Sevildiğinizi nasıl anlarsınız? Sevgi sözleri sevildiğini hissetmek için yeterli midir?

Sevildiğinizi nasıl anlarsınız? Sevgi sözleri sevildiğini hissetmek için yeterli midir?

Bir kadının beni gerçekten sevdiğini ben çok rahat anlarım çünkü bu zamana kadar seven olmadı. olursa zaten bunu davranışlarından ilgisinden belli eder her türlü. benimle ilgilenir sürekli merak eder kıskanır trip atar.. bunların dışında Size karşı gerçek bir sevgi besleyen kişi, sizin duygusal durumlarınıza ilgi gösterir, sıkıntılarınızı anlamaya çalışır ve duygusal ihtiyaçlarınıza özen gösterir. Sevdiği insanla zaman geçirmekten keyif alır. Size zaman ayırır, birlikte aktiviteler yapmayı tercih eder ve sizi öncelik olarak görür. Sizi motive eder, hedeflerinizi destekler ve başarınızı önemser. Zor zamanlarda yanınızda olur ve sizi güçlendirici sözlerle destekler. Sizi sevdiğini ifade ederken ve duygularını ifade ederken dürüst ve açık olur. Duygusal samimiyet ve iletişim, gerçek sevginin bir göstergesidir. Sizi düşündüğünü gösteren küçük jestler yapar, sürprizler planlar ve sizin için özel bir şeyler yapmaktan hoşlanır. Geleceğe dair planlar yaparken sizinle paylaşımlarda bulunur. Uzun vadeli ilişki düşüncesi içinde yer almak, gerçek sevginin bir belirtisi olabilir. Kıskançlık durumunda bile bu duyguyu olgun bir şekilde ifade eder ve kontrol etmeye çalışır. Sizi sınırlamak yerine güvende hissetmenizi sağlar.
Merhaba,
Görsel güzelmiş, beğendim, isterdim! 😅
Söylenen sözlerin canı cehenneme, inanmıyorum, hiç inandırıcı gelmiyor ve laf söz ile yetmez!
Hal ve hareketleri ile desteklemeli, yaptığı ya da yapmadığı her şey ile olabilir. Hatta kendimi inandırmak için sebep ararım, ufakta olsa bir şeyler bulmaya çalışırım, çünkü yok! 😅
Görsellerimi özenle seçerim teşekkürler 😂 sözler boş gelir aksiyon görmek lazım dimi
Altan uyuyor musun yoksa uyuyor numarası mı yapıyorsun 😅
Pişt şişti 😅
Bunu yaşamıştım 🤣
Uyuyon mu huuu aşkım 🤣😅
Evet evet aksiyon şart ekşınn her türlü 😅Ve bende de var 😅her an daima tükenmez enerji
Ya da ulan Ahu bu saatte uyunur mu 😅 beni de uyutucan 😅daha işimiz vardı yahu sjsjsjs
Ah ahu ahh🤣🤣
Belki altaının yüzünden 🤣🤣 uykucu insanları sevmiyorum uyumayı da sevmiyorsun 6 saat uyku yeter 🤣
Borç isterim verirse seviyordur asjdlfk
Teşekkürler aljkdsf
Mersilerrr skjdt
Ne desem boş anlaşılmıyor ne yaparsak yapalım
Teşekkürler bebeğim 🫶😘
Rica ederim lip balmım🩷
Lipglossun olayım saat başı sür beni sjdkdk
Cevap
38Cevap
Gerçek sevgi toksiklik içermez. Kin, intikam gibi duygular enerjiyi düşürür. Beni gerçekten seviyorsa sadece iyiliğimi düşünür, her zaman iyi olmamı ister. Gerçek sevgi beni besler, beni kırmaz. Kendi iç dünyasındaki kötü duygularla beni kısıtlamak yerine her konuda elimden tutar destekler. Aksini sevgi olarak kabul edemiyorum..
Sözler bence sadece süstür. Sözcüklerden önce kişilerin arasındaki konuşmalar, samimiyet, yakınlık, şakalaşmalar gibi durumlar bence sevgiyi anlayabilmenin en basit yoludur. Bir de sana zaman ayırıyor istediğin her an yanında oluyorsa zaten değer veriyor ve seviyordur.
Sevgi sözleri elbette yeterli değil. Benim onun üstüne düştüğüm kadar o da benim üstüme düşüyor mu, aklını meşgul ediyor muyum, hayallerine beni de katıyor mu, benimle üzülüp benimle gülüyor mu.. bunlara dikkat ederim.
Kötü günümde gemiyi terk etmiyorsa işine gelmediğim zaman da benimle kalıyorsa
Anlayamam erkeklerin gerçekten bir kadını sevebileceğine inanmıyorum ben.
Bakışlar yok mu o bakışlar hemen bel eder
Sadece sözleri hiç dikkatimi çekmez. sözleri ile davranışları birbirini desteklemeli.. beni önemsiyorsa, Merak ediyorsa, özlüyorsa beni kırmaktan korkuyor saygı duyuyor sözlerini bana göre özen göstererek konuşuyor soruyor , söylüyor ise işte o zaman beni seviyor diyebilirim
Seni seviyor olmasının bir önemi var mı? Seni sevdiğini hissedince sen de onu seviyor musun?
@Lindorinand zaten seviyor olan kişi bu yazdıklarımı da yapıyor olur.. böyle Bir durumda zaten benim için çok önemlidir. Sevildiğimi görmek ona karşı olan sevgimi arttırır
@derinmavi27 Gerçek hayatta karşılaştığınız ama çok fazla muhabbetiniz olmayan biri bu davranışları gösterirse onun için ne hissedersin?
@Lindorinand zamanla tavırları davranışlarına bakarim
@derinmavi27 Nasıl bir yaklaşım beklerdiniz?
@Lindorinand bu sürecte hoslandiysam belli ölçüde durulsun isterim
@derinmavi27 Nasıl yani. Anlayamadım.
@Lindorinand yüksek gelinmememeli çok yüksek duygular gösterirse hoşuma gitmez yani
@derinmavi27 Ah ok. Teşekkürler.
@Lindorinand rica ederim
Sana saygı duyuyorsa seni koruyorsa sana karşı davranışlarında problem yoksa bir çay diye Nasıl davranıyorsa sana da aynı davranması gerekiyor Bunu gözlemlemen gerekiyor öncelikli senin yani sarılıyorsa seni de rahat ediyorsun bilemiyorum ya hani ben yaşamadım ama benim düşüncelerim bu yönde
Öncelikle bana karşı olan davranışlarına bakarım. Sevmediğim şeyleri biliyorsa ve onlardan uzak duruyorsa bu bana güven verir. Sonrasında ise sadece bana özel davrandığını fark edersem, beni üzmemek için çabaladığını görürsem ve her zaman yanımda olacağına inanırsam beni gerçekten sevdiğini anlarım
yetersiz dün seviyorum diyen yarın kaçıp gider özel hissettirmesi lazım da hep sevgimi haketmeyenler alıyor bedelini aldatılarak ödüyoruz o güle oynaya başkalarıyla konuşur bize de nasılsa cepte muamelesi yapar sallar kısacası yetmez
Bana verdiği öncelikten, herkesten herşeyden üstün tutuyor mu, sözleri gözleri ile aklı bende mi gibi şeyler işte... Anlamıyorsan zaten bu durumdan bahsetmek imkansız... Fark edersin yani bir şekilde...
Fikirlerime saygı duyuyorsa, bir şey anlattığım zaman dinlerken sıkılmıyorsa, bana karşı merak duyuyorsa, ufak tefek süprizler yapmaktan çekinmiyorsa, bana vakit ayırabiliyorsa.
Kesinlikle karşım da ki insanın sevgisini hissederim.
benim için yaptıklarına bakarım. sözler bu raddede çok yetersiz kalıyor. benim yakınım olan birini sevmiyordur mesela ama sırf benim için iyi oluyordur gibi gibi. sevmek güzel şey ama güzel sevmek apayrı bir şey herkes beceremez bunu
anlayamazsınız benim her şeyimi soran sürekli merak eden sürekli soğuk yapmama karşılık daha çok arayan davranışlarımı bilen hediye alan bir sevgilim vardı aldatıyormuş meğer kısaca anlayamazsınız fakat ufak sözcüklerle bir şeylerin ters gittiğini anlayabilirsiniz örneğin size eskisinden daha geç cevap verme daha az merak etme arayıp sorma gibi şeyler benim tavsiyem bu 1 hafta kadar sürerse ve sormanıza rağmen değişmediğini bir şey olmadığını söylerse ayrılın (aldatan eximde olmadı diyordu)
sözden ziyade hareketlerinden anlarım
çünkü seven birisi sana kıyamaz başına bir şey gelecek diye ödü kopar ve seni her koşul ve durumda korumaya çalışır her şey ve herkesten
Ben anlayamam ya. Belki şu olabilir sahnede bas solo takılırken bir kişi kalıp da beni dinliyorsa hayran hayran, muhtemelen bana aşıktır ya da sağırdır🤣🤣🤣
Beni ilk gördüğünde gülümsemesinden, konuşurken ciddiyetle ve tebessümle yüzüme bakmasından ve tekrar görüşmek üzere ayrılırken de sarılmasından.
Ben davranışlarından hal ve hareketlerinden anlarım
Sevgi sözlerine gerek kalmıyor bazen, her zaman yanında, her koşulda arkanda olduğunu hissediyosan seviyorum demese de olur.
Beni gerçekten seven birini şöyle anlarım benimle çok ilgilenir üstüme düşünür iyiliğimi düşünür kötü günümde yardımcı olur falan
Bana karşı olan hassasiyetinden, detaylarıma dikkat etmesinden. Sevginin en net göstergelerinin bunlar olduğuna inanırım.
Sevenler her haliyle bellidir
Kıskançlar çekemeyen insanlar da öyle
Gerek yok ki böyle basit sorulara
Bunu bilmemek için aptal olmak gerekir
Ya Sevenler seviyormuş gibi yapıyorsa?
Seviyor gibi yapanların da bir çıkarı var
Yoksa seni sevmeyenler sana neden şirin görünsün
Çıkarı var ondan. İstediğini alınca hevesi bitince giderler. Nasıl güvenicez sonra başkalarına?
Bana guvenebilirsiniz
Sana adımı soyadıminveririm beni araştırabilirsiniz
Sevgilin var mı senin?
Hangi şehirde ikamet ediyorsun?
Sana adımı soyadımı veririm
Hatta TC kimlik numarasını veririm
Beni araştırabilirsiniz
Tanınan bilinen biriyim
Sözlere değil eylemlere bakarım.
Seviyorum demek çok kolay önemli olan altını dolduran davranışlar sergilemek.
Her detayımı aklında tutar unutmaz ve öyle bir zamanda söyler ki bunu, ona yeniden aşık olusun.
Arayıp sorması beraber bişeyler yapma teklifi etmesi gözleri gülerek sana bakması sen yanındayken normal hayattakinden cok daha neşeli ve öz güvenli olması ne biliyim hayal kurması beraber
Benimle ne kadar ilgileniyor, görüşmek için ne kadar çaba sarf ediyor buna bakarım
Fedakarlık, iltifat ve gözlerin içine bakıp gülmesi
her zaman senin yanında olmak ister sensiz duramaz 🤷♂️
Gözlerinden ve saçlarını dalgalandırmasından anlarım.💖
Gözlerinin içine bakarken gülümsüyorsa seninle sohbet ederken sıkılmıyorsa seviyordur
Aklımdan geçeni ben söylemeden yapıyorsa ya da söylüyorsa
Msjlara anında cvp verirse , davranışı güzelse o kişi seviyordur
Benimle konuşmak için konu açmaya çabasından anlarım.
Bakışlarından verdiği değerden bana ayırdığı zamandan anlarım
Sözleriyle değil de tavırlarıyla bana değerli olduğumu hissettirmesi büyük önem arz ediyor..
Konuşma tarzı ilgisi meraki özel olarak bana karşı ortamlarda biraz daha sevecen olması
Senin yanında menfaatsiz çıkarsız koşulsuz kalıyorsa gerçekten seviyordur
Gerçek anlamda sizi seven bir kişi sizi tüm kusurlarınızla kabul etmiş bir kişidir. Sizin ona karşı yaptığınız büyük ya da küçük farketmeksizin hataları sizi sevip size değer verdiği için görmezden gelme eğiliminde olan kişidir.
İşte bu yüzden sizi seven bir kişi sadece sözleriyle değil hareketleri ve tavırlarıylada sizi sevdiğini gösterebilir.
. bakışlarından
. davranışlarından
. sana mesaj atmamasından seven insan mesaj atmaz kardeşim insanlar mesaj atar
. sana karşı olan tavırlarından
. seven insan kıskanır kıskanması lazım
orada yanlış yazmışım kardeşim insanlar demişim kardeşim insanlar mesaj atar
sevdiğin den değil oynamak için
Teşekkür ederim yorumun için
Anlayamam çünkü birinin beni sevmesinin imkansız olduğunu biliyorum
Anlamam. Sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın.
davranisları, cabası, düşkünlüğü, düşünceli olması gösterir
Günümüz insanlarının sevgisi genellikle yalan olmuş ben çözemiyorum artık...
Parasız olduğun zaman herkesin ne bok olduğu ortaya çıkar
Konusmalarinda dahi seni uzmeyecek kelimelerini sece sece kullanirken
Davranış ve sözlerinden
Göstermezse inanmam.. sözler bi yere kadar.
Ben aşka inanmıyorum karşılıklı manfaat var
Üstüme düşmesinden sadakat oluşundan
Anlamazsın, hissedersin
Hiç olmayan bir şeyi nasıl anlayabilirim
Hal, tavır. Sözler boş.
Bir tarafını yırtsın yine inanmam
Anlamam çünkü gerçekten sevmez birisi beni.
Güvenmesi ve değer vermesi
Kabullenişinden.
Bana olan ilgisinden yia 🥰🤭
Sktr olu ogitmezsr anlariz
İlgi daha çok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?