ise sorun yok. Dinimize göre yaşayalım toplum neder diye değil
12 Yorumla
Soran+1 yılya onun çocuğu dediğin gibi kanından canından ben onu seviyorsam ondan olanıda severimm
- +1 yıl
Oyle sonuçta çocukla evlenmiycen
+1 yılah bee güzelim ben bu konuda ailemin tepkisini önceden ölçmek için ağız yokladım. hani öyle bir durum yok ama olur ya başıma gelir diye. bana dediler ki; EVLATLIKTAN REDDEDERİZ. oha dedim bu ne tepki amk! dedim.
yok l*n şaka. davul bile dengi dengine yavrucum. o çocuk kimde kalıyor mesela? adamda kalıyorsa çok büyük sorumuluk. bir de üvey anne olacaksın sen yani ne yaparsan yap yaranamayacaksın. iyi düşün.02 Yorumla
Soran+1 yılevlenip ayrılmış olsa ailem bir şey demez hep denir bizde erkeğin dulu olmaz diye ama çocuk olunca işler değişiyor dediğin gibi sen ne kadar onu abla olarak sevsende o annesinin yerine geçmek isteiğdini düşünecek.
- +1 yıl
hayırlısı olsun hakkınızda göze alabiliyorsan ne ala.
+1 yılKardeşim bu ne devir bu ne yorumlar bahsettiğimiz konu bir can insanlar evlerinde kedi köpek besliyor deprem bölgelerinden kimsesiz çocuklari alıp bakıyor kadın ya da erkek 5 tane çocuk olsa evlenir o çocuklarında varsa kendi çocuklarımdan ayırmazdim yoksada ahilik babalık herşeyi yapardım yerdeki ve göğdeki arasındakilere merhamet etmeyen bu şekilde zihniyetle yaklaşan insanlar vijdan ve merhamet yoksunu kişiler kardeşinizin çocuğu yegeniniz kendi cocugunuz yokmu onlara nasıl muamele edilmesini istiyorsanız kendi caniniza o canada o şekilde yaklaşın ben bir karıncanın üzerine basmayı imtina eden bir insanım hayat bir imtihandir ve kim bilir sen bununla imtihan oluyorsun bir çocuğun ya da yetimin öksüzün başını okşamak nekadar sevap burada herkes bir şey yazmış okudum yazık insanlık bitmiş
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanlik bitmiş ki o da nasıl.
- +1 yıl
Millet hala akillanmiyor ama
+1 yılBaşımızdan böyle bir olay geçti. Abim gibi bir arkadaşım çocuklu ve ayrıydı. Çocuk kız ama (erkek olursa renk değişebilir). Evlendiler tabi uzun bir tanışma döneminden sonra. Ben onları görünce kıskanıyorum. Eşin olacak kişiden çok oğlu ne düşünüyor ona bakmak lazım. Sana hayatı zindan edecek tek varlık oğlu olabilir. Eğer o da seni severse ve sen de o çocuğu kabullenebilirsen seni asla kaybetmek istemeyecek bir eş bulacaksın. Uzun bir süre tanışmanız sık sık görüşmeniz lazım. Bu görüşmelere anne olacakmış gibi değil de abla olacakmış gibi git. Zaten evlenirsen abla olmayı tercih et. Sakın o çocuktan sana anne saygısı göstermesini bekleme. Eşin olmak isteyen adamın da maddi durumunun iyi olmasını beklemelisin. Son olarak eski eşi akrabadan ise sakın ha.. Öylebir hata yapma...
00 Yorumla
+1 yıl5-6 yıl geçmiş neyseki. Benim eski erkek arkadaşımında bir kızı vardı ve evlenmiş ayrılmıştı, üzerinden iki yıl geçmişti ama psikoloji dağınık... Çok zorlandım. Sonra ben onu toparladım o beni dağıttı :/
Ama sizde 5-6 yıl geçmiş etkisi kalmış olduğunu sanmıyorum. O evlenmek istiyor mu seninle?01 Yorumlaevlenilir evlenilmez diye bir durum yok. ama önemli olan sen bu kadar sorumluluğu kaldırabilir misin. adamın çocuğu olması senin için zor bir durum olabilir. çocuktan dolayı eski eşiyle sürekli bir araya gelmek durumunda kalacaklar. ayrıca sen henüz anneliği tatmamışsın. bir çocuğun sorumluluğunu almak zor olacaktır. hele ki bu senin çocuğun değilken. bundan dolayı sürekli tartışmalar yaşanabilir. çok çok iyi düşün derim. hakkında en hayırlısı neyse o olsun.
00 Yorumla
+1 yılYa bosanmis olmasi nedir suc mu? Simdiki iliskilere bak evlilikten tek farki cocuk yapmiyorlar sevgilisinden ayrilmis biriyle sevgili olan bence bosanmislada evlenir... ama asil mesele su cocuk yuzunden eski esiyle gorusecek sen bunu goze alabilecekmisin;)
00 Yorumlaboşanmış olması önemli değil ama çocuklu olması ciddi anlamda sorun çıkartır uzun vadede. çok örnek var etrafımda. ailen ilk başta karşı çıkar ama bir süre sonra kabul ederler. önemli olan senin hayatın, senin yaşayacağın sorunlar. bu gözle bakmayı dene bence. üzülerek söylüyorum ki ilerde çok pişman olursun. seviyorsun tamam ama bazı şeyler için sevgi yeterli gelmiyor. sorunlar sevgiyi de, saygıyı da bitiriyor.
00 Yorumla
+1 yılEvliliği neden bitirdiğine bağlı. Kadın eşini aldattığı için ya da çok basit sebepler yüzünden kocasından ayrılmış ise aynı duruma düşmemek için evliliğin yanından bile geçmem.
Tabi en büyük şartım çocuk olmayacak. Çocuğu olan bir kadının eski kocası ile görüşmesi mecburidir. Ve ben eşimin başka bir adamla her ne şekilde olursa olsun yakın muhabbete girmesini istemem.00 Yorumla
+1 yılben evlnırdım valla ılla mantıklı bır açıklaması vardır ayrılmasının hm çocukta hazır bnım doğurmama grk kalmaz :D hm oyle bır erkek daha sadık olur :D cunku bır kr suttn ağzı yanmıştır ıkıncı de üfleyerk davranır :D
20 YorumlaSen 100.000 lira verip ikinci el 8.000 tl lik tofaş alır mıydın? cevabın evetse hemen evlen
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki
Birçok kişinin aklına, çocuğu varsa ileride problem olabilir diye geliyor olabilir. Oysa tam aksine, çocuğuna hala sahip çıkıyor ve sizin için onu terketmeyeceğini söylüyorsa adam gibi adamdır. Ama çocuğu ile ilgilenmiyorsa dikkat edin derim. Yani sorumluluk sahibi birisi mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılolur mu öyle şey benden çok şu an onunla ilgilenmesi lazım ben onu bu haliyle sevdim böyle kabullendim sevecek bakacak çocuğuna buna ben değil kimsekarışamaz canından o yaa
Soran+1 yılumarım inşallah aşarlar bu durumu kabullenirler güzel olur herşey
+1 yılEvlenirim, ama neden boşandığınada bağlı tabi.. aldatma vs varsa evlenmem, bir kez yapan bidaha yapar sonuçta. Bunun haricinde evlenirim ben, dusunmem bile, cocugunada elimden geldigince ablalık yaparım, sevdigim adamın bir parcası sonucta.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGönül kimi severse aşk onda güzeldir. Aşık olduğun kişinin çocuğuna kendi çocuğun gibi bakarsın emin ol. Evlilik falan olursa ki eminim asiksan, engelleri gormezsin ve olur bu evlilik sadece kocana değil çocuğa da iyi ol lütfen. O arada ezilmesin, hiçbir suçu yokken üvey anne surati çekmesin yavrum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette etraftan olumsuz tepkiler gelebilir, hatta gelecektir de. ama karakterine aşık oldun mu mesele biter, karşındaki insan sana uyumlu değilse evlenmemiş olsa ne yazar sonuçta alacağın şey araba değil ki 0 km sini arayasın, kişiliği önemli böyle zorlu bir kararı verecek kadar iyiyse eğer bence buna değer.
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim erkek arkadaşım oldu dedğiniz gibi bekardı ama anlaşamadık şimdi bu kişiyle çok iyi anlaşıyrum ben ne yapayım ki evlenip ayrılmış çocuğu varsa kader herşey kısmet o da böyle olsun istemezdi
Cevap sahibi+1 yılkimse istemez böyle olmasını zaten, Allah yardımcınız olsun hayırlısı olur inşaallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen her zaman demişimdir bir bayan evlenmiş hatta çocuğu olan biriyle evlenebilir çokda mutlu olabilir ama aynı şeyi bayanlar için söyleyemem bir erkek evlenmiş boşanmış ya da çocuklu bir kadınla evlenip de mutlu olması o kadar zor ki insanlar bunu bilerek yaşamalı. Fıtrat var sen ne kadar olur olmaz desende erkeğin doğasında olur kadında çok zor.
04 Yorumla
Soran+1 yılO ZAMAN EVLENEBİLİR MİYİM_?
Cevap sahibi+1 yılmutlu olamam diye düşünme sadece bekar bir erkekten daha fazla araştır ve kendini oğluyla yaşayabilirmiyim diye düşünerek sınava sokmalısın
Soran+1 yılben onla çok mutlu olurum hatt abekar bir erkekten daha çok mutlu eder beni. eminimm
Cevap sahibi+1 yılbekar bir erkekten daha çok mutlu olurum lafına karşıyım sen adama rastlamamışsın ama tabi mutlu olacağına inanırsan o zaman hayırlısı olsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu konu benimde çok kafama takılıyor şu an ben aynı durumdayım eşim sıkıntılı biriydi memnuniyetsiz ve ne yapsam sürmedi en son bitirdik hayat ne kadar acımasız. içki içen karısı aldatan evine bakmayan karısı ne çileler çekiyor ama boşanmıyor neden bu böyle bilmiyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılTOPLUM BASKISI İŞTE:(
Cevap sahibi+1 yılikinci evlilikler erkek için sıkıntılı bir süreç değil ama bayanların özellikle dul kalmaları çok sıkıntılı abi dediği kanka dediği bile ona art niyetle bakıyor dul olduğu için ama ilk evliliğinde şiddet yoksa aldatma yoksa ayrılan eşler aradıklarını hiç bir zaman bulamaz ilkler her zaman başka kiymetini her iki tarafta bilmesi lazım
Soran+1 yıleşi aldattığı için ayrılmış öyle biliyorum ben ondan duymadım başkaları söyledi
Cevap sahibi+1 yılçocuk varsa yinede bir orta yol bulmak lazım ama yoksa yapacak bir şey yok neden aldattığı önemli genel konuşursak evinde huzurlu mutlu olan erkek aldatmaz.
Soran+1 yılerkek aldatmamış kadın aldatmış
Cevap sahibi+1 yılo zaman mutlu değil ya da gözü dışarıda bu iş biter mide almaz.
Soran+1 yılbilemem ki
+1 yılÇocuklu birini istemezdim. Başka bir kadınla ortak bir çocuğu olmasını kıskanırım. Hele bir de o kadınla çocuk için görüşmeleri gerektiğinde iyice sinir olurum. Hem o heyecan ve mutluluğu ilk ve son olarak benimle yaşamasını istiyorum.
00 YorumlaZor iş gerçekten de. Yani sevği tabiki güzel birşey ama ilerde sorun olur mu kafa karıştıran bir mesele bu. Bu konuda tecrubeli kişilerden fikir almanı öneririm, buradaki çoğu kişi senin kafanı karıştırır. Allah kolaylık versin.
00 YorumlaBekarlarin bekarlarla evlenmesi lazım bence. Tavsiye edilende bu. Biraz daha düşün. İleriye yönelik. Bu zor bir karar.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm
mutlu olacağına inanıyorsan neden sorun olsun, ailen de tanısın zaten dediğin gibi iyi bir insansa sorun yapmayabilirler
03 Yorumla
Soran+1 yılzerre kadar şüphem yok ki mutsuz olacağımdan bir aile başka ne ister ki kızının mutlu olması dimi ama işte gelde basta anlat.
Soran+1 yılumarımmm
Mutlu olacagima inaniyorsam kesinlikle evlenirim. Ne olmuş başarısız bir evlilik yaptiysa... Her seferinde kötü olacak diye bir kaidemi var. Kaç kişiyi sevebilirsin bu hayatta , kaçı seni sever, seni sevenlerin kaçı bekar olur...
00 YorumlaValla Çok yakın akrabam vardı kız köylü güzeli evelnmişti 3 5 yaşlarında çocuğuyla dul kaldı kocası ölmüştü
şimdiki eşide harikülade biri öğretmen bir tane daha çocuk yaptılar.. Valal denk geldi mi geliyor be Ablam
Dua et sen de evlenirsin..21 YorumlaBen evlenirdim yeter ki aşık olayım.
Ama burada en büyük faktör aile.
sana gelecek olursak
Ailen dramaya bağlar ve çocukta seni sevmezse evlenemezsin.
Yoksa evlenip ayrılmış biriyle evlenmek gayet normal bir şeydir02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka o beni sevmese ben böyle bir şey istermiyim
beni çok mutlu eder bende onu tabi ki ama aile işte
+1 yılEvlenirim Çocukta Sıkıntı Olmaz
Bide Şöyle Düşün
Sevdigin Adamın Parçasına
Ablalık Yapıcaksın
Hem Bu Sayende Nasıl Bir Anne Olabilirsin Daha Iyi Gözlemlemiş Olursun
Yani Senin Için Tecrube Olur10 YorumlaElbette evlenilir ama çok zor bir süreç emin ol. Tabiki herkes tepki verecek özellikle de çocuğu olduğu için. Çocuklu olmasi umarım ikiniz arasında sorun cikarmaz
00 YorumlaAilen karsi cikabilir ama sonucta bu devirde hersey duygusal yani para zenginse bence bise demezlerr
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ailem öyle kişiler değil bizim maddi durumumuz gayet iyi ona bakmazlar asla sadece mutlu olayım isterler amam işte çocuk olunca sıkıntılı
Soran+1 yılhayır kesinlikle yanlış anladınız ben seve sve o çocuğa bakarım sonuçta ondan ben onu sevmişim ondan olanımı sevmeyeceğim
ama işte aileleri bilirsiniz sonuçta ben hiç evlenmedim
hem evlenip boşanmış olması hemde çocuğu olması problem olur onlar içinn
evlenip ayrılmış olması problem değil de çocuğu büyük problem..
02 Yorumla
Soran+1 yılNE GİBİ BİR PROBLEM OLUR Kİ?
+1 yılbaışna bela alırsın çocuk sana alışmicak cocuktan dolayı eşin eski eşiyle görüşcek belkide unutamadılar birbirini tenini ya da eski eşi hala seviyo ayartmaya calısıyo binbir sıkıntı yani ben istemem
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) ya demeyin öylee
- +1 yıl
Yalanmi hayatin gercekler o zaman ne yaparsan yap acisini sen cekcen
Soran+1 yılo da doğru zaten o nedenle yaklaşamıyor :(
- +1 yıl
Ben uyarimi yaptim gerisi sana kAlmis
hiç evlenmemiş bir erkeğin ailesi sorun cıkarabilir davul bile dengi dengine ikinci el az kullanılmış bir erkek bulman muhetmeldir. ör ; benim gibi :))
08 Yorumla
Soran+1 yılişte aile sorun çıkarırı ya yoksa bana kalsa sorun yok
Soran+1 yıl28...
Soran+1 yılben değil o eşinden ayrılmış bir çocuğu var ben bekarım hiç evlenmedim ki
Soran+1 yılhaberleri yok ki söyleyemedim daha onunla konuşamadık ki aileme nasıl söyleyeyim
+1 yılulan karımı yok sana manyakmısın evlı cocuklu takılıyosun kaçıncı el allah bilir.. ! alıp bide senmı bineceksin !
01 Yorumla
+1 yılbilmem ama tercih senin. bir de boş ver sağı solu sen yoluna bka.
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmek yetmez mi ki
- +1 yıl
sen yolunu çiz gerisi boş bu ülkede laf çok kızım ya sen de salak mısın istiyro musun boş ver keyfini yaşa. herkse bir şey der.
+1 yılherkes kendine göre iyi biri zaten. ben hiç şimdiye kadar kendine kötü diyenini duymadım. diyorsa da fantezi amaçlı diyordur :))
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) o da doğru ama o iyiyim demedi ki ben diyorum
- +1 yıl
bende senin için diyorum zaten :))
Soran+1 yılben ona iyi diyorum :) ya
Eğer dürüstçe söylerse evlenip çocuğu olduğunu neden olmasın yakınımda çok var öyle mutlu olduktan sonra gerisi önemli deildi tabi bide aileye bildirmek gerekiyo bu durumu
00 Yorumla
+1 yılevlenip ayrılmıs birinde cocuk onemli degildir onemli olan senden onceki eşini neden bırakmıs kim hatalıymıs belkide kotu bir eşti dayanamadı ayrıldı veya baskası ile aldattı, belki dayakcı biri. konuyu iyice ogrenmen lazım
00 YorumlaHer insan farklıdır oğlu var diye evlenip ayrılmış diye önyargılı olma, belki mutlu olucaksın oğlu seni ablası gibi sahiplenicek ama tabi karar senin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbana kalsa zaten öyle sorun yok ki ailem ne der acaba diye düşünüyırum :(
Soran+1 yılamin teşekkür ederim inşallah.
Evlenip boşanmışsa bir sorun varmış demekki yürütememiş. Aynı sorunları seninle de yaşanmayacağını nereden biliyorsun. Hem sen daha önce de hiç evlenmemişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılya tamam da kimse evlenip ayrılmak istemez ki olmuş bitmiş belki de ders olmuştur olamazmı
Sevdiysem evlenirim.
Kadin ayrilmis bosanmis hayat bu.
evlenmeden her halti yiyenle evlenecegime evlenmis bosanmis kadinla evlenirim.
Hayat bu ve ask.05 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel düşünmüşsün evet maalesewf evlenmeden her haltı yiyenler var Ben kendim için sormuştum bir erkek eşinden ayrılmış ve oğlu var :( ama ben hiç evlenmedim ailem nasıl tepki veriri bilemem ki bana kalsa sorun yokk
Soran+1 yılevet çıkacak ama söyle de bir durum var ben sundan eminim onunla olursam o beni çok mutlu eder. Hiç evlenmemiş birinden daha da çokk
Soran+1 yılo bu durumdan dolayı benle konuşamıyor ki biz bir konuşsak görüşsek :(
+1 yılAileni zor ikna edersin. Herkezin başına gelebilecek bişey bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılIkna olsunda zor. olsunn
- +1 yıl
Hakınızda hayırlı neyse o olsun diyelim
+1 yılben evlenırım acık ve net benımde zaten dusuncem cocugu olan bayanla evlenmek
00 Yorumla
+1 yılbüyük konuşmuyorum ama evlenmem..:/ direk başlığa cevap ..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( ...
Böyle bir şey için 40'lı yaşlarda olmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Olgunluk lazım. Ailelerde böyle olunca ılımlı davranabilir. Ama büyük konuşmamak lazım herşey nasip
00 YorumlaOlabilir tabiki neden olmasin onemli olan neden ayrildigini ogrenip sorunun kimde oldugunu anlamaya calisirdim ayni seyler basima gelmesin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılhata eski eşinde ama onda da olsa söyle düşünürüm ben hep insanlar hata yapar pişmansa hatalarından bir sans daha verilebilir bence
Ailen kabul etmiyecek ancak bu o kadarda sorun olmamali bence ama cocuk oldugunda illser degisiyor cocuk olmasa tamam amaaaa :(
08 Yorumla
Soran+1 yılama onun suçu ne ki o da istemezdi böyle olsun :(
Soran+1 yılben ondan neden ayrıldığını duymadım ki hatta bu durumu bile bildiğim farkında değildir o ama ben çok iyi tanıyorum onu abim var benim abimin arkaşının kuzeni
Eşi almanyadangelmişti buraya evlendiler kız pek rahat bir kızdı kız bunu aldattı şimdi suç kimde?
Soran+1 yılADAMIN ÇOCUĞU VAR :) ÖYLE OLSA ÇOCUK OLURMU
- +1 yıl
Esimin is yerindede boyle bir durum var adamin cicugu var esi aldatmis sebebide cok ac birakmis cinsel acidan ben anlatamadim sanirim hersey var hayatta her tur insan var yinede bunlar senin kararlarin senin sorunlarin kendin asicaksin bu konulari ben yine bir dost olarak bunlari soyleyimde demedi deme :) ha bunlari nerden biliyorum benim hatun sagolsun zorla anlatiyor dedikoducu yaaa :)
Soran+1 yılhahaha harika ya eşine slm:)
Onemli olan anlasabilmek o kisi seninle mutluysa evlenmek istiyorsa aradigini bulmus demektir. Seni cok mutlu eder ayrilmis olmak bulasici hastalikmi, olabilir. Seviyorsan evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılhemde çoook teşekkür ederim
evlenince aşk meşk fazla kalmaz kusurları görmeye başlarsın çok çekersin kuzum pişman olacağın bişeyi yapma
00 Yorumla
+1 yılben seviyosam ailemi asla konuşturmam böyle şeylerde
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler hep böyle ailemi konuşturmam filan ama bayanlarda öyle olmuyor işte
- +1 yıl
eğer gerçekten istiyosan bayanı erkeği yok bu işin
benim lise aşkımla bu durum başıma geldi. yıllardır görüşmüyorduk, Face'te buldum onu. görüştük. evlenmiş, boşanmış, çocuğu vardı. o aramızda birşeyler olmasına niyetlenir gibi oldu ama ben yapamadım.
00 YorumlaHersey güven meselesi bana o güveni Hissettirirse evlenirim yoksa nekadar sevsemde evlenmem, aksi halinde bende mutsuz olurum
06 Yorumla
Soran+1 yılo güven fazlasıyla var hemdee
Soran+1 yılhadi yaa bende tekrarlamaz hatta daha temkinli davranır gibime geliyor.
Soran+1 yıl:) yo ko ben hiç evlenmedim işte bu yüzden ailemin tepkisinden çekniyorum ya
Seviyorsam evlenirim tabiki. benim ailem karsi cikmaz
00 Yorumla
+1 yılZor soru, çok sevmek lazım sanırım. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılaminn hepimizin için inşallah teşekkür ederim
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılSorun cevabı bilmiyorum. Aile çevren sana tepki verir ama hayat senin karar senin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdikten sonra ne denir ki
- +1 yıl
Orası öyle ama ailenin farklı düşünme vi gri mali fazla.
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur der çocuk beni rahatsız etmezde sürekli görmeye gelinecek olmasından rahatsız olurum
00 Yorumla"ama çok iyi biri" neye göre? kime göre? eski eşine göre de "ama çok iyi biri" miydi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBANA GÖRE İYİ
+1 yılEvlenmem cünkü baska biriyle birlikte oldugunu bilmek Ve Onlari Baglayan cocuk var yani hayir ben yapamazdim...
00 Yorumla
+1 yılBende evlenip ayrılmış çocuğum varsa öyle birisiyle evlenirim
02 Yorumla
Soran+1 yılDEĞİLSEN?
- +1 yıl
İmkansız gibi büyük sorumluluk isteyen bir olay çocuğuda var hem diyelimki körkütük sarhoş oldum kabul ettim ailem etmez.
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat