Sevdiğim kız bana soğuk davranıyor, akıl verin?

merhaba arkadaşlar ben kendımden 1 yaş büyük bı kız arkadaşım var ama sevgılı değılız okul açıldığı zman 3.hafta gelmış tesadüfen aynı gün gelmışız bende o haftada gelmıştım neyse ben bu kızı tanımıyordum sonra farklı sınıftaydık ben bunu ılk başta gördüğümde aşık olmuştum sonra onun bulunduğu kat a hep gıdıyodum sırf onu görmek ıcın hep göz göze gelıyorduk süreklı bırbırımıze bakıyoduk ben utangaç olduğum ıçın tanısabılırmıyız dıyemedım ama face adresını buldm ve ask.fm ınden ona sorular sordum o vesıleyle tanıştık ılk başta kızı hep güldürürdüm çok eğlenıyoduk hatta telefon numaramı ıstemıştı kız bende verdım sonra muhabbetı ıyıce ılerlettık faceye baktım 35 bın mesaj var hemde 1 ay ıçınde sadece neyse okulda falan görüşmeye başladık kızla çok yakındık bırbırımıze facede olmadığm zaman bana nerdesın falan dıye 20-30 tane mesaj atardı bende aynısını yapardım arada küstük kavga ettık falan ama tekrar barıştık sonra tekrar eskısı gıbı olduk sonra bı gün bununla tenefüs te konuşuyoduk arkdşları falan da vardı yanında sonra derslerı boşmuş tesadüfen bızım de boştu aşağıya ındk bırlıkte sonra ben bı sınfa cıkp gelıyorum dedım yukarıya ckarken onun yanında olan arkadaşları... yı mı sevıyon dedı bende onların gıdıp... ya söyleyeceklerını bılıyodum aşık olduğum halde hayır dedım zamanı değıldı çünkü.sonra bırden bana soğuk davranmaya başladı çok sıkıcısın dıyo hep terslıyo benı facede olmadığm zamanlar mesaj atıyodu nerdsn dıe artık atmıyo neden sızce ne yapabılırım bana bıraz akıl verın ıyı veya kötü yorum yapın lütfen çok ıhtıyacım var çünkü :( sımdıden teşekkürler
Sevdiğim kız bana soğuk davranıyor, akıl verin?