Aldatıldım? akıl verinnn?

Kızlar erkekler bişey sormak istiyorum lütfen arkadaşınızmışım gibi cevap verir misiniz ben bir kaç gün önce aldatıldığımı öğrendim yani şöyle Şubat sonundayız ama aralık ayında olan bir olay benim erkek arkadaşımla sürekli gittiğim bir cafe var orada karşılamada eli yüzü düzgün bir kız vardı biz ocak Şubat gibi kız hakkında konuşmaya başladık eleştiri gibi sonra kızla bi şekilde tesadüfen arkadaş olduk ve o kızla sevgilim aynı ortamda bulundular bir kaç kez ve kız benimle arkadaş olduktan sonra bana bunu itiraf etmek istedi sevgilimin aralık ayında ona mesaj attığını tanışma faslı geçtiğini yaklaşık bir buçuk günün ardından kızın sonra istemeyip konunun kapandığını bana söyledi kız başka şeyler de anlattı ama erkek arkadaşım da bana itiraf edince bazı söylemlerini abarttığını öyle bir şey olmadığını söyledi çok kayda değer şeyler değil tabi ama can sıkıcı kız iyiliğimi istediği için söylediğini sevgilim ise iyiliğini istese söylemez ayrılmamıza sebep olmazdı dedi erkek arkadaşım asabi biraz aslında çok tatlıdır ama kavga esnasında asabi öğrenip ilk söylediğimde tepkisi ters oldu yediremedi neyse ortalık durulduktan sonra neden bana bunu yaptığını söyledim herşeyi geçtim dedim bir sohbet balonu bile kurmuş olsan bitti aldatmadır o (ayrılsak bile bi hatalar yapılırsa bizim ilişkimizde aldatmaya girer barışıcağımızı bile bile ayrılıyoruz toksklik olabilir biraz) dedim ve bana açıklaması şu yönde oldu sen beni beğenmiyosun seni benden başkası kabul etmez diyip beni ezdiğin için intikam almak istedim dedi sizce mantıklı mı kafayı yemek üzereyim daha detaylar varda samimi dinlemek isteyen arkadaşlarla konuşabilirim sadece sizce napmalıyım kime hangisinin dediğine inanmalıyım kızla yeni yeni arkadaşlık kurmaya başladık sevgilim 1,5 senelik yardımcı olun fikir verin ağlamaktan içim çıktı artık sana kendimi affetiricem çabalicam dedi eskisinden daha iyi olucağumızı söyledi o kız bizi ayırmak istedi neden bilmiyorum falan dedi daha vs vs sizceee

Aldatıldım? akıl verinnn?