Kız arkadaşım artık sevmiyorum senden soğudum dedi?

evet arkadaşlar ilişki daha baharındayken henüz 2 ay 2 hafta bitmişken, sınavlar bitmiş gezmek için tonla vaktimiz varken benden soğuduğunu söyledi başta, sonra bekleyelim arkadaş gibi takılalım ne kadar eğlendiğimizi göreceksin dedim tam 1 hafta boyunca her gün aradım etkinlikler düzenlemeye kalktım çoğuna gelmedi, çoğu mesajıma cevap vermedi ama geldiği etkinliklerde de bir o kadar da eğlendiğini söyledi, hatta ilk tartıştığımız günün akşamında 1 hafta arkadaş gibi takılalım diye yalvardıgım, gözlerimin dolduğu akşam omzunda yattı ben elini tutarken tıpkı eskisi gibi. Neyse 1 hafta sonraki konuşmamızda denediğini beni artık sevmediğinden emin olduğunu söyledi ve ayrıldık. ayrılma nedenimiz onun dediği farklı insanlar olmamız, benim çok dışarı çıkmamammış (kampüs dışına yani). tam 8 gün oldu ayrıldığımızdan beri ve her gün yazmak istiyorum çünkü onu çok özlüyorum ama herkes bekle diyor en azından staj gününe kadar 2 ağustos da aynı şirket de staj yapıcaz da. Şunuda söylemem gerek bizim tanışmamız da gayet farklıydı. O beni 1-2 dönem boyunca yemekhane de görmüş hatta arkadaşları falan bana da yemekhanedi ki çocuk diyormuş, ben de onu kütüphane de gördüm ve orada tanıştık. Gelgelelim böyle içi boş bir sebepten benden nasıl soğuyabiliyor ki ben ona çılgınlar gibi bağlanmışken? Neyse arkadaşlar size sorum sizce onu kazanmak için ne yapmalıyım, hala çok seviyorum.
Kız arkadaşım artık sevmiyorum senden soğudum dedi?