Kızlar erkekler bişey sormak istiyorum lütfen arkadaşınızmışım gibi cevap verir misiniz ben bir kaç gün önce aldatıldığımı öğrendim yani şöyle Şubat sonundayız ama aralık ayında olan bir olay benim erkek arkadaşımla sürekli gittiğim bir cafe var orada karşılamada eli yüzü düzgün bir kız vardı biz ocak Şubat gibi kız hakkında konuşmaya başladık eleştiri gibi sonra kızla bi şekilde tesadüfen arkadaş olduk ve o kızla sevgilim aynı ortamda bulundular bir kaç kez ve kız benimle arkadaş olduktan sonra bana bunu itiraf etmek istedi sevgilimin aralık ayında ona mesaj attığını tanışma faslı geçtiğini yaklaşık bir buçuk günün ardından kızın sonra istemeyip konunun kapandığını bana söyledi kız başka şeyler de anlattı ama erkek arkadaşım da bana itiraf edince bazı söylemlerini abarttığını öyle bir şey olmadığını söyledi çok kayda değer şeyler değil tabi ama can sıkıcı kız iyiliğimi istediği için söylediğini sevgilim ise iyiliğini istese söylemez ayrılmamıza sebep olmazdı dedi erkek arkadaşım asabi biraz aslında çok tatlıdır ama kavga esnasında asabi öğrenip ilk söylediğimde tepkisi ters oldu yediremedi neyse ortalık durulduktan sonra neden bana bunu yaptığını söyledim herşeyi geçtim dedim bir sohbet balonu bile kurmuş olsan bitti aldatmadır o (ayrılsak bile bi hatalar yapılırsa bizim ilişkimizde aldatmaya girer barışıcağımızı bile bile ayrılıyoruz toksklik olabilir biraz) dedim ve bana açıklaması şu yönde oldu sen beni beğenmiyosun seni benden başkası kabul etmez diyip beni ezdiğin için intikam almak istedim dedi sizce mantıklı mı kafayı yemek üzereyim daha detaylar varda samimi dinlemek isteyen arkadaşlarla konuşabilirim sadece sizce napmalıyım kime hangisinin dediğine inanmalıyım kızla yeni yeni arkadaşlık kurmaya başladık sevgilim 1,5 senelik yardımcı olun fikir verin ağlamaktan içim çıktı artık sana kendimi affetiricem çabalicam dedi eskisinden daha iyi olucağumızı söyledi o kız bizi ayırmak istedi neden bilmiyorum falan dedi daha vs vs sizceee
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler