Sevdiğim kızdan soğudum sizce neden olabilir?

1 senedir sevdiğim kız var Platonik instagram'da gördüm aşık oldum tüm fotolarını beğendim kızı ilk gördüğümde çok farklı duygular hissettim dm yazdım dönmedi ama ben çok bağlandım 2-3 fotosuna yorum yapmıştım çok güzelsin diye ve beğendi çok heyecanlandım hiç tanıyamadım yani tanışmadik ama ben ona aşık oldum fotolarına bakarak görerek bana cevap vermesinde belkide haklıydı çünkü tanımıyor ülkede kadın cinayetleri diz boyu birsürü katil cani kötü insan var en yakın arkadaşım buluşturcakti zaten çok şey değil güzel kız ama İngiltere prensesi değil herşey benim konuşmama bağlı ama son 2 haftadır ona olan duygularım çok azaldı duygu hissetmemeye başladım fotolarına baktım duygu yok Normal hissediyorum ve dayanamadım yemek yiyemedim ağladım onun dışında bir kız gördüm otobüste dikkatimi çekti ve kendimden utandım kötü hissettim hayatımda hiç tanımadığım bir kıza aşık oldum ve onu aldatmış gibi hissettim ona ilk duygu beslediğimde onu sonsuza kadar seveceğimi sanmıştım ama böyle olduğu için moralim çok kötü napcam Bilmiyorum
Sevdiğim kızdan soğudum sizce neden olabilir?