eğer bir insan sizi gerçekten seviyorsa anlamaya çalışmazsınız. çünkü onun sevgisini tüm hücrelerinize kadar hissediyorsunuzdur. ''benim için çok değerlisin, seni kaybetmek istemiyorum'' vb klişe cümleleri sıralıyor ise endişe etmekte fayda var :)
Benden menfaati olmadığı halde benim yanımda olmak için can atıyorsa. Ha illa manita olarak bakmamak lazım. Erkek veya kız arkadaş olur insanı dostları da sever yani. Sizin paranız yoksa bile yanında olmak istiyorsa onu kaybetmeyin. İlla sarılıp öpüşecek şekilde sevecek birine lüzum yok diyorum.
Önce gözlerine bak daha sonra sana karşı nasıl davrandığına seni ne kadar tanıdığına hakkında neler bildiğine seven insan geri durmaz herşeyi bilir bilmek ister mutlu etmek için çabalar gülüşünü özler ve gülmen için herşeyi yapar eğer bunlar varsa karşı tarafta tebrikler seviliyorsun😊😊😊
Anlayamıyorsunuz ki tam olarak. Bakışlarına inandığımız, davranışları ile değerli olduğumuzu hissettiğimiz, gözlerine baktığımızda bize olan ilgi, alaka ve samimiyetinden emin olduğumuz insanlar tarafından yanıltılmadık mı defalarca kez... Sevdiğinden emin de olsanız, verdiği sözleri tutacağından emin olamıyorsunuz ne yazık ki...
Cnmmm benim erkekler kapalı kutu gibidir inanki hareketlerine anlam vermek cok zor beyinleri farkli calisir duz mantik ilerler analitik dusunemezler vicdan yapıyorsa bir konu karsisinda seni sevdigini deger verdigini anlayabilirsin burda yesil ışık var 😉
Bir insan nasıl sever biliyor musunuz, iş yaparken, araba kullanırken, başkasıyla bile muhabbet ederken aklındaysa / aklınızdaysa bu sevgidir, onu düşünmektir, aşktır. Tabi karşı cins bu dile getirse bile biliriz✂️
Genelde beni dinliyor mu diye dikkat ediyorum da , sevdiklerim pür dikkat dinler, eslik eder mesela. Ama mesafeli oldugum insanlar kendi derdine düsüyor ve ben de onlarla mesafeyi daha da aciyorum. Dogru orantili gibi :D
Bana karşı olan ilgisine ve verdiği hissiyata bakarım, ne kadar değer verdiğini anlamak için yanımda nasıl olduğuna bakarım davranışlarına ve doğal olmasına dikkat ederim.
Anlamıyorum ben herkes yalan söylüyor zaten Yanımda olması değerli olurdu benim için iyi veya kötü uzak veya yakın fark etmez ama 'benimle' hissini verse yeterdi
Ben onu bunu bilmemde bakisi gülüşü bence hikaye düzmece sevdiğini sana olan saygısından sadık oluşundan ve bastırarak söylüyorum güven ve fedakarligindan anlayabilirsin ne söz ne bakış anlatır test edildi onaylandı:)