Biz iş yerinde tanıştık 29 Haziran 2022 de çıkmaya başladık neredeyse tam 1 sene oldu ve Haziran 2023 sonlarına doğru ayrılmak zorunda kaldım. (Pişman da oldum çünkü seviyorum onu)
Sebebi ise aşırı, gereksiz yere kıskanç ve takıntılı biri olması, iş yerinde ki bütün kızlara teker teker kafayı taktı işte 'Onunla konuşma, samimi olma, o sana yavşıyor' gibi cümleler kurdu hep halbuki öyle bir şey yok kız zaten bana abi diyor eğer öyle bir şey olsa erkek olarak hisseder gerektiği gibi muhabbeti kesip benim sevgilim var derim zaten. Sonra biz işten çıktık zaten.
Ve en son da kafayı iki çocuklu evli kadına taktı işte 'O sana yavşıyor onunla konuşma o iş yerine gitme' gibi şeyler dedi ben öyle bir şey olmadığını söyledim tekrar o benim ablam dedim seninle beraber olduğumu ona dedim sevindiğini dedim ama bu kıt kafalı anlamıyor 1 sene boyunca ara ara açıp aynı şeyleri deyip durdu, artık illallah ediyordum her konuyu açtığı zaman. Bu konuları her açtığı zaman ayrılmak istediğimi söyledim hep çünkü dayanamadım her seferinde ağlayarak bir daha olmayacak gitme dedi ama devam etti.
Ben de bana güvenilmesini çok önemserim çünkü asla aldatma vs olayları yoktur bende hatta ben onu anneme bile dedim gel tanış annemle dedim neden çünkü niyetim ciddi ben onunla ciddi düşünürken nasıl başka evli kadınla sevgili olup konuşurum ki akıl alır gibi değil.
Ben arada iş yerine gidiyordum iftara vs gittim biraz da inadına gittim çünkü bana güvenecek mecbur o bana güvenmezse biz nasıl evlenip bir ömür geçireceğiz ki? Her seferinde öyle bir şey olmadığını söyledim ona o evli kadın ne işim olur onunla dedim ama anlamadı hiç inanmadı bana ben ona bakarken o hep çevre ile uğraştı.
En son bardağı taşıran son damla olarak bana 'Sen o kadınla sevgilisin, o kadını koynuna aldın, çocukları senden, geceleri onunla konuşuyorsun, sen beni kullandın' gibi asılsız iftiralarda bulundu benim bu cümleleri okurken bile içim daralıp ateş basıyordu, bildiğin yapmadığım bir şey yüzünden iftira yedim. Onunla evlilik hayalleri kurarken o nasıl bana böyle şeyler diyor hâlâ aklım almıyor ben onu annem ile tanıştırmaya çalışırken o nasıl bana bunu yakıştırıyor anlamıyorum. Mecbur onu bu sefer yine bırakmak zorunda kaldım çünkü iftira yiyip duruyordum, bırakmaktan amacım bir süre ayrı durup hatasının farkına varması.
Bu olaylar 2 ay öncesine kadar oldu onu son kez bıraktım sonra pişman olup gel oturup konuşalım her şeyi dedim çünkü seviyorum onu, bu sefer o istemedi bu sefer resmen bitmişti.
Şimdi size sormak istediğim onu çok seviyorum ama kişilik bozukluğu olan birisi gibi duruyor onu bıraktığım için de pişmanım çünkü ne olursa olsun seviyorum aklımdan çıkmıyor ağlıyorum. Sizce doğru mu yaptım bırakmakla? Onun bana bu ithamlarda bulunması iftira mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olum sen betaların betası mısın
O altından mı yapılma
Sorman bile kendini düşürmektir
boş ver basacaksın ona, basit bir ayrılık yetmez
Seviyorum be kanki ben ciddi severim he 26 yaşındayım 2 kişi oldu hayatım da sadece. Keşke bana güvenseydi de olmadı işte geçmişte ki hıyarlar güvenini kırmış aldatmış kabak benim başıma patladı.
O maalesef bende de olurdu herhalde ama her öyle çalışan erkek aldatacak diye bir şey yok
Yok diyorum ya takıntılı biri bütün kızlara sırasıyla taktı kafayı, abi diyen kıza bile. En son da 2 çocuğu olan evli kadınla olduğum iftirasını attı. Ki dediğim gibi onu aileme dedim tanışmasını istedim yani niyetim ciddiyken bu lafları duymak canımı acıttı.
Çok seviyor sizi herhalde
Sevgisinden emindim zaten de insan iftira atmaz ki ben de geçmişte güvensizlik yaşadım ama ona yansıtmadım onun da bana güvenmesini isterdim de olmadı geçmişte yaşadığı güvensizliğin faturası bana kesildi işte.
boş ver yenisini bulursun
Sevince öyle diyemiyor insan da pişman da oldum açıkçası oturup konuşabilirdim diyeceğim de 1 sene boyunca zaten hep konuştum hiç Bir şekilde bana inanmadı zaten güven eksikliğinin cezasını ben çektim ben sorgusuz güvendim ama o eski sevgilisi nedeniyle güvenmedi bana neyse hayırlısı budur belki
Çok uzun yazı ya
Özet geçeyim kendisi ile evlilik düşündüğüm ailem ile tanıştırdığım kız güvensizliği yüzünden en son bana evli bir kadın ile yattığımı çocuklarının benden olduğunu sevgilim olduğu iftirasını attı bende ayrılmak zorunda kaldım iyi mi yaptım diye soruyorum çünkü pişman oldum seviyorum onu hâlâ
Bence bilerek yapmıştır senden ayrılma bahanesi
Sanmam da biraz takıntılı paranoyak biri iş yerinde bütün kızlara sırasıyla taktı kafayı en son evli kadına geldi işte sıra. Önceden onu aldatanlar olmuş hep onun güvensizliği bana kesildi işte
Öyle bişey yapmadıysan ayrılman iyi olmuş
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🤲🤲
geçmiş olsun
Ne anlamda benim için mi geçmiş olsun (kurtulmuşsun gibisinden) yoksa ilişki bitti geçmiş olsun anlamında mı?
geçmiş mesele dir diye dedim
yalan sa iftiraya girer
Yalan tabi canım yapmadığım şeyler abla dediğim insan, diyorum ya iş yerinden ki bütün kızlara teker teker taktı sırayla hem ben seni anneme söylemişim gel tanış demişim ben onunla evlilik düşünürken - ona da dedim seninle düşünüyorum diye- nasıl evli bir kadınla olayım hadi evliyi geçtim bekar olsa bile aldatmam ki ben
iftira kesinlik le
Teşekkür ederim.
eyv kamki