Lütfen okuyup yardım edin aldatıldım?

Benim beş yıllık ilişkim vardı ben bu kız için her şeyimi feda etmişim kızı köyden getirdim burada insan ettim adam ettim yemedim yedirdim içmedim içirdim günde 50.000 liralara kadar paralar harcadı sonrasında bir gün kavga ettik ve bu kavgadan sonra içime bir kuşku düştü konsere gitmişti iClouduna girdim ve burada çocukla konserde sarmaşdolaş videolarını fotoğraflarını gördüm sonrasında onu aldım telefonu elinden almak için evine gittim sabah saat 5:00’te ablası kapıyı açtı hiçbir kelime söylemeden telefon aldı ve mesajları okumaya başladım uzun zamandır beni bu çocuk aldatıyor muş bana yazmadı benim ona ulaşamadığım bütün anlarda o çocukla birlikteymiş ben evden çıkıyordum birlikte olduktan sonra örnek veriyorum arkamdan o çocuk giriyor o çocuk çıkıyor beni alıyor ben bunu bir süredir yaşıyormuşum ben dört gündür uyuyamıyorum dört gündür yemek yiyemiyorum içemiyorum ben çocuğun bütün bilgilerini buldum ve çocuk benim oğluma olduğumu bile bile bunu yapmış ben bu çocuğa ne yapmalıyım bana lütfen yardım edin ben artık bunu kaldıramıyorum çünkü bir ay sonra ben bu kızla yüzük takacaktım evlenecektim ve onunla birlikte yurtdışına yerleşecektim nasıl neden bunu yaptım bana uzaklaşma sebebi yani benim bildiğim o gün tartışma nedenimiz benim bir süredir yani bir süreden kastım da çok uzun bir süre değila ticaret yapıyordum Buttım yurtdışına gitmek istiyordum onu da yanımda götürecektim bir ay sonra evlenecektik bana neden bunları yaptın ne yapmam gerekiyor

Lütfen okuyup yardım edin aldatıldım?