+1 yılBir kadınla sadece cinsel organı için evlenen biri olsa olsa sığırdır sığır seviyorsanız cafelere barlara değil bulun güzel bir sığır çiftliği gidin bir pazar günü gezin dolaşın azalıyor filan diyorlar ama bence daha da çoğaldı gibi sanki
😂😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
uyum varsa kafa dengi biriyse niye olmasın çocuğu olsada olmazsada çokta önemli değil ama kadın niye boşanmış önce onu tanımalı bilmeli evlenince aynı sorunlar yasayacaksa kadın erkek bekar kalmak en güzeli 😂🤣😁 fazla sıkı yönetim yapan kadın olmamalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki evlenirdim aşıksam
00 Yorumla
+1 yılCocuk benimle yaşasa dahi adamı eger gercekten seviyorsam evlenirdim! Cocugun ne sucu var... Elbette annesi olamam fakat cokca şefkatli bir abla olurdum herseyini dinlerdim kotu zamaninda yaninda olurdum. Babasini onun elinden almaz babasinin hayatinda ona destek olan mutluluk saglayan kisi olurdum. Arayı bulurdum, derdini dinlerdim kendimden once cocugu dusunurdum yazik gunah kafasinda üvey anne algisi olusturup psikolojik gelişimini olumsuz yonde etkilemeye ne gerek var... Bunlar problem degil yeter ki evlatlari anne babalarina karsi doldurmayın kadınsanız empati kurun anaç dusunun kendi evladim olsa uvey babasi tarafindan dislanmasina tahammul edemezdim zannediyorum... Aile olun en önemlisi bu... Sevdiginiz insanin bir parcasi o, sevin ve sevilin denklem cok basit..
20 Yorumla
+1 yılIleri yaşlarda değilsem evlenmem, çocuk büyüyene kadar sürekli ailemin içinde başka bir adamda olacak böyle bir ortamdan rahatsız olurum , zaten hayatta bir suru stres var neden bile bile kendime daha da cok yukleneyim. Ama eşi vefat etmiş bir insanla evlenirim ve seve seve çocuklarınada kendi çocuğum gibi bakarım.
10 Yorumla
kim ne derse desin, annesi babası boşanmış bir çocuk şanssız bir çocuktur. ha kime göre? tabii ki annesi babası beraber, sevgi dolu bir ailede büyüyen bir çocuğa göre. ama hayat bu. oluyor. ne yapalım? işte bu noktada o çocuğun şansı olabilmek sizin elinizde.
kimi buna böyle bakar, kimi de "elalemin çocuğuyla mı uğraşacağım?" der. o sizin gönlünüze kalmış.20 YorumlaYabancı bir kadınla görüşüyorum ben.
Yazlıkta tanıştık, onun çocuklarıda ondan bir parça sonuçta. Boş biri olmasın, sevgi saygı göstersin önemsesin yeter. Tek sıkıntım ailem biraz karsı ama saygı duyuyorlar. Daha önce hiç evlenmediği den ve babalık katsayımı sorguluyorlar haklı olabilirler belki ama bekar kadınlarında ne b*k yediği belli değil hemde güven vermiyor. 5 yaş 8 yaş büyük olsun kadın ama dürüst olsun.00 YorumlaÇocuk olup olmadığına bakmam.
Eş olabilir olamaz mı buna bakarım.
Kendim de bekâr ve yalnız yaşayan bir babayım. Ama günümüz kadınlarına bakınca bir tane bile evlenilecek bir kadın yok. Çok ilginç olan bu...
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki bekar bir kız olsa iyi olsa çocuğunu istemese evlenirmisn çocuğun anneannesnde veya babannesinde kalsa
Soran+1 yılSeni çok sevio çok iyi anlasiyorsnz ama çocuğun seninle sizinle yaşamasını istemio çok aşıksın ve kız çok iyi biri neden birakasin ki
Soran+1 yılEvladın zaten yanında değil neden böyle seni deli gibi seven bir kadını silesin ki
Evlenirim diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum bir insanın kadınını/erkeğini elinden alıyorsun her ne kadar boşanmışta olsa, yetmiyor çocuğunuda elinden alıyorsun resmen hayatını elinden alıyorsun bir insanın, bu nasıl bir gurursuzluk hiç mi onur olmaz bir insanda.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim neyi elinden alıyor anlamadım boşanmış biriyle evlenir misiniz sorusu size ne çağrıştırıyor. Bitmiş gitmiş zaten evlilik.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende boşanmış bir anneyim. Hiç evlenmemiş olsaydım da öyle biriyle evlenirdim. Sonuçta o çocuğun benimde çocuğum olması için onu dogurmam gerekmiyor.
310 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluk almak çok başka bişi hele cadı bir kaynanan varsa
Cevap sahibi+1 yılO cadı Kaynanalar yok mu? Ah ah
Soran+1 yılGebermiolarda
Cevap sahibi+1 yılDeme kız öyle. Birgün bizde kaynana olucagiz.
Soran+1 yılAsla öyle olmam
Cevap sahibi+1 yılHiçbirimiz olmayalım ya. Eski kaynananmi
Soran+1 yılHayır ben bekarm kaynanam olacak kadın böyle
Cevap sahibi+1 yılUmarım iyi olur ya.
Soran+1 yılSanmıyorum bacım Allah ıslah etsn onu
Cevap sahibi+1 yılKaynar kazana atmalı
+1 yılBen evlenmem. Çocuk demek eski eşle sürekli irtibat halinde olmak demek ben bunu kaldıramam
27 Yorumla
Soran+1 yılEski eşi de evlenicek ve çocuk onunlada yasamicak annesannesinde kalıcak
- +1 yıl
İsterse eski eşi 10 yıllık evli olsun istemem
Soran+1 yılÇok aşık olsan
- +1 yıl
Siz evlenebilirsiniz. Benim kararım bu, daha çocuğu olduğunu öğrendiğim an tanışmayı bırakırım
Soran+1 yılAşık olduktan sonra öğrendim
- +1 yıl
Bunu sana önceden söylemediği için ben olsam ayrılırdım. Kim bilir daha ne gizlisi saklısı var
Soran+1 yılÖğrendikten sonra ayrilamadm işte çok sevdim
+1 yılEvlenirim. Hatta mümkün olursa böyle biriyle evlenmek istiyorum. Niye diyecek olursan boşanmış kadınlar Kadir kıymet bilir. Eğer karşı taraftan kaynaklı evliliği bittiyse Kadir kıymet verir
00 YorumlaEvlenirim. Ben çocuklara tapıyorum. Yetişkinleri o kadar sevmem ama çocuklar benim için günahsız masum, cebimdeki son parayı bile veririm bir çocuk için.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu nasıl bir düşünce yapısı sevgilin ve eski eşi ayrılmışlar hadi onu anladım kadın niye çocuğunu bırakıp başkasıyla evleniyor ve sen niye öyle bir adamla evleniyorsun çok değişik ya Allah ıslah etsin sizi yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın neden evlenmesin bir çocuğun başını mi beklesin onunda hayatı var. Öyle bir adam dediğin adam pırlanta gbi. Aşırı iyi ve biz birbirimizi çok seviyoruz. Bir insan bosaninca kadın ya da erkek tekrar evlenemzmi sen neden bu kadar saçma düşündün. Kadın çocuğu birakiyorsa ortaya mi atıyor anneannesi bakacak. Üvey baba yanına mi gotursn daha gencecik bir kadın. Yeni evlenmesi gereken yaşta iken cahilllik etmiş erken evlenmiş. Ha ne üvey baba yanına götürür ne de üvey annesi olarak ben sorumluluk alirm. Anneannesi ile kalması en makul olanı olur. Sirf bir çocuk var diye iki tarafında bekar kalması saçma
Soran+1 yılBöyle bir düşüncede olduğun için sana acıdım çok yasamassn sen
+1 yılKimse evet veya hayır demesin burada hayatın ne çıkaracağını bilemeyiz!
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
+1 yılAbi 1 haftada 140. Aynı soru neden bunu soruyorsunuz sürekli evlenilir evlenilir evlenilir evlenilir
11 Yorumla
Soran+1 yılHaberim yok kimseden 🤭
+1 yılEvlenirim neden evlenmeyeyim ki boşanmış kadın sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya boşanmış bir adam olsaydı bir kadın için fikrin ne olurdu sence evlenmeli mi o kadın çocuklu bir adamla
- +1 yıl
Severse neden olmasın ki boşanmak ayıp değil
+1 yılBüyük konuşmak olmaz. Bi şey diyemem.
Hani bi laf vardır. “Bekara karı boşamak kolay” diye. Başa gelmeden bi şey denmez cinsten olan sorulardan bu.00 YorumlaHayır tabi ki neden evlenip boşanmış biri ile olmak isteyeyim ki bende kendime görebirini isterim hiç evlenmemiş bakir birini
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılbirbirimizi sevip güvenip anlaştıktan sonra neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılniye boşanmış kimse boşanmak için evlenmez nedeni bilmek lazım
10 Yorumla
+1 yılBen evlenirim şahsen on yargili biri değilim. Keşke böyle biri karşıma ciksa
12 Yorumla- +1 yıl
Bravo size
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Arada anlaşma ve uyum sorunu yoksa neden olmasın.. :)
10 Yorumla
+1 yılİsterse benimle yaşasın çocuk niye evlenmiyeyim
00 YorumlaBüyük konuşmamak lazım hem ayrıca sanki o tarz insanlar ayıplıymış gibi davranmaktan vazgeçin mk
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmayayım ama evlenmem hele ilk evliliğimse
00 YorumlaEvlenirdim çocuk neden engel olsun ki ama eski eşle uğraşmak sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılEvet, eğer iyi biriyse evlenirdim çocuğa da bakardım.
00 Yorumla
+1 yılEski kocası problem olmayacaksa olabilir, cocuklu olması engel değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk neden bizimle yaşamayacak o önemli. Bence hiçbir anne baba çocuğunu başka birine değişmemeli.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenmem yani
Soran+1 yılSorumluluk almak istemiyorum bişi olsa üvey annneyim diye bana suç atarlar
Cevap sahibi+1 yılZaten çocuk annede kalmalı. Anne istemiyor mu
+1 yılEvet evlenirdim ve çocuk evde olsada evlenip yaşardım yani birine çocuğum demek için illa biyolojik bir bağımızın bulunması gerektiğini düşünmek saçma bana göre
11 Yorumla
Soran+1 yılBen annesi olan bir çocuğa bakmak istemedim çünkü o emanet en ufak bişi gelse başına benden bilirler üveyim diye
+1 yılEvlilik genel olarak ilgimi çekmiyor ama evlenilir yani evlenmiş boşanmış yani ayrıca geçmişinden kime ne.
10 Yorumla
+1 yılSenin kafayi yorumlardan anladim cocugu istemiyorsun o belli yani ne diyim b*k ye öncelikle bi cocugu bile cok goruyosan yarin birgun kendi cocugun oldugundada batar sana
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu istememek mi ben mi 😂 o kaynana sana her gün bişi dese sen de korkarsın yanına almaya çocuğu ben çocuğa annesinin aadiklarini alıyorum yedirip icirip gezdiryorum.
- +1 yıl
Of s*kmisim ya kaynanasini
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye olmasın ya. Ben çocuk için evlenirdim boşanmış çocuklu adamla 🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılO iş öyle olmuo bacım
Cevap sahibi+1 yılTabi adamı da sevmem gerek o ayrı. Demek istediğim, çocuk benim için hiç bir zaman sorun olmaz.
Soran+1 yılAdamı deli gibi seviyorm valla ama çocuğu sorun oluo işte bazen
Soran+1 yılDaha doğrusu bn seviyorum çocuğu ama babaannesi aramızı bozuyor
Cevap sahibi+1 yılBabaannenin sorunu ne yaaa? Ona da ilgi göster. Çocuk kaç yaşında?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen red ettim , bence denklik çok önemli. Başta görmezden geldiğin şeyler ilerde dev sorun oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyle. biriyim ama artık evlilik düşünmüyorum ya
00 YorumlaAnlaşıyorsam fikirler uyuyorsa, kocası kadının peşini bıraktıysa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır İsterse Angelina Jolie olsun
00 Yorumlaher şey biz insanlar için. Seviyorsam evlenirim
00 Yorumla
+1 yılDüğün istemeyecekse olabilir.
18 Yorumla
Soran+1 yılİsteyecek hatta herşeyi
- +1 yıl
Ben 8 milyar insandan biriyim benimle olmak zorunda değil zaten kendi görüşümü söyledim sadece.
Soran+1 yılİkinizde asiksiniz ama ona düğün yapman gerekiyor bekar olduğu için bir düğün sebebbi ile kizdanmi vazgececeksn
- +1 yıl
Bir düğün için beni terk ediyorsa zaten sevmemiş demektir, birini seviyorsan onun için fedakarlık göstermen gerekir. Ben dul birine düğün yapmam arkadaşım hayat felsefeme uymuyor.
Soran+1 yılHayır kız bekar sen dulsun o zaman yaparmisn düğün
- +1 yıl
Hmm kadına yapılır o zaman da, adam sonuçta ben düğün yaptım bir daha yapmam diyebilir ona bir şey diyemem, sanırsam öyle diyor ki bu soruyu sordun sende.
Soran+1 yılHayır yaparım diyor ama senin görüşün dikkatimi çekti ondan sordum 😊
- +1 yıl
Yani onun yerinde olsam yapardım sanırım gelinlik giymek istiyorsun sonuçta.
+1 yılYaşı kaç bu kızımızın
11 Yorumla
Soran+1 yılBen değil sevgilim dul
+1 yılÇocukla zor olur ben yapamam
110 Yorumla
Soran+1 yılİki farklı sehirdesinz ve adam senin şehrinde yaşamayı kabul edio
- +1 yıl
Isterse evimde ic güveyi olsun yine olmaz😄
Soran+1 yılÇok aşık olsan nasıl vazgecerdin
- +1 yıl
O zaman zor işte resmen bir çıkmaza giriyorsun 😵
Soran+1 yılBen şu an öyleyim işte çok seviyorum ama çocuğu var
- +1 yıl
Kac yaşında ve seni kabulleniyor mu
Soran+1 yılBen bekarım sevgilim dul
- +1 yıl
Çocuktan bahsettim🙂
Soran+1 yıl8 yaşında bni kabullenio
- +1 yıl
Umarım sizin için zor olmaz gönlünce olsun💕
Evlenme adam olsa karisi bosamazdi
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun karısında ve adam kadını boşadı
Evlenirim neden evlenmeyin seven dikenine katlanır
12 Yorumla
Soran+1 yılDiye diye katlandim zaten
+1 yılSeviyorsam çocuk bizle yaşicak olsa bile evlenirim
12 Yorumla
Soran+1 yılSürekli çocuk için eski eşiyle iletsmde olması peki
- +1 yıl
Çocuk içinse sorun yok mesafesini bilir herhalde
+1 yılyok ama seks hayatı dost hayatı yaşardım
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen dul çocuklu biri olsan bekar bir kız ile evlenirmiydin çocuğuna senin annen ya da anneannesi bakacak ama
- +1 yıl
bekar biri bana gelmez idi
Soran+1 yılBenm sevgilim dul ve çocuklu ama
- +1 yıl
ben dul bir kadın ile evlenmem ama seks hayatım olurdu bence sende evlenme derim
Hayır o iş her türlü sıkıntı yaratır
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bekar bı kadın çocuklu bir adamla evlense aynı şeyi solermisn
Yuksek ihtimal hayır maalesef
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBen değil sevgilim dul ben bekarim
+1 yılSeviyorsam evet evlenirdim
00 YorumlaAradaki yaş farkına ve eski eşe göre değişir
00 Yorumla
+1 yılOlabilirdi, cocuk uvey anne kabullenmek isterse.
00 Yorumla
+1 yılBenim için hiç sorun değil istiyorsam evlenirdim
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak istemem ama hayır.
00 Yorumla
+1 yılKalbim yarali gonlum yaraaliii
00 Yorumla
+1 yılİnsan büyük konusmamali.
00 Yorumla
+1 yılEskiden olumlu bakardım ama artık hayır digodım7
00 Yorumla
+1 yılİstemem öyle birisini