Arkadaşlar fikir verir misiniz? Ayrılırken nefret ettim soğudum diyen kız neden böyle yapar?

(Uzun olmuş olabilir öncelikle kusura bakmayın) Sevgilimle ayrılalı daha 20 gün oldu. Aradan biraz süre geçti ben 2 kere özür amaçlı yazdım ve sonradsn o istemedi fotoğraflarını bile sildim nefret ediyorum soğudum daha yapamam gibi şeyler dedi. Ardından bikaç olay oldu onları merak eden olursa detaylı anlatırım çnkü karışık biraz. Bu dediklerim de bitince wpden konserde bana gönderme yapıp şarkı söyleyerek wp durumu attı. İnstada olmadığım için ordan attı sanırım. Ardından instadan bir gönderi attı bildirimden gördüğüm kadarıyla takı sayfasıydı. Altına da manitam almazsa en sonunda ben kendime alıcam yazdı. Sonra da mesajı geri sildi hemen. Ben bu mesaja bakmadım hiç. Manitası olmadığını da biliyorum. Sonradan son yazmamın üzerinden 10 gün geçmişti ben de artık kafamda bitirdiğimi hissettiricek bir mesaj attım yıl dönümümüzde. Mesajda merhaba ayrılmasak bugün 1 sene olacaktı bu bir seneyi güzel yâd edeceğim umarım sen de iyisindir ve hayatında her şey istediğin gibi olur yazdım. Açık kapı bırakmakdı biraz da amacım. Sonra o da teşekkürler iyiyim sen de iyisindir diye düşünüyorum hayatında başarılar iyi geceler yazdı. Ben de mesajı beğendim. Diğer gün akşam bana hâlâ yazıyosun ama beklenti içindesin dimi dedi. Ben de hayır dedim o da inkar etme dedi ve ben reddetsem bile teyit etmeye çalışır gibi birkaç kere inkar etme ve ben öyle düşünüyorum gibi şeyler dedi. Sonra ben de bitti ama düşman gibi bitmesin diye o mesajı attım dedim. O da düzgünce yazmışsın ona ne diycem düşman neden olalım vs dedi. Ben de nefret ediyorum dedin daha ne olsun dedim. O da öyle yazdı bu mesajıma. Ardından konuşma bitti. Bu konuşma biter bitmez de wpde bir durum attı bu durumda da konserde benim hoşuma gitmeyecek şekilde giyinmiş bir şekilde giyinmiş dans ediyordu tiktok editi yapar gibi edit yapmış biraz uğraşmış belli. Sizce bunları neden yapar amacı nedir? Ayrıca son konuşmada ben zaten bitmese ilerde bazı problemlerden bitecekti yazdım o da hangi problem anlamadım dedi ben de kısa açıklama yazdım mesajı beğendi konuşma bitti.

Arkadaşlar fikir verir misiniz? Ayrılırken nefret ettim soğudum diyen kız neden böyle yapar?