Kız arkadaşım artık beni sevmediğini söyledi?

Kız arkadaşımla yaklaşık 2 senelik bir ilişkim oldu. Bu 2 sene boyunca gezmediğimiz yer kalmadı, her gittiğimiz yerde videolar, fotoğraflar çektik. Bir birimizden ayrılmıcaz diye yeminler edip videolar çektik. Sürekli evlenme hayalleri kuruyorduk. Neyse bunları zaten herkes yapıyordur. Ama biz ayrı şehirlerdeydik. Buluşmalarımızda daha fazla vakit geçirmek için apart daire kiralıyorduk. Neyse bizim şöyle bir durumumuz oldu. Biz onunla evli gibiydik. Beraber uyurduk, birlikte duş alırdık. Daha da ileri şeyler yaptık. Çünkü çok seviyorduk ve bir birimizi çok özlüyorduk. Evlenceğimize emindim. İlk zamanlar öptüğüm zaman bile kızan kız. Sonraları hiç onları takmadı. Mutluyduk. Ama son 2-3 ay kızın ilgisi azaldı. Hiç mesaj atmıyor. Moralim bozuk olduğunda. Nedenini bile sormadan. Ben burdan napabilirim. Elimden bişey gelmez diyor falan aşırı ilgisiz. Ben de bundan dolayı ona kızdım trip attım. Sonra 2 gün önce bana mesaj attı ayrılmak istiyorum. Artık seni sevmiyorum. Soğudum senden. Kavgalardan bıktım. Sürekli ilgi bekliyorsun falan gibi şeyler söyledi. Kız ayrılmayı kafasına koymuş. Eyvallah ama ben kızı çok seviyorum onunla yapmadığımız şey kalmadı. Her boku yedik. O benden sonra nasıl bir erkek le olabilir. Nasıl beni unutabilir. Peki ben ne yapmalıyım. Onu sevdiğim halde vazmı geçiyim. ? Acil yardım arkadaşlar çok kötüyüm :((
Kız arkadaşım artık beni sevmediğini söyledi?