Sebepsiz yere soğudum diyen kız?

2 senelik bir ilişkim vardı. İlişki içerisinde karşımdaki insanın beni sevdiğini çok net şekilde hissedebiliyordum, ben de aynı şekilde çok sevdim ve gerçekten onun mutluluğundan başka bir şey düşünmedim. Bir insan bir insanı ne kadar sevebilirse o kadar çok seviyordu beni çok rahatlıkla söyleyebilirim. İlişkimizde öyle kavga gürültü falan da olmazdı çok fazla. Ancak bu kadar güzel giden bi ilişkide hiçbir hatam yokken geçtiğimiz eylül-ekim ayları gibi kızda bi değişim hissettim. Başlarda o kadar ciddi değildi fakat gün geçtikçe iyice yabancılaşmaua başladık. Ben bunun farkına varıyordum ve hep de soruyordum bir şey mi var noluyor gibisinden. O da hep "bu bir süreç, hep en kötü senaryoyu düşünme ben seni herşeyden çok seviyorum, beraber atlatacağız bu süreci" gibisinden konuştu. Bu konulardan dolayı tartışıyorduk hep son günlerde. Ama sadece çok sevdiğim ve kaybetmekten korktuğum için çıkıyordu o tartışmalar. Kız artık o kadar değişmişti ki en alakasız cümlelerimi terslemeler, tahammülsüzlük, bir şey anlatınca umursamama, günde nerdeyse 1 saat bile konuşamama gibi şeyler boy göstermeye başlamıştı. Ben tabi bazı şeylerin farkına vardım ama kabullenemedim. Onun da dediği gibi süreçtir geçer dedim. Neyse en son bir şekilde konu ayrılığa geldi. İlişkiye devam edecek gücü kendimde bulamıyorum, hala seni çok sevsem de yapamıyorum gibisinden cümleler. Ne kadar sevsem de onu kırmamak için çok üstelemedim eyvallah dedim. Sonrasında 1-2 kere beraber olmak istediğimi, mutsuz olduğumu söyledim. Ama yine aynı bahanelerle geri çevirdi beni bi şekilde.1,5 ay sonra tekrar yüzyüze konuşmaya çağırdığım gün ise sanki onları yazan o değilmiş gibi öyle rahat bi şekilde geldi. Yokluğunu hissetmiyorum, ilişkiyi bitirdiğim için rahat hissediyorum gibi cümleler kurdu. Ayrıldığımız 5 ay gibi bir süre oldu. Ben hala bu kadar seven kızın nasıp bu denli değişebileceğini düşünürken, kabullenemezken onun başkasından hoşlandığını öğrendim. Şimdi size soruyorum bir insan evladı beraber 2 yılını paylaştığı. Derin duygular beslediği, hayaller kurduğu, anılar biriktirdiği bir kişiden nasıl soğuyabilir? Bir sebep olsa inanın yazardım buraya ama gerçekten benim hiçbir hatam olmadı. Tek amacım onun yüzünü bir saniye bile olsa güldürebilmekti. Bu hayatta ille şerefsiz mı olmak lazım anlayamadım. Bunu da yapmaz dediğim ne varsa yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda. Yani sevdiği insanın bu denli değişimine şahit olan?

Sebepsiz yere soğudum diyen kız?