Lütfen akıl verin aldatıldım?

4 senelik bir ilişkim var, hep çok güzeldi hiçbir sorunumuz olmadı. Bunca sene hep bebek gibi hissettirdi bana. Arada ufak tefek kavga ederdik ama hep gönlümü almasını bilirdi. Telefonunun şifresini başından beri biliyorum ama hiç karıştırmadım sonsuz güvenim vardı çünkü. Ama bugün yemek söylerken ard arda bildirim gelince ve ad soyad şeklinde kayıtlı olunca içim içimi yedi hep dedim ki kendime bakma özelidir diye ama dayanamadım. O sigara içiyordu ben de yemek söylemeye devam ediyormuş gibi neyli yersin gibi sorular sordum okuduğumu çakmasın diye ve yaklaşık 1 buçuk aydır bir kızla konuşuyor. Konuştuğu kız üst komşum :) Eve girerken selam verdiğimiz, yemeği yoksa diye evde yaptığımız yemeklerden sevgilimle 1 tabak da ona gönderdiğim kız :)))) Ne yapacağımı bilmiyorum ve kızı da erkek adıyla kaydetmiş. O an ne yapacağımı bilemedim midem çok bulanıyor sen söyle diyip direkt lavaboya girip sessizce ağladım. Şu an ailesinin evinde ve ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Kızın evine hiç girdi mi hiç görüştüler mi bilmiyorum ama kız hep aldığı kıyafetleri rujları atmış biraz da müstehcen bir şekilde. En acısı da bu zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum hala haberim yokmuş gibi davranıyorum o da hala her şey yolundaymış gibi yazıyor. 4 senedir hiç karıştırmadığım telefonda veya hayatında başka neler dönmüş olabileceği ihtimalini düşündükçe bile kafayı yiyorum. Evlilik hayalleri kurduğum adam bu bir de. Yarın söylemeyi planlıyorum sizce nasıl söylemeliyim, lütfen birileri akıl versin çıldırmak üzereyim.
Lütfen akıl verin aldatıldım?