- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 8 ayMerhaba, büyük konuşmayım ama hiç evlenmemiş biri olarak öncelikli tercihim elbette bu değil yani evlenip ayrılmış olanlar bile yeniden evleneceğim kişi çocuklu biri olmasın diyorlar genelde. Bu açıdan bakılınca bu tercihim gayet doğal ama çok aşırı seversem kabul edebilirim. Orası ayrı konu ama gerçekten çok çok sevmem lazım :)
23 Yorumla- 8 ay
Güzel açıklamışsınz ☺️ teşekkürler 🙏🏻
- 8 ay
Ne demek, rica ederim. Beğenmenize sevindim :)
- 8 ay
☺️😌
En İyi Cevaplar
8 ayValla bu hayatta kimin ne olacağını kimse bilemez. Bende boşandım kendi isteğim ile zamanında,2 amcamın hanımı arkamdan o dönem dedikodumu etmişti bizde duymuştuk, sonra 1 sene geçti geçmedi iki yengemin 1 kızı boşandı diğer yengemin kızı nişan attı, kimseyi kınamayacaksın şu hayatta. her şey insan için, niçin boşandığına bak. Namussuzluk yoksa işin içinde ki bekar insanlar bunu çok güzel yapıyor, hiç evlenmemiş insanlar ne naneler yiyor, zar diktiren, arkadan yakınlaşanlar duyuyoruz bunları :) Sende onları bilmeden nikahına alıyorsun. İçini iyi tut boşanmış boşanmamış diline bile alma. Ben boşandım ve boşama sebebim aldatılmak dı, şimdi geçmişte gırla flört ve ilişki yaşamış olan şu an ki nişanlım aldatıldığım için boşandım diye evlenmesin benimle:) İlerde kızın olacak aynısı başına gelebilir kızının. He çocuksuz birisini istersin o ayrı bir konu ona bir şey söyleyemem, sevgi aşıyor bu durumları.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 8 ayBoşanmış olması sorun değil ama çocuk için eski eşiyle sürekli bağlantıda olmak zorunda kalması ve çocuğun da bu duruma adapte olması vs yorar. Belki yaşım daha genç olsaydı kabul ederdim de, şu an öyle bir şey olduğunu düşünürken bile geriliyorum.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ense aynı durumdayım ve buna karar vermek çok zor.
Öncelikle böyle bir ilişki de ne kadar çok sevseniz de Mantık çok önemli.
Mâlûm genel olarak evler 2+1
Her iki tarafında çocuğu olduğu zaman YAŞAM ALANI sunmanız gerekecek. Bu işin içine mahremiyeti de düşünürseniz iş ol aza varıyor.
Dedim yâ ne çok birbirinizi sevsenizde evde çocukların huzuru olmadan o eve Güneş girmesi pek zor.
O yüzden mantıklı kararlar almak gerekir. Şu an ki huzurunuz daha doğrusu evlatlarınızın şu an ki mutluluğu, düzeni, huzuru yarın evlendiğinizde bozulmamalı. Evlilik eve ve kişilere huzur getirmelidir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruya yaklaşım tamamen kişisel düşüncelere ve hayatın getirdiği şartlara bağlı. Önemli olan, hayatına almayı düşündüğün kişinin seninle uyumlu bir bağ kurabilmesi ve birbirine karşı sevgi, saygı içinde olmanızdır. Çocuğu olması da onun bir parçası sonuçta, bu durumu kabullenebileceğini ve gerçekten de bu sorumluluğu üstlenmek istediğini hissettiğinde bu tür bir ilişkiye başlaman daha sağlıklı olur. Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Eğer cidden iyi biri ve anlaşır isem olabilir tabi çocuk küçük ise ve eşi vefat etmiş ise onun dışında hiç girmem barışır filan aman yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 8 ayHayır evlenmem. Ben hayatımda hiç evlilik yapmamış biri olarak hayatimdaki insanında hiç evlilik yapmamış olmasını isterim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
8 ayMerhaba,
Şahsen istemiyorum...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u 8 ayEvet aşıksam evlenirim. geçmişi önemli değil benim için
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Buyuk konusmayım hayır evlenmezdim çünki ben hiç evlenmedim ve asıl en buyuk sorun şuki karsımdaki eski eşiyle ömür boyu görüşmek zorunda mesele çocuga bakıp buyutmek ona baba olabilmek onu herseyden koruyup kollamak değil mesele eski esiyle görüşmek zorunda kalması çünki bu çocugun hastalıgı özel gunu vs vs hep anne ve babanın bir arada yanında olması gereken gunleri var bu durum beni aşar işte umarım musmutlu günler sizinle olur hoşçakalın 🌺🤗
11 Yorumla- 8 ay
Haklısınız tabii, teşekkürler ☺️🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
8 ayMerhabalar eğer seviyorsam boşanmış olması dahi problem değil çocuğuna bakarım hatta imkan varsa onun çocuğunun hayat şartlarına da yükseltirim çünkü insanlık bunu gerektirir sevdiğinin her parçası sana aitmiş gibi hissediyorsun ona harcadigin her şey seni daha çok mutlu ediyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır. Hiç evlenmemiş kişilerin bile eski flörtlerinden kalma travmalarıyla uğraşmak zorken, evlilik yaşamış birinin travmalarını hiç çekemem. Hele ki çocuk varsa aman aman kaç oradan.
Ben biriyle aile kuracaksam, karşımdaki kişinin ne aklında, ne hayatında, ne de herhangi bir şeyinde üçüncü bir kişinin en ufak bir kalıntısı olmamalı. İkimiz de sıfırdan başlamış gibi olmalıyız.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
8 ayBekar olarak düşündüm benim için önemli olan tek sebep neden ayrıldığı olurdu ve araştırırdım sadece ondan dinlemezdim içime siniyorsa sıkıntı yok çocuk durumu hiç sıkıntı değil benim olmayan çocuklara bile annelik yapabilitem var 🥰
11 Yorumla- 8 ay
Aynen öyle bende de öyle olmuştu..
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
8 ayBoşanmasına bile okey olurdum yaniii sjhsjsjs çocuk sıkıntı. Yani beni sevmezlerse üzülürdüm 😂 babanız sevmiş siz nasıl sevemediniz bee diye sinir olurum sjnwnsnsn
11 Yorumla- 8 ay
😂😂 ya haklısın evet çocuk küçükse alışır zamanla
- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
8 ayEvlenirim. Önemli olan iyi bir yuva kurmak ve o minik bireyin geleceğine katkı sağlamak.
22 Yorumla- 8 ay
Ne güzel düşünce bu
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Erkekler kabul etmez. O kabul etsede ailesi etmez. Ama kadın eder.
11 Yorumla- 8 ay
Haklısın tabi böyle oluyor görüyoruz her zaman
8 aySeviyorsam evlenirim çocukları seviyorum zaten
18 Yorumla- 8 ay
Bir çocukta ben isterim
- 8 ay
Ne güzell..
- 8 ay
Iyi akşamlar nasilsin
- 8 ay
İyiym siz?
- 8 ay
Teşekkür ederim
- 8 ay
Gözlerin çok güzel
- 8 ay
Teşekkür ederim 🙏🏻☺️
- 8 ay
Rica ederim istersen profilden konusalim
8 ayBu soruya joker hakkımı kullanıp cevap vermesem olmaz mıııı😇😁
11 Yorumla- 8 ay
Hayır olmaz 😂 joker hakkı vermiyorum kimseye
8 ayİki kere böyle direkten döndüm valla ailem çevrem baskı yaptı ilkinde. İkincisi ise nasip olmadı...
17 Yorumla- 8 ay
İyi bişey yine de
- 8 ay
Aile basksıı mı benim istemem mi iyi :))
- 8 ay
😂 ikisi
- 8 ay
Siz de dul musunuz:))
- 8 ay
Hayır
- 8 ay
Hmm ama çok güzelsiniz
- 8 ay
Teşekkürler ☺️🙏🏻
8 ayNe güzel işte hazır yapılmış büyütülmüş çocuk 😍 daha ne isticem tabi evlenirdim
132 Yorumla- 8 ay
😂😂
- 8 ay
Noldiii 😜😜
- 8 ay
Farklı bakış açısı yine de güzel 😅
- 8 ay
Çocuk büyütmek çok zor ve 😅 benim kafa kaldırmaz 🤪 en iyisi hazır almak 😂
- 8 ay
Olmaz o duyguyu bilmek lazım
- 8 ay
Annesi biliyo zaten duyguyu. Bebişimi de alsın gelsin işte ne var sanki :)
- 8 ay
😂 hemen de sahiplendi bebeşim falan diyon ya dur daha gelmedi sakin ol😅
- 8 ay
Bebişi annesinden daha çok seversem, annesi kıskançlık geçirir mi sence :)
- 8 ay
Heee bilmem öyle bişey olursa normal değil yani
- 8 ay
Şefkatli merhametli vicdanlı olmak neden normal olmasınmış kafamı karıştırdın 🥺🥺🥺
- 8 ay
Anormallik kadında olur çocuğunu kıskanırsa sende değil
- 8 ay
Heeee :) temam şimdi anladım.
- 8 ay
😂 çok şükür
- 8 ay
Aptalmışım gibi davranma 😂 bu seferlik böyle oldu 😂
- 8 ay
Tamam tamam bişey demedim yahu sakin ol 😅
- 8 ay
Kızmadım ki 🥺 hem sana nasıl kıyabilirim kızabilirim ki 🙈
- 8 ay
Bilmem kıyamaz mısın?
- 8 ay
Koyarmıyım hiç kanka, kıyamam tabiki 🥺
- 8 ay
😅iyi madem ya
- 8 ay
Profilin deki pisicik kimin 🥺
- 8 ay
Sokaktan 😅
- 8 ay
Sevmiş seni :)
- 8 ay
Ben de sevdim onu ☺️
- 8 ay
Kedi kadar olamadık heee 😂😂😂
- 8 ay
Ne varmiş ki 😅
- 8 ay
Kedi gibi sevilmek güzel olurdu :)
- 8 ay
Değil mi? 😁😅
- 8 ay
Miyuvv miyuvv mırr mırr 😂😂
- 8 ay
🐈 kedi var
- 8 ay
Gehh pisipisipisi demicen mi 😂
- 8 ay
Dedim tamam dedim ya 😂 ama gerçek kedi geldi
- 8 ay
Ah şu talihsiz başım 😂
8 ayEvet evlenirdim bu benim için bir onurdur evleneceğin kadının çocuğuna ve kendisine bakmak
17 Yorumla- 8 ay
Bu çok güzel bi düşünce ama o kadın çocuğu için babasıyla görüşmek zorunda kalıyor bu sorun olmaz mıydı?
- 8 ay
Hayır öz saygısını kaybetmediği sürece olmazdı ayrıca görmek hakkı tabi ama gözetim de önemli
- 8 ay
Ama illa olacak bu belki bilmiyorsunuz ama bu durum o zaman değişiyor biraz
- 8 ay
Öyle ama ne olcak arada çocuk var saygı ve güven çerçevesi içerisinde çocuğunu görebilir güvenilebilir birisiyle oda
- 8 ay
Bu çok zor ama işte 🤷🏻♀️
- 8 ay
Niye açıkla zaten insanlık meselesi bu işler
- 8 ay
Yani bazı kişiler bu kadar iyi görünmeyebilir o kişi eski eşinin başkasiyla evlendiğini görse bile bunu kaldıramayıp sorun çıkar ondan dedim
Gizli Üye(30-35)8 ayMaalesef artık bende dulum. Hiç bir zaman yargılamadım, çocuğum da yok ama baba olmayı yine de isterim yaşadıklarıma rağmen
27 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@Elissaİst teşekkürler, şu dava sonuçlansın tek derdim bu şu an
Cevap sahibi8 ay@Elissaİst fazlasıyla ama bir o kadarda ucuz... Yaşaması da anlatması da utanç verici
- 8 ay
Yaa kötü olmuş ama hakkinizda hayırlısı olur inşaallah..🙏🏻
Cevap sahibi8 ayTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayTabiki evlenirim. Birine deger veriyorsan ondan olana da deger verirsin. Yok suydu buydu diyenler o kisiye deger vermiyor o yuzden bahane uyduruyor bu net
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayAlmış olduğum karar neticesinde evliliği düşünmüyorum ama evlenecek oslaydım elbette evlenirdim, neden çocuğu olan boşanmış kadınların evlilik haklarını ellerinden alan bir yasa mı var?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ben bakarım ve hiç evlenmedim bu yüzden boğanmış biriyle evleenebilirim ama çocuğu olan biriyle evlenmem. çocuk bende değil veya annemlere bırakacam diyen kadınla hiç evlenmem. bir kadın çocuğunu bırakıyorsa sıkıntı vardır onda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aybüyük konuşmak istemem asla. çocuğu olan bir kadının derdi gelecek olmaz. çocuklarının karnını doyuracak bir adam arıyordur. ama bende de çocuk olursa o zaman mantık evliliği yapardım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
8 ayEvet evlenirim hiçbir sorun yapmam, boşanıp çocuğu olan insanlarında sevilmeye hakkı var diye düşünüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çocuklu ve bosanmisi kendi gibisi anlar tecrübeler, yaşanmışlıklar hayal kırıklıkları denk olmalı ki empati oluşsun kişiler arasında..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenmek için bir seçenek olarak bile görmem öyle bir kişiyi. Direkt gözümde abla/kardeş/dost olarak kodlanır.
10 Yorumla
8 ayTabiki birden fazla çocuğu olsa bile onlar için yapılan her şey mutlu eder. Tabi evlilik düşünmüyorum bizden geçmiş.
10 YorumlaEvet evlenirim neden olmasın kafam yattık dan sonra
10 YorumlaBu yaştan sonra farklı bir arayış da gerçekçi olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır büyük konuşmak istemiyorum
Ama yine de hayır diyorum10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aytercihim çocuğu olmayan ve eşi ölmüş eğer boşanmışsa da eski karısına nafaka ödüyor olmamalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evleneceğim kişilerde ilk kriterlerim bunlar degil benim gibi düşünen bir çok kişide var zaten
10 YorumlaAşık olduysam ve benim için iyi biri başımı önüme eğdiremeyecek ise kabul ederim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenirdim çünkü ben de boşandım benim de çocuğum var
10 YorumlaNormalde evlilik yapıma terstir. Boşanmış çocuklu bir adamla sevgili bile olmam.
10 Yorumla
8 ayBüyük konuşup ne olacağını izlemeyeceğim xdddd
10 Yorumla
8 ayBüyük konuşmak istemem ama çok zor Bir kere denedim pek benlik değil
10 Yorumla
8 ayZor soru bunlar büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu olan birini istemem şahsen
10 Yorumla
8 ayGeçmişinden ziyade birbirimize olan duygularımız önemli benim açımdan.
10 Yorumla
8 ayÇocukluyla evlenmem ama çocuğu yoksa evlenebilirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evlenilir
Ama evlenen kişinin çocuğu yoksa zor olur10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Çocuk bağlayıcı Bi etken biraz geçmişte çok kalır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
8 ayİstisnai durum yaratan biri değilse kesinlikle birliktelik olamaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Büyük konuşmamak lazım böyle konularda. Ama çok zor bir evlilik olur yani.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Duruma göre değişir kesin bişey diyemem eğer iyi ve güzel bir kadınsa olabilir neden olmasın ☺️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Kader. Duruma göre karar veririm. Şimdiki düşüncemle hayır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayÇocuk osuruk gibidir herkes kendisininkine katlanır gerççekci olmak lazım:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBen isterdim anne olamiyorum seve seve isterdim bekar olsaydim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBoşanmış olması biraz sıkıntılı olsa da çocuk daha sıkıntılı. Eski eşiyle problemli ayrıldıysa sana da sıkıntı olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Bol keseden sallayanlara katılmıyorum insanın kendi çocuğu sinir ediyor bazen hiç evlenmemiş çocuğu olmayan biri buna zor katlanır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayhiç isteyeceğim bir şey değil ama söz konusu o olursa kapıma üç çocuğuyla gelse de kabul ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySadece bu kadarcik bilgi ile karar verilmez, daha çok bilgi daha çok detay lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayHayır. Ama çok arzularsam evlenirim diye ikna edip bir süre çarpışırım
10 Yorumlavar mı öyle biri ki
11 Yorumla- 8 ay
Her yerde var ki
8 ayBeni eşim boşanmış evlendim iyi ki evlendim ama çocuğu olsa evlenmezdim çünkü kendi çocuğumuz olunca illaki biraz ayrım yapardım sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayEvet çocuklar masum başım üstüne koyarım
11 Yorumla- 8 ay
✨🌸
Bende boşanmış ve çocuğum varsa olabilir
11 Yorumla- 8 ay
Doğru karşındakinin dengin olması önemli..
8 ayHayır ama dostu olurum
16 Yorumla- 8 ay
O da iyi..
- 8 ay
Evlenmeye karşıyım ama sekse değil 😉
- 8 ay
Saçma
- 8 ay
Olabilir ama bu benim düşüncem
- 8 ay
Haklısın
- 8 ay
Sen boşandı mi yoksa hiç evlenmedin mi
Çocuğu yetimhaneye yollamak şartıyla mümkün
12 Yorumla- 8 ay
kfdlsşkfşsf
- 8 ay
Çocukların yetimhanede büyümesine karşıyım biraz doğrusu ama düşünceler farklı tabi
8 ayHayır çocuk olmasın o zaman düşünebilirim
20 Yorumla
8 ayNeden boşandığı önemli aldattiysa bosan duysa evlenmem
10 Yorumla
8 ayHayır evlenmem çocuk içinde kendi içinde sıkıntı oluyor sonra
10 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem