Evlenmiş ayrılmış çocuğu olan biriyle evlenir miydiniz ya da bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞimdi biz kaderi bilemeyiz kısmet, nasiptir böyle şeyler büyük konuşmayı çok fazla seven bir insan değilim. Fakat ben bekar bir insanım ve isterim ki karşımda çıkan bir kişinin de benim gibi bekar olmasını evliliği tatmamış olması, bir ebeveyn duygusunu benimle tadacak olmasını, çocuk sorumluluğu almak çünkü çok önemlidir ve o çocuk da kendi annesi veya babası ile birlikte büyümek ister psikolojik olarak belki farklı algılayabilir bana göre uygun olan kendim gibi bekar biriyle evlenmek ve benim gibi ilk defa ebeveyn duygusunu yaşayacak kişiyle yolumda ilerlemeyi daha çok isterim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYa tabi sonuçta herkesin görüşü ya da düşüncesi farklı ama hani mutluysan bence engell olmamalı hicbir sey sonuçta bir aile olmak yuva kurmak kolay değil ben olsam hani sana gercekten güven duygusu veriyosa ya da kayıtsız şartsız sadakatla bağlı kaldığına inanıyorsan karşındaki kişinin bence bunları sorun etmemelisin ziraa icinde zerre kadar bir şüphen varsa ya da güvensizlik hissiyatı olusuyorsa sonradan cok hüzünlü gözyaşı dökersin ve kaybettiğin zamanı asla geri getiremezsin hayatta telafisi olmayacak yegâne seylerden biride kaybettigimiz zamandır 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 şunu da belirtmek isterim KENDIN ICIN EN DOGRU KARAR NEYSE ONU ANCAK SEN VEREBILIRSIN BIR BASKASI DEGIL
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim düşüncelerini ve kararını etkilemek istemem fakat doğru bildiğim birseyi de söylemekten cekinmem yorumlara bakıyorum sordugun soruyu ya tam manasıyla anlamamislar ya da gelisi güzel cevap vermişler
1 yılSeve seve
Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diyor
Kimse böyle bir kaderi yaşamak istemez
Dünyada hangi dil din ırk mezhep inanç milletten olursa olsun
Her insan özel ve değerlidir
Mutluluğu hak eder
Evlenmiş ayrılmış diye kötü değildir
Ben 46. yasindayim ve bekarım Alevi Bektaşi inancına sahip bir insanim
Yol erkanimiz Hünkar Hacı Bektaş Veli nin dediği gibi 72. millete bir nazarda bakan insanlariz kimseyi hayiflamayin kınamayın der
Kınadığınız başınıza gelir der00 Yorumla
Çocuk şimdi ufaktır, sorun teşkil etmeyebilir sizin açınızdan ama sonuç itibari ile geleceği de düşünerek şunlarıda göz ardı etmeyin, çocuğun mezuniyeti evliliği gibi durumlarda diğer insanla aynı ortamlara gireceksiniz, soğukkanlılığınızı koruyabilecekseniz, arıza çılarmayacaksanız bir sorun yok benim düşüncem bu tabiki
09 Yorumla
Soran1 yılBenim durumum da anne faktörü ortada yok ama anne görmek istemiyor
Soran1 yılDoğru ama kadın sadece doğurmuş ve gitmiş 4 yıldır ortada yok kadının nerde olduğu bile belli değil esc yapıyormuş diye bilgim var bu kadın yıllar sonra ortaya çıkabilir sadece ve mad. Kullanıyor sanırım mahkeme zaten vermeyecektir anneye öyle bir şey olsa bile.
Soran1 yılEvet bu da bir ihtimal tabiki ama mahkeme sürecin de hak kazanacağını düşünmüyorum çocuğunu emzirmemiş bile ve mesleğinden vs kaynaklı sanmıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Şeyma! 💜
Bu durum tamamen kişisel tercihlere ve yaşam koşullarına bağlı bir karar. Ben evlenmiş ve çocuğu olan birisiyle evlenmek konusunda bir sorun yaşamazdım. Sonuçta herkesin bir geçmişi var ve önemli olan kişinin şu anki durumu ve sizinle olan ilişkisi. 🙏
Çocuğu olan birisiyle evlenmek, önceden ebeveynlik tecrübesi olan bir partnerin getirdiği avantajlar ve zorluklar da olabilir. Önemli olan, karşındaki kişinin ve çocuğunun hayatına nasıl adapte olabileceğin. Eğer sevgiyi, saygıyı ve anlayışı sağlayabilirsen, bence her şey yolunda gider. 😊
Bu arada, bir çocuk bakımından sorumlu olmak, sabır ve empati gerektirir. Ama senin gibi biri bu konuda eminim ki harikalar yaratabilir! Unutma, günlük hayatını ve duygularını iyi yönetirsen, hayat gerçekten çok daha çekilebilir oluyor. Sonuçta "bir kahve molası, her şeyin ilacı" derler! ☕❤️
Sevgilerle, Doğa 🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
51Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u 1 yılAşıksam evlenirim tabi ki de
01 Yorumla
Soran1 yılErkek için kolay da kadın için zor sanki
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmezdim bu zamanda evlenmek bile büyük bir sorumlulukken kimsenin stresini sıkıntısını sorumluluğunu alamam üzerime.. arkadaşım çocuğu olan bir kadınla evlendi çok pişman olduğunu söyledi. Eşi sürekli kadını rahatsız ediyormuş. Çocuğunu görmek için arıyormuş sürekli. Çok uğraştım diyor kendi sorunlarımdan çok kadının sorunlarıyla uğraştım dedi
00 YorumlaEvlenip ayrılma sıkıntı değil de çocuk işi sıkıntı. Babalık büyük sorumluk zira. Çocuğun beni kabul etmesi lazım ve benim de gerçek anlamda çocuğa babalık yapmaya hazır olmam lazım. Ancak o şekilde olursa.
00 Yorumla
1 yılNiye evlenilmesin ki çocuk olması sorun mu yani ama sonuç itibariyle evlenmiş ayrılmış birisiyle daha mantıklı olur çünkü hiç evlenmemiş biri seni anlamaz
04 Yorumla
Soran1 yılEvet bu çok mantıklı,
Çocuk sorun değil ama onun bir sorumluluğu var ve kız ise kıskançlık bile oluşabilir arada- 1 yıl
Bir çocuğa sahip olan birini hayatına almak için çocukları sevmek gerekiyor ben kötü Bi çocukluk yaşadım ama hiç bir çocuğa sevgiden başka hiç bir yaklaşımım olmadı çünkü çocuklar sevgiyle büyür onlar dünyanın bize sunduğu en güzel hazinedir
Soran1 yılÇok haklısın çocukları seviyorum ama aşırı derecede ilgim yok herkesin çocuğu kendine göre tatlıdır düşüncesindeyim
- 1 yıl
Herkesin çocuğu kendine güzel gelir o farklı ama git sahipsiz bırakılmış çocukların durumuna bak izle onları onlar sadece bir anne baba istiyor git izle bi bak çocuğun dünyaya gelmesi onun suçu değil yaşanılanlar da onun elinde değil
1 yılEvlenmiş ayrılmış olabilir fakat çocuk olsun istemezdim. Ben kendi evliliğimde bile çocuk düşünmezken. Çocuklu bir adamı kabul etmem imkansız gibi durum benim için.
04 Yorumla
Soran1 yılAslında benim de öyleydi ama hayatımda ki insanla o kadar evlenmek istiyorum ki, ne yapıcam bilmiyorum
- 1 yıl
Seviyorsan tabi engel tanıma. İleride pişman olursun keşke evlenseydim diye. Ama duygu mantık dengesi kuruyorsan bir daha gözden geçir derim.
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim.
Çocuğu varsa evlenmeyebilirim sonuçta ben hiç evlenmedim ama belli de olmuyor bu işler aşk sonuçta mantık aramıyor yok yani
Ama evlenmiş boşanmış biri ile olurum o sorun değil çocuk yoksa yani10 Yorumla
1 yılBen evlenmiş, boşanmış ve çocuklu bir anne olarak tekrar evlenmeyi düşünmüyorum çünkü o yaşam boyunca birşeyler denenmiş, tecrübe edilmiş ve cocuğun var tekrar evlendiğinde cocuğunla anlaşabilecekmi diye düşünmektense tek başıma büyütmeyi tercih ederim.
00 Yorumla
1 yılHayır evlenmem ben evlenmeye kalktım olmadı evlenmeden önce esimmis gibi davranıyordu trip atıyordu annesigil beni tanımadan etmeden senin evi alır satar demişler kıza
00 Yorumla
1 yılHayır. Yarın öbür gün çocuğuna laf ettiğinde hiçbir anne babanın bu durumu normal karsilayacagini düşünmüyorum.
Üst düzey olgunluktur olur, o da çok zor
00 Yorumla
1 yılİnsan kendi çocuğuna bazen çok zor tahammül ediyor, başka çocuğa nasıl eder bilemiyorum. Çocuk kaç yaşında?
06 Yorumla
Soran1 yıl4
- 1 yıl
Evlenene kadar 5 olsa, kreşe gitse olabilir aslinda. Ama çocukla bağ kurup onun güvenini kazanmak şart. Bunun da yolu oyun oynamaktan geçiyor.
Soran1 yıl2 yıldır beni tanıyor ve çok seviyor şu an aslında benim de ona ilgim var ama o ilgim aynı evin içine girince aynı kalmaz oyun ablası olmayacağım haliyle, benim korkum yaşı ilerledikçe babası ile beni kıskanır ve ara açar mı
- 1 yıl
Sen ona anne gibi olursan yaşı büyüdükçe daha iyi anlaşırsınız, ailenin bir parçası olduğunu kabullenir. Fakat şu bir gerçek kız, babaya çok düşkün oluyor. Erkekse daha kolay olabilir. Bilemiyorum zor bir karar.
Soran1 yılEvet kız, bu beni korkutuyor. Teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılZor çok zor bir durum ortada bir çocuk var o çocukla önce bağ kurmak gerekir ona kabul ettirmek gerekiyor
02 Yorumla
Soran1 yılÇok ufak ama daha
- 1 yıl
O zaman sorun olmaz ufaksa
Gizli Üye(25-29)1 yılböyle bir kadınla evlenmem için beni LGBT yürüşüne götürmüş orada tecavüze uğradıktan sonra damardan yeşil altın basmış olmalıyım... Kısacası 5 li gurup girseler ciddi düşünmem... Düşünenin de homolar...
00 YorumlaBekar biri olarak çocuklu biriyle evlenmem olmaz, evlenmiş ayrılmış biriyle de olmaz gibi, ama çocuğu olanla olmaz kesinlikle.
00 YorumlaAbim evlendi ama kendisi de duldu ve cocukluydu o yüzden uyumlu oldular, empatiyle yaklaştılar birbirlerine..
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılÇocuğu varsa olmaz, melek gibi de olsan senden kötüsü olmaz, eski eşiyle görüşecek sürekli mıç mıç geçmişi hiç bitmeyecek yok çekemem eziyet olur o.
00 Yorumla Nasip bu işler Evlenirim tabi. Fakat kolay bir karar değil senin de dediğin gibi. Etraflıca düşünmek lazım
00 YorumlaBöyle bir sorumluluğu ustlenebilecegimi sanmıyorum
03 Yorumla
Soran1 yılYa çok aşıksan
Soran1 yılKişiye göre değişen bir durum elbetye
Evet evlenirdim.. sonucta kader.. kisir degil yani.. ben bosanma asamasindayim 3 cocugum var evlenemiyecekmiyim 3 cocugum var diye
01 Yorumla
1 yılBuna hayir dicem ben istesem bile ailem istemez diyarbakirliyiz kötü gözle bakılır
10 Yorumla
1 yılBen öyleyim sevgilim kabul ediyor ama zaman gösterir.
244 Yorumla
Soran1 yılSiz ne düşünüyorsunuz
- 1 yıl
Biraz zor gibi belki annesi istemez
Soran1 yılBenim de ailem istememişti ama ikns ettim
- 1 yıl
Adam mı dul
Soran1 yılEvet bir de çocuğu var 4 yaşında kız
- 1 yıl
Sen kaç yaşindasın bekar mısın?
Soran1 yılBekarım 21 yaşındayım
- 1 yıl
Oo çok küçüksün kızıylada aranda çok az var adam senin alt tarafın için seninle birlikte o küçük kıza üzüldüm
Soran1 yılTanımadan nasıl böyle bir düşüncede olabilirsiniz ki nişanlıyım ben zaten 2 ay sonra düğünüm var
- 1 yıl
Adamda senden çok büyük karısı da
- 1 yıl
Adamın canına minnet siz küçükler olgun adamı ayartmayı seversiniz küçük kız kimde kalacak
- 1 yıl
Sen 30 olsaydın seni almıcaktı🤣🤣🤣
- 1 yıl
Küçücük kıza üzüldüm onun yerinde olsam senin ve babasının yüzüne bakmam adam da sübyancıymış
Soran1 yılTamam canım hadi öptüm yallah
- 1 yıl
Çocuk inşallah annesinde kalıyordur
Soran1 yılMaalesef canım benimle ve babasıyla kalıcakkkk
- 1 yıl
Saygılı ol senden büyüğüm
Soran1 yılUmrumda mı?
- 1 yıl
Sende ona eziyet edersin niye annesinde kalmıyor üvey genç üvey annesi olacağı için üzüldüm ona annesi kaç yaşında
- 1 yıl
Kesin para için birliktesin
- 1 yıl
Çocuğun psikolojisi bozulacak
- 1 yıl
Saygısız
Soran1 yılEziyet ne kelime dövücem her gün onu evet parası çok parasını yicem defol bi ya
- 1 yıl
Hakaret edemezsin ama o küçük kız seni hiç bi zaman sevmicek babasını da
- 1 yıl
Sen dul olsaydın acaba o senle evlenir miydi sırf yaşça küçüksün diye seni tercih etti ilerde kızı yaşındakileri ister erkekler
- 1 yıl
Küçük kadın
- 1 yıl
Çocuğa da egon için zorla anne dedirtme üvey annesin çünkü
Soran1 yılBen çocuğa seni ben doğurdum diyorum gerçeği de söylemicem sen de kudur
- 1 yıl
Büyüyünce gerçeği öğrenecek ve sana anne demicek
Soran1 yılYa demesin zaten abla sen niye bu kadar kudurdun ya
- 1 yıl
Hiç bir üvey anne iyi olamaz insanın bi tane annesi vardır o da biyolojik annesi
- 1 yıl
Üvey anneleri sevmiyorum
- 1 yıl
Üvey baba belki iyi olabilir ama üvey baba asla
Soran1 yılDoğurmakla annelik olmuyor canım benim kendi annesi başkasıyla çocuğunu para karşılığı bırakıp gitmeyi tercih etmiş
- 1 yıl
Bir de evlenmek için çok gençsin biraz daha bekle
- 1 yıl
Üvey baba belki iyi olabilir ama üvey anne asla iyi olamaz
- 1 yıl
Sen de üveysin ama öz çocuğun olursa onu ediklersin
- 1 yıl
Eziklersin
Soran1 yılAblacığım ben sana zaten üvey anne değilim demiyorum niye anlamıyorsun
Soran1 yılEzikleyeceğim bir durum da yok onu da severim ben
- 1 yıl
Benimde üvey annem vardı hiç bir zaman sevmedim onu babamı çaldı çünkü bizden
Soran1 yılÇok şey söylerdim de sana gerçekten zihniyetin çok kötü kendimi yormayacağım
- 1 yıl
Üvey annenin en iyisi mezarda
- 1 yıl
Ayrıca yaşına başına bakmadan bana laf söyeyemezsin
Büyük konuşmak doğru değil kimse kabul etmek istemez ve haklilar da
00 YorumlaSevdiysem, zihnimde kesinleştirdiysem evlenirim tabi neden olmasın
00 Yorumla
1 yılSeviyorsam sahip çıkacaksa çocuğunada sahip çıkarım evlenirimde
00 Yorumla
1 yılniye evlenip ayrılan öcü mü... tabii ki evlenilir seversen tabii
00 Yorumla
1 yılEvlenmesi zor olur ya. Benimle her şeyini geride bırakıp kaçması gerek öyle bi durumda
00 Yorumla
1 yılMecburen evlenirim ben de öyleyim çünkü yeterki anlaşabilelim iyi biri olsun..
00 Yorumla
1 yılİyi arastirirdim kadın bosadigina gör erkekte bir pislik var erkeğe sordan karisini kotuler
00 YorumlaHım benim durumum gibi, Allah yardımcımız olsun
14 Yorumla
Soran1 yılSiz de mi evlendiniz
Soran1 yılAy ilk defa benim durumum da birini görüyorum sohbet edelim mi
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır evlenmem diye düşünüyorum. büyük konuşmak gibi olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen de evlenip ayrıldım ama kimseyle evlenmeyi kolay, kolay düşünmem.
00 Yorumla
1 yılEvlenip ayrılmış ve bir de çocuğu olan biri olsaydım olmaz demezdim belki ama öyle düşüncede değilim şuanda
00 YorumlaOlmaz ya yapamam evlenmiş ayrılmış çocuksuz olsa düşünürüm evlilik için çocuk yapacaksak
00 Yorumla
1 yılÇalışıyor mu? Sorumluluğu nedir? Beni anlayacak mı? Çocuk kaç yaşında?
00 Yorumla
1 yılEvet evlendim zaten ki
17 Yorumla
Soran1 yılMutlu musunuz
- 1 yıl
NE sen sor ne ben söylim
Soran1 yılYaa, adamın mı çocuğu var sizin mi
- 1 yıl
Adamin ben bekardım ozamanlar
Soran1 yılÖzel değilse çocukla ilgili sorunlar mı çıkıyor aynı durumu yaşayacağım o yüzden örnek görmek istiyorum o yüzden soruyorum
- 1 yıl
Çocuklar ile benlik sorun olmuyor beni çok severler babalarıyla yaşıyorlar genelde
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim
1 yılBilmiyorum, sizin cocuk var mi?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Tamam
1 yılSeven insan her şeye katlanır
02 Yorumla
Soran1 yılİleride sevgi bitip saygı başladığında? Yük olmaz mı insana
- 1 yıl
Sevgi dediğin şeyi ayakta tutan da zaten saygıdır, Saygi duymak bence sevgiden ötedir, Sevgi bitebilse bile bişey e saygı duyduğun için birlikte olursun,(Cocuk , evlilik,) bunun neticesinde tekrar sevebilirsin... Saygı duymadigin duymadigin kisiyi uzaktan sevme ihtimali sıfırdır.. goz gormeyince gonulde katlanmaz..
çocuğunun olması avantaj
00 Yorumla
1 yılEvet ama neden boşandıgına baglı ✨
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın ki
00 Yorumla
1 yılKısmet bilemiyorum
00 Yorumla
1 yılSeviyorsam evlenirim
00 YorumlaZor olur ama arada aşk varsa olabilir
00 Yorumla
1 yılmümkünse hayır
00 YorumlaEvet, evlenirdim, yeter ki seviyor olalım
00 Yorumla
1 yılNasip bu İşler evet evlenirim
00 Yorumla
1 yılEvlenmemiş birisiyle de evlenmem 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenirdim, Dulların da mutlu olmaya hakkı var 🤗
00 Yorumla
1 yılgüzel ve alımlıysa evet
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSeven gönüllere engel değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvleniyorlar evet ben gördüm
12 Yorumla
Soran1 yılYakının mıydı
Cevap sahibi1 yılKomsumuzdu iki çocuğu vardı ikisi de büyüktü 10 12 yaşlarında evlendi. Dayım su an es arıyor çocuklu kadınlar denk geliyor sorun etmiyor sadece yaşı küçük olsun çocuğun diyor yani alışma için hic sorun etmiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılİkinizin yaşı kaç
03 Yorumla
Soran1 yıl21-26
Cevap sahibi1 yılYaslarinizda yakın ama bilemedim çok sevdiğini söylüyorsun ancak çocuklu bir adamla gerçekten zor olur
Cevap sahibi1 yılSen hiç evlenmemiş çocuk sahibi olmamışsin ama o genç yaşta evlenmiş çocuk yapmış senin açıdan bakıyorum ve iyiliğin için söylüyorum ki sana uygun değil. Sadece evlenmiş olsa çocuğu olmasa bile sana uygun değil.
Gizli Üye(18-24)1 yılNebilim kanka zor yerden sordun
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ben evlendim öyle biriyle sonra boşandık ama
04 Yorumla
Soran1 yılÖzel değilse neyden kaynaklı bitti
Cevap sahibi1 yılburada anlatmam
Soran1 yılTamam teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Hayır kısa ve net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk babasıyla mı yaşıyor
09 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBakıcısı mı var nasıl bakıyor
Soran1 yılşu an adamın annesi bakıyor annesiyle yaşıyor adam
Cevap sahibi1 yılİnsan sevdiği insanın herşeyini sever gerçekten o adamı seviyorsan çocuğunuda seversin çok
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesiniz
Soran1 yılİstanbul
Soran1 yılEvet çok seviyorum
Cevap sahibi1 yılNickte 67 yazıyorda ondan sordum
Soran1 yılÖylesine yazmıştım
Gizli Üye(30-35)1 yılGönül işleri böyle şeyler dinlemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşim bir evlilik yapmış.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende öyleyim evlenirim sanırım
00 Yorumla
1 yılhayır ama sevişirim dost hayatı yaşarız
10 Yorumla
1 yılNasip güzelse neden olmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!