Kız benden birden soğudu?

Yaklaşık 1.5 yıldır bir kıza aşığım bardakta zehir verse içerim onun elinden o derece bağlandım buna geçen sene normal arkadaş olarak konuşuyorduk sonra ben hoşlanmaya başladım bunu durduramadim söyledim kabul etmedi ama konuşmaya devam ettik ama insan hislerini durdurazki o kız eski okuduğum lisedeydi ben tekrar o liseye geçtim onun için Allah nasip etmedi başka söz yok sadece 2 hafta konuştuk okulda ondan sonra benim yaptığım büyük bir hata sonucu kavga ettik sevgilisi varmış megersem bana kimseyle olmam derdi o çok zoruma gitmisti sevgilisine sovmustum bende kız ondan sonra benimle küstü konuşmayı bıraktı yüzüme bile bakmadı hiç bir süre böyle gitti Ocak ayında ben yazdım özür diledim kızdan kız affetti ama yine konusamdik okulda takiplesmedik takipten atmıştı beni ama ben yine durmadan onu düşünüyordum hayaller kuruyordum arada uzun zaman geçti doğum gününü biliyordum gece 12 de doğum gününü kutladım orada barıştık ama yine okulda falan konuşmadık okul bitti her şey bitti fener Galatasaray maçı olduğu gün tekrar konuşmaya başladık Instagramdan kendisi çok derse düşkün bende ders çalışmam normalde ama sınav senesi diye yalandan ders konusu açıyodum eskisi gibi olmuştuk yaklaşık 3 hafta konuştuk geçen sınav haftasi çok samimi olduk hatta ayt sabahına kadar konuştuk fotoğraflastik reels attik birbirimize ne olduysa pazartesi günü oldu reels attı saniyesinde cevapladım yanıt yok tekrar ben attım bakmadi yine reels attım bakmadi bugün artık sinirlendim ve niye bakmıyor diye üzüldüm attığım reelsleri sildim başka bir konudan birseu yazdım ama cevapları kısa kesti ne oldu bir anda bana böyle davranaya başladı ne oldu ne yani bilen varsa anlatsın lütfen

Kız benden birden soğudu?