Biz ilişkinin başlarında çok iyiydik böyle dozunda kıskanıyodu her şeyime kaeışmıyodu ama sonra yok niye bikinili fotoğraf atıyosun, yok neden mini etek giyiyosun gibi her şeyime karışmaya hatta ben uyurken parmak izimle telefonu açıp instagramımda ki tüm erkekleri engellemiş. Ben de bu hareketten sonra dayanamadım nişanı attım sizce doğru mu yapmışım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTelefonuna senin haberin olmadan bakması tamamen yanlış bir şey, giyim konusunda ise gene sen haklısın ama erkeklerin çoğu aslında özellikle bu dönemde mini etek ve bikinili resim konusunda çok rahatsız oluyor bu konuda onu anlıyorum ama sana karşı bunu belirtme şekli yanlış olmuş sadece ama ben bu yüzden nişanı atmazdım ama iyi bir dersi hak ediyor..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Matıklı olanı yapmışsın Tanıştıgınızdan bu güne kadar sizin giyim tarzınızda herhangi bir deyişiklik yoksa yani şort tayt mini dekolte giyiniyorsanız sizi bu halde arzulayıp nışanlandıysanız sonradan renk deyiştirmesi normal değil madem bikinili foto paylaşımınıza karşı geldi sizi istediği gibi yapmak yerine nişanı o atmalıydı ben bu kızı taşıyamam bunun yükü bana agır gelecek diyerek mantıklı olanı yapmışsınız Hayatınızda sizi taşıyamıcak insanları kaile almayın yolunuza devam edin işine gelen size yetişir bence okumak zahmet olduysa kusura bakmayın lütfen😇
00 Yorumla
Eşin olacak biri telefonuda bakabilir bunda bir şey yok gizli saklın yoksa bu kadar kasmana gerek te yok bırak baksın ne var bunda?
Sevgili dönemi farklıdır. Nisan farklı
Sevgiliyken fazla bi insan dikkat etmeyebilir.
Ama iş ciddiye binince bi insan karşındakini gercekden sevdiği yere gelince tabiki kıskanır senin sosyal hesabını kapatsa doğru ama erkekleri dillerinde bi yanlışlık görmüyorum erkek sonuçta sen evleniyorsun neden var olsunlar ekle kizlari dur yani ne gerek varki erkek arkadaşa?00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada bikinili fotoğrafı umuma açık paylaşıp milletin görmesini sağlıyorsun sonrada adamın buna sessiz kalmasını istiyorsun. Geniş ve midesiz değilse tepkisi gayet normal yani.. telefonu izinsiz alması hoş olmamış sadece.. nişanı iyi ki atmışsın kurtulmuş adam senden
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin yaşam tarzın, giyim tarzın veya düşüncelerin baştan beri aynı şekildeyse seni o şekilde sevmiş oluyor. Sonradan kalıba sokmaya çalışırsa karşılığı bu olur.
Sonradan pişman olur musun bilmiyorum ama şu an yaptığın mantıklı.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet doğru bir karar vermişsiniz.
00 Yorumla Şimdi sen uyurken telefonunu açıp erkekleri engelledi yanlış tabi izinsiz olarak telefonunu kurcalaması. Ama açık giyinme konusunda adam haklı. Mini etek giyince ne oluyor sanki erkekleri tahrik etmekten başka? Adam erkeklerin öyle giyinen bir kadına hangi gözle baktığını biliyor, seni sahiplenmiş ki kendine bir çeki düzen vermeni istiyor. Dekoltesiz , açık giyinmeseniz bir şey kaybetmezsiniz. Kıskanmak sevgi belirtisidir. Sevmedigim birinide kıskanmam yani beni ilgilendirmez derim. Tabi dozunda oldugu sürece. Ciddi bir ilişkin varsa başka erkekleri takip etmen tabi dogru degil. Akraba, okul arkadaşı, vs. Hariç. Bana kalırsa Adam haklı. Bende erkek olsam sevdigim kadını sahiplendigim için bu tavırları sergilerdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık ciddi bir noktaya gidiyorsunuz. Elbette Sahiplenmesi normal bir şey Nişanlı hatta evlilik arifesindeyseniz Hele ki evlenecekseniz. Ne erkeğin nede kadının bu tarz şeyleri olmamalı Evlenicek kadın ne diye elalemin adamlarını takip eder veya tam tersi Evlenicek Adam, Bide bikinili fotoların varmış Adamın çevresi evlendiğinde Senin karın bu mu diye bikinili mini etekli fotonu ona gösterdiğinde Hissedeceği şeyi düşün He ama bana sorarsan ben inadım böyle biriyim diyorsan istediğimi giyerim diyorsan, en baştan senle böyle bir yola girmesi saçma olan apayrı bir şey Zaten Ciddi düşünmemeliydi. Senle en başından can çıkar huy çıkmaz. Neyse nişanı at gitsin boş yere adam yıpratmasın kendini sende Takıl kafana göre evlilik nişan sana göre değil 👍
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Croyz1n26 Ben mi belirlediğimden söylüyorum Saçmalama, herkes Nişanın anlamını evliliğin anlamını bilir Zaten bu yüzden yapar, ayrıca orada da söyledim En baştan böyle biriysen senle neden ciddi düşündü bu a, ptallık diye Yorumu tam oku Ve elalemin erkekleriyle takipleşme ve Bikinili foto atmaya Tepkisini aşırı kıskançlık ve takıntı olarak yorumlamışsın burada aşırı olan Bunu yapması Biraz empati güdünüz varsa kendinizi karşınızdakinin yerine koyun senin eşinde açsın instegramı önüne gelene takip atsın arkadaşım diye kendini savunsun bakalım kabul edermisin boyle birseyi veya ustu çıplak fotolar atsın kızlara maalesef siz ne nişanın nede evliliğin ne olduğunun farkındasınız nede getirdiği sorumlulukların Madem kafamıza estiği gibi Mevlam saldım Çayıra yaşamak istiyoruz O zaman ne halt yemeye nişanlanıyor evleniyoruz. Flört hesabı herkes takılsın ne diye var bunlar yemin ederim sizin gibiler yuzunden ne evlilik dusunur oldum nede iliski Ya bu ne lahana turşusudur anlamadım ki kafaay bak
Cevap sahibi+1 yıl@Croyz1n26 Eee siz sevgilinizin veya eşinizin telefonunu kurcalarken ne oluyor peki Bende sana onu soruyorum Ki herkes bunu bilir ki en çok bunu kadınlar yapar. Ve niye sorusunada Çünkü güven vermiyordu diye cevap verir Kız bikinili fotoğraf atıyorum Takipleşiyorum diyor Bunun daha ötesi var mı? BİL BAKALIM ACABA NEDEN BÖYLE BİRŞEY YAPMA GEREĞİ DUYDU şakamısınız ya Bak bu kafadaysanız ne bizi yorun ne kendinizi boş yere insanlara ne masraf yapın nede uğraştırın Flört hesabı takılın istediğinizle görüşün istediğinizi yapın ama niyeti ciddi olandan uzak durun deyin ki ben böyle biriyim evlenmek istemiyorum. Onun böyle birisiyle ciddi düşündüğü kadar Evlenipde kafama estiği gibi Yaşarım diye düşünende aynı derece A, hmaklıktır. Nişanı iyi ki atmış Allah korumuş adamı kendi isteğiyle vazgeçirmiş nedim
- +1 yıl
Çocuk resmen paranoyaklık yapmış tüm erkekleri engellemek ne? Kafasında kurmuş da kurmuş bunlardan birisi yazar bu kıza benimki de kesin sevgili olur hemen beni aldatır diye mi düşündüyse artık orasını bilemeyeceğim. Sonrada full izinsiz kendinde o izni nasıl gördüyse artık gizlice açmış telefonu arkasından iş çevirmiş. Sen artık sende gizli telefonunu karıştıranları seviyorsan, sev banane.
Cevap sahibi+1 yıl@Croyz1n26 Ya gerçekten bizim söylememiz gereken şeyi siz bize söylüyorsunuz. Telefon kurfalama Kafaya takma bu tür konularda hepimiz iyi biliyoruz ki Başı önde çeken sizin taraftır Her zaman Kız bikinili foto paylaşacak kadar ileri gitmiş. Gava, t olmayan tüm erkekler bu kadar ileri gidecektir Bu durumda
- +1 yıl
Yaa sen ne bikinisinden bahsediyorsun? Ben o kısmı ciddi bile almıyorım. Herkes istediğini paylaşır, herkes beğenmek zorunda da değil. İstemiyorsa ayrılır bu kadar. Hâlâ ne bikinisi. Paylaştıysa, istemiyorsa paylaşmasını ayrılsın. İnsanları değiştirmeye çalışmayın. Kim nasılsa öylee çok mu zor şunu anlamak ya. Herkes rol yapıyor sonradan gösteriyor gerçek yüzünü bu ne böyle? Tiyatro mu oynuyoruz sanki.
- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılValla sana bu kadar karışması ve kıskanması bı tarafa da gerçekten Instagramdaki bütün erkekleri engelleyince sorunun çözüleceğini zannedecek kadar salaaak olduğu için ayrilman isabet olmuş aşk kadın🥂
24 Yorumla- +1 yıl
Hayır bide instagramımda zaten tanımadığım ya da yakın olmadığım kimse yoktu yani ya akrabalarım ya da ortak arkadaşlarımız başka kimse yoktu ona rağmen yaptı. Teşekkür ederim güzin ablamm ❤️
- +1 yıl
Ahahahahah komiği o ya zaten sanki onları reelde gormeyeceksin. Akılsızca düşünülmüş çocukça bir hareket evliliğe giden yolda tercih edilebilecek bir erkek olarak görmüyorum.
Kiskanabilir , kendince rahatsız olabilir bunu dile getirebilir ama habersiz engellemek senin düşüncene ben saygı duymuyorum , benle ilişki içersinde olduğun zaman uzlasamadigimiz her noktada benim sözüm geçecek demenin başka bir şekli evlenmeden bir işaret almışsın aslında işaretleri takip et ❤️bebis - +1 yıl
Ayy gerçekten öyle oldu yoksa martta evliydim mükemmel bi işaret oldu 😛
- +1 yıl
Allah korumuş 😚
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulması gerekirdi, kıskanmak normal demişler. Adam konuşmamış yapmış. Sahiplenmemis kısıtlamis, başta yanında gezdirmek hoşuna gidiyordu, zamanla kompleksleri devreye girdi. Kıskanmak kisitlamak, sahiplenmek senin kendin gibi olabilirken ben yanındayım demek. Öğrenin.
10 Yorumla
+1 yılIşte bunu hiçbir zaman şaşırmıyorum maalesef aşk ile kısıtlamayı birbirine karıştıran bir toplumdayız işte yapacak hiçbir şey yok ayrılmak çok isabetli olmuş
10 Yorumla
+1 yılBizim değil senin doğrun önemli, demek ki bu senin için katlanılmaz bir hal almış ki atmışsın, zaten evliliğe giden yolda nişan kj arı tarafı dahaiyi tanımak için var, sende tanımış ve nihai kararını vermişsin, karşı taraf sana hükmetmemeli, sonuçta bir hayatı paylaşacaksınız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok doğru karar çünkü bu ileride çok daha gergin ve içinden çıkılmaz bir ilişkiye dönecekmiş belli. Daha iyi olmaz kesinlikle daha kötü olurdu zamanla.
14 Yorumla- +1 yıl
Yaa kuzenlerimi bile engellemiş manyak neymiş bikinili fotoğrafımı beğenmiş... sanki bikinili hiç görmediler beni
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum gerçekten ohh içim rahatladı resmen tek ben böyle düşünmüyorum diye 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiskanmasi normal bisey ama bunu bastan bile bile seninle devam ettiyse Şu an bunlari yapmasi kabul edilcek bir durum degil evleniyosunuz diye sahibinmis gibi davranip seni kisitlayamaz ve kafasina görede sormadan biseyler kurcalayamaz sinir oldum iyi yapmissin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun baştan seni böyle kabul etmesi hatayddi ama adam haklı nişanlın artık evlenecek seninle senin de ceki duzen vermen gerekiyor nisani atman iyi olmus evlilik senin icin degil senin derdin ortalikk mali olman iste diyorum turk kizlarindan uzak durun diye de bunlar anlamiyor yeni dogan cocuga soyle o anlar bunlar anlamaz turk kizlarindan uzak durun
10 Yorumla Çok iyi yapmışsın bence. Kendini başta gizleyen ve değiştiren birisiymiş zaten. Her dakika bu huyu da değişecek mi acaba diye düşünmekten iyidir. O ne öyle ya dün başka bugün başka Yarın da ne olacağı belli değil.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlıyken bu durumda olan bir erkekgin bu kadar takıntı ve davranışsal boyutuna gelmiş birisiyle evlensende zaten mutsuz olursun... doğrudan hayatına müdahil olması değiştirmeye çalışması benim ilişkilerde doğru bakmadığım bir durum seni nasıl tandiysa öyle sevmeli. Onun dışında erkekleri engellemesi takıntılı ruha sahip bir kişilik ayrılaman doğru olmuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayat tercihlerle devam eder :)
kıskandi kısıtladı karısti ya da serbest bırakti :)
bunlar aksamdan sabaha uyaninca olmaz :)
6 senedir birlikde olan iliskide bunlar birazda patlamalar :)
neyse sonucuda siz yasayacaksiniz zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle dogru yapmışsın, telefonu karıştırıp, konustuğun kişileri engellemek nedir abi ya? Sana güvenmiyor zaten demek ki o da onun özgüvensizliği demektir. Allah bilir evlendikten sonra neler yapacaktı. Böyle insanlardan hayır gelmez.
10 Yorumla
+1 yılİzinsiz özeline karışması seni haklı çıkarır. Neden böyle bir şey yaptığıyla ilgili konuşabilirdin, nişan atmaya gerek yoktu
00 Yorumlakonuamasi gerekirdi. sonuçta bir Yola çıkıyorsan her iki taraf da buna dikkat ve özen göstermeli.. böyle emrivaki değil ama sıkıntı olacak şeyleri konuşmalı
10 Yorumlaİyi yapmışsın yerinde bitirmek iyidir
Ama ben sevgilim varken bikinili foto atmam olmasa da atmam kimsenin zevk oyunu olmayı sindiremem20 Yorumla
+1 yılkıyafet konusunda hakklıda ama telefonunu karıştırması sana güvenmediğini anlamına geliyor ve bu çok kaba bir hareket iyi yapmışsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılBen bir insanın başka bir insanın kıyafetlerine karışmasına anlam veremiyorum. Sen net şekilde haklısın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Genelde kıskançlık sorunları böyle başlar, evlendiğinizde daha da abartırdı. Seni sen olduğun için kabul etmeliydi. Doğru karar.
10 Yorumla
+1 yılEğer çok haklı gerekçelerin varsa tabi ki kendine göre haklısın..
Ama bunlar gerçekçi ve haklı gerekçelerin olmalı diye düşünüyorum…11 Yorumla- +1 yıl
Zaten yaşadığın ilişki ne kadar süreli olursa olsun, yaşadığın her şey dahil olmak üzere, içinde az şüphe ve sadakatsizlik varsa bu ilişki yürüme ihtimali hep çetrefilli olur.. Tartışması stresi ve sonu depresif bir ruh haline döner..
Sevgili odur ki sevgisinden emin ise şüphe duymamalıdır.. Lakin her insan sevdiğini kıskanır ama bu sebebler elle tutulur tartışmaya açık ve de sevgilisi tarafından hoş karşılanacak, hatta ilgisini daha da artıracak tatlı nedenler olmalıdır..
İşte bana değer veren sahipçi karekter izlemimi vermelidir..
Ama paronoyak düşünce ve kıkançlıklar sahibinmiş gibi takılan tavır her zaman dominant olan kişi tartından ters teper ve red edilir.. Karşı taraf bunun bilincinde değilse artık zor ihtimal zararın neresinden dönersen kâr hesabı yapılmalıdır..
Hergün tartışıp üzüleceğine, bitirip az zaman da olsa travma atlatıp yoluna bakmak en mantıklı ve isabetli karardır..
Sevgi emek ve ödün vermekle olur…
Psikopat düzeyde kıskanç, sen de atabildine göre Nisan zaten sevmiyorsun , kısa yoldan çıkmışsın iste, hükümsüz aşk.
10 Yorumla
+1 yıl:) iyi yapmışsın evlilik sana göre değil demekki :) ya da daha geniş biri olmalıydı
20 YorumlaSenin gibi birini bulupta bunları yapması çok saçma değilmi ya ne garip. Başkasımı vardı acaba hayatında da yalandan bunları bahane etti. Çünkü gayet güzelsin tamam kıskansında hayatına ne karışıyor bu kadar be
00 YorumlaHaklı yönü de var haksız yönü de haklı yönü seninle konuşup açık fotoğraf atmamani rica edebilirdi bikinili hallerini en azından sosyal medyada paylaşma diye öneri de bulunabilir di ama sen uyurken telefonu açıp bakmak çok ileri bir durum hata yapmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılAç telefon aç chrome aç google yaz nasıl ayrılabilirim. Aç google yaz feminizim kapat sen bana nasıl karışırsın ben bir bireyim taam mı ünlem ünlem ünlem. At yüzüğü aç telefonu gir KS ye ayrıldım nasıl yapmışım ama.
01 Yorumla- +1 yıl
Olayın böyle gerçekleştiğine garanti verebilirim ama ispatlayamam.
+1 yılMini etekli bikinili kizlar gordukleri zaman gozleri yuvalarindan çıkacakmış gibi bakıyorlar. Biz giyince giyemezsin yapamazsın vs. vs. yok öyle. Doğru yapmışsın canim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu yapmışsın herkes kendi gibi birini bulsun seni olduğun gibi kabul etmiyorsa olmaz o iş.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kıskanç takılırlar sana gelince ama kendileri giderler sende kınadıklarından beterini yapan kadınları stalklarlar.. Boş ver en iyisini yapmışsın. Keyifli günler..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum ona aykırı bir durumsa baştan seni kabul etmesi, istemesi doğru değilmiş.
Sosyal platformunda bikinili vs paylaşımları doğal görecek erkek de yok denilecek kadar azdır zaten.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYani doğru bir hareket olmuş yaptığın. Baştan niyetini belli etseydi o zaman.
10 Yorumla Bu kadar kıskançlıkta olmaz. En iyisini yapmışsın yol yakınken
10 Yorumla
+1 yılSen eğer ilk tanıstındada böyle isen seni böyle sevdiyse şimdi değişmesi iyi olmuş evlenseydin daha kötüydü iyi yapmışsın seni sevecek olan sen olduğun için sevmeli nasıl gorunuyorsan öyle
00 YorumlaKusura bakmayın ama iyi ki adam kurtulmuş eğer bir erkek kendi sevdiği kadını gözünden sakınmıyorsa ki hele hele bikinili fotoğrafları paylaşmanız ve instagramdaki erkeklerin görmesi hani dekolte vs olsa bir nebze de bikinili fotoğrafa karışması sizcede normal değil mi? Kıskansalar niye kıskanıyor kıskanmasalar niye kıskanmıyor eğer bi yola adım attıysanız bazı şeylerden yana fedakarlık yapmanız gerekiyor diyr düşünüyorum yoksa kimseyle barınamazsiniz hele ki Türkiye gibi bir yerde
01 Yorumla
+1 yılSenin zaten nişanı atasın varmış gibi😄 yoksa kimse sosyal medyadaki karşı cinse nişanlısını değişmez.
10 Yorumla
+1 yılSonucta bir adim atmissin bir sorumluluk almışsın birakta karissin adam tabi. Aptallik etmissin sadece sen. We kardesm boyle gderse sen hic bisey sahibi olamazsin
10 Yorumla
+1 yılSen ve senin gibi düşünenler, siz evliligi birlikteliği ne sanıyorsunuz, herkesbir birine karsi sorumluluk duymasi gerektiği gibi, bir birinin hassasiyetine saygı duymalı, kiskansa kıskanıyor kıskanmasa vay efendim nasıl erkek, valla o kadar rahatiniza dudkunseniz babanızın evinden çıkmayın evlilik öyle herkesin başına buyruk yaşayacağı bir kurum degil
00 Yorumla
+1 yılNişanlı bir bireyin hareketlerine dikkat etmesi gerekir kanımca siz bu davranışlara devam edecekseniz hiç evlenmeyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Doğru karar aferin iyi yoldasin bekar yasa bekar takıl ne olacak seven erkek kıskanır sende demek ki sevilmeyi istemiyorsun olur öyle
00 Yorumla
+1 yılseni önceden de biliyordu sonuçta bu tarz şeylere karşıysa bitirmeliydi. sen en doğrusunu yapmışsın sakın barışma. bugün bunları yapan evlenince kim bilir neler neler yapar hayatın zindana döner
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok iyi etmişsin ben görücü üsülüyle nişanlandım oğlan 40 sonra dedi halay çekmeyeceksin o gün nişanı attım dedim ben baştan sana hayır diyorum eğer evet deseydim kendimden vazgeçecektim ben hayır dedim ve pişman değilim çok iyi yapmışsın tebrik ederim seni
13 Yorumla- +1 yıl
Kızzzz o ne ya halay cekmeyeceksin diyenini de ilk kez goruyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte beterin beterinden var yani 😃😃😃
- +1 yıl
Halay çekmiceksin ne? 😀
Bu tarz ilişkilerin sonu her zaman hazindir. Kötü biter karşılıklı sevdikten sonra kıskanmanında bir sınırı vardır bence aşırı kıskançsa hiç bulaşma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddimisin ya bikini li foto mu atiyrodun... ne gerek var.. iyi yapmış. senle olaamzmis zaten
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarisabilir, sende ona karisabilirsin ben hata yapmissin ama gene karar senin.
Karisma derken hangi konuda veya konular da10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yapmışsın. Acımayın yoksa acınacak duruma düşersiniz.
00 Yorumla Şimdiden böyleyse evlenince dışarı da çıkarmazdi artık. Dozunda kıskançlık güzel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGiyimin hakkındaki eleştirileri kabul edilebilir bir noktada ama gizlice telefonunu karıştırması çok yanlış bir şey
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiler öyle başlarsa sonrasında tehlike boyutları artar. Bence mantıklı olanı yapmışsınız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok karışıyorsa yani bahsettiğin gibi bi durum varsa iyi bi karar vermişsin...
00 Yorumlabence oğlan için hayırlısı olmuş emin ol:) sen çok daha modern erkeklere layıksın:)
00 YorumlaBasta bisey demeyip sonradan degismesi saçma olmus. Madem böylesin bastan gostermen lazim
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmışsın, daha siz nişanlıyken, herşeyi kısıtlamış, her şey dozunda olmalı, birbirinizle konuyu konuşup anlaşmanız gerekiyordu.
10 Yorumla
+1 yılGayet normal. Herkes sınırını bilmeli. Senin baştan öyle olduğunu biliyodu ve o şekilde kabullendi. Evlenince daha çok bayardi
10 Yorumla
+1 yılher şey normalde senin parmak izinle telefon kilidini acması çok ileri gitmiş bence yol yakınken dönmen iyi olmus
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevıyor demekkı bu yuzden karısıyor bence ınsan sevdıgı ınsanı kıskanır unutma yaz bır köseye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet çok iyi yapmışsın valla helal olsun o cocuk daha iyilerini hak ediyor
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın kiskanabilir ama kısıtlayamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Demi yani ben ona neden takım elbise giydin ya da neden mayoyla instagrama fotoğraf attın demiyorum sonuçta
Nişanı atmana yorum yapmak yanlış olur dışarıdan fakat parmak izinle gizlice telefonunu açıp instagramını vs karıştırması tamamen yanlış ve güvensizlik sebebi bence. Sana güvenmiyor anlamına geliyor.
00 YorumlaDusunce, beklentiler, dogrular hayat senin; biz ne bilelim..
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bana karışmaya başlayan nişanlımla ayrıldım, nişan atmam doğru bir karar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler