Kocam beni aldatti cok agladim cok uzuldum bosanmak istedi bastan ben istemedim onu sevdiğim icin bir sure sonra kabullendim bosanalim dedim sogudum sonra o eskisi gibi olalim hatta bebek yapalim demeye basladi simdi bebegim olmasini cok istiyorum ama ona guvenim bir kere sarsildi ne yapmaliyim? 2 senelik evliyiz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an yaşadığım şey tek fark bana bunu yaşatan kişi babam... Olaya biraz da çocuklar tarafından bakmanız için yazmak istedim. Ben lise zamanindayken babamın annemi aldattığını öğrendim hem de annem tarafından. Anlatmamasi gerekiyordu ama büyük ihtimalle o da ne yapacağını bilemedi ve anlattı. Ben o zamanlar çok dedim boşan diye ama ileride evleneceksiniz eşinizin ailesi size kötü gözle bakar vs diyerek ayrılmak istemedi, belki de guvenemedi kendine bilmiyorum ama babamın ne kadar yeminler edip, Kur'an'a el basmalarini, sözler verdigini çok iyi biliyorum. Hiçbirini de tutmadı ama beni en çok yaralayan kısmı kadına fotoğraf atarken görmüş olmak oldu... Kimseye de bir şey diyemedim. Sonra ağlarken annem gördü beni yanıma geldi o an bir yalan bulamadım ve olayı anlattım. Ben agladigim için de annem babama yüklendi, babam da olay çıkarttı kavga ettiler... Kendimi sucladim, öfke krizleri geçirdim. Ablam o zamanlar nisanliydi daha, nişanlısı babamla konuştu sürpriz yapalım gönlünü alalım annemin dedi ama babam bir sürprizi bile çok gördü... Günahı boynuna inşallah çok gördüğü sürpriz parasını o kadınlara yedirmiyordur... Üniversite tercih zamanım geldi, ben şehir dışında istiyordum hep hatta gidip yerleşmiştim de özel yetenekle alan bir bölüm olduğu için kendi sehrimde de şansımı denedim ve burayı da kazandım. Sonra kaydımı sildirip kendi yaşadığımız şehre geldim. Niye biliyor musun? Ablam bu olaylarla yalnız kalmasın diye... O benim gibi değil, sessiz biridir birlikte olursak üstesinden geliriz diye düşündüm ama o nişanlısına kaçarak beni yalnız bıraktı 🙂 şu an 23 yaşındayım hâlâ ailemle yaşıyorum. 3 yıllık ciddi ilişkim var ve ben ona 2 yıl hiç guvenemedim. Çocuk her ne kadar evden işe işten eve giden birisi olsa da... kadın konusu olunca hâlâ bir güvensizlik duyuyorum. Bu ondan da kaynaklı değil tamamen benden kaynaklı. Önceden eşimin babam gibi birisi olmasını çok isterdim, babamın kıyafetlerini ona giydirmeyi falan hayal ederdim ama simdi... Babama ne bir gram saygım ne de sevgim var. En acısı da bunu kendisi mahvetti...
Eğer eşinize güvenmiyorsanız, size tam bir güven veremiyorsa bunu o çocuğa yapmayın. İleride benim gibi babasından nefret eden bir çocuk yetiştirmeyin. Eğer ki sizi bırakıp giderse o çocuğun ruh halini düşünemiyorum... Lütfen kendinizi değil, eşinizi değil çocuğunuzu düşünün.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani aldatıp pişman olup tekrar aynısını yapmanı çok gördüm ama aldatıp pişman olup bir daha yapmayanı da gördüm ama bir daha yapmayanlar genelde şey için yapmıyor hani bak gidiyor muş erkeklerde bir kaybetme korkusu olunca kızlar gerçekten bir daha yapmıyolar ama seni sevdiği için değilde bu korkuu yaşadığı için yapmıyorsa bir erkek sen arkanı döndüğün an ya da senin yakalamıycağından emin olduğu an tekrar yapacak bir evlilikte evliliği ayakta tutan şey kesinlikle sadakat ve saygı bir erkek sevmese değer ki çünkü sevgi bitebilir aşk bitebilir ama saygı ve sadakat olduğu sürece evlilikte erkek nerede olursa olsun karısını aldatmaz hatta karısının olmayacağı ortamlara çok girmek istemez girmemeye çalışır sadece iş için girse bile ha Ver verir olabildiğince senide oraya götürmeye çalışır götüremeyeceği bir ortamsa senin %100 güvenli kafa kazanmak için çabalar ama aldatıp geri dönüp özür diliyorsun bir daha yapmayacağım diyorsa üstüne çocuk istiyorsan kesinlikle yapma hatta en az iki sene yapma aldatmanın üstünden 1.02 sene de geçsin bitsin çünkü erkekler böyle yapınca çocuğuda olunca diyor ki işte bana muhtaç çocuğunu sana göstermem şiddete başvurur falan bu şekilde kadınları elinde tutmaya çalışıyor sakın sakın affetme yani boşan demiyorum ama affetme her zaman yüzüne vur her zaman ona güvenmediğini söyle senin güvenini kazanmak için maddi manevi özellikle de manevi bir çabası olması lazım sürekli her şeyi haber vermesi lazım seni senden çok düşünmesi lazım sana senden çok yatırım yapması lazım sürekli seninle ilgili şeyler düşünmesi lazım hayaller kurması lazım onun dışında kesinlikle çocuk yapma yani çevremde de görüyorum aldatıp affeden kadınları kocası onları neler neler yapıyor özür dilerken kadın affettikten sonra koca aynı koca kesinlikle aynı şeyi yaşamanızı istemem hiçbir kadını yaşamasını istemem kesinlikle affetme
15 Yorumla
Soran+1 yılDuzgun konusun
- +1 yıl
Düzgün konuş diyorsun soru soruyorsun ağlama o zaman affet yine aldat çocukta yap ortada kal mis
Soran+1 yılZubeydedinc sana demedim biri argo yorum atmis sana ona yazdim
Soran+1 yılSilmis sonra da teşekkür ederim zubeydedinc 🫶🏻
- +1 yıl
Sorun yok o zaman ben ana diyorsun sandım yani bi kadın olarak destek olmak istedim sana
Aldatan bir adamdan çocuk yapmak ne kadar sağlıklı? Doğacak çocuğa bir çeşit saygısızlık aslında. Hiç bir evlat eşini, aldatan bir adamın çocuğu olmak istemez. Annemizi, babamızı biz seçemiyoruz maalesef. Ama siz dünyaya getirmek istediğiniz çocuğun babasını seçebilirsiniz. Bence kendinize yeni bir yol seçin ve sağlıklı bir ilişki yaşayın. Aksi halde güvenmediğiniz bir adamdan çocuk yapıp ayrılsanız bile çocuğunuz için görüşmek zorunda kalacaksınız. şu an sizi bağlayan bir şey yokken iyi düşünün derim. İşin özü istediğiniz çocuğa layık olabilecek babalık görevini sonuna kadar yerine getirecek hemde size iyi bir eş olabilecek bir adamla hayatınızı birleştirin. Bu hem kendi ruh sağlığınız için hemde çocuk için gerçekten çok önemli bir detay. Herkes mutlu, huzurlu bir aile içinde yaşamak ister. Güvensizliklerle dolu çekişmeli bir evliliği kimse istemez. Siz belki bu duruma alışıp çocuk için devam etme zorunda hissetsenizde öyle bir ortamda büyüyen çocuğun geleceğinin çok iyi olmayacağını söyleyebilirim. Sağlıcakla kalın. Umarım mantıklı olanı seçersiniz 🤚🏻🌸
20 Yorumla
Aldatma biraz komplike bir olaydır. Burada sorulacak ilk soru, acaba bunu çokça kez mi yaptı yoksa tek bir kez mi? Aldatmanın temel sebebi nedir? 2 yıllık evlilikte benim aklıma gelen en önemli sebepler, başkasına aşıktı ve onunla evlenemediği için sonraki en ideal kadın olan senle evlendi ya da cinsellikte beklediğini bulamıyor olabilir. Bunların dışında biraz genel bir ifade olacak ama eşinize erkek olduğunu hissettirmiyor olabilir misiniz? Her yerde küçük düşürme, bir işe yaramadığını söyleme, çok kilolu ya da kel olduğunu söyleme gibi egosuna direk saldıran eylemleriniz var mı? Bu sorulara cevap verebilirseniz size daha doğru yanıtlar verebiliriz. Kimse kendinde kusur aramaz. Eşinize sorsanız size bir sürü sebep sunacaktır. Ama benim merak ettiğim siz kendinize sorunca dürüstçe cevap verebilir misiniz? Güven kalmadıysa ve siz sebep değilseniz her an yeniden aldatılma korkusuyla yaşayamazsınız. Çocuğunuz olsa dahi.
05 Yorumla
Soran+1 yılTam tersine ona krallar gibi davrandım sozunden cikmadim. Sorun bende diyor zaten
Soran+1 yılMutsuzmus
- +1 yıl
Çok kısa cevap. Aile kolay kurulmuyor ancak mutsuz bir evlilikte dünyaya gelecek bebek için iyi düşünün bence. Yazık olursa en çok ona olur. Üzgünüm ama soruna cevap bulmak çok zor. Evli kalmak ya da boşanmak sizin kararınız. Ama mutsuz bir ortama benek getirerek kendi bencilliğinizle kendinize iyi gelen birley yapmış olursunuz. Bu sebeple çocuk işini bence bu ortama dahil etmeyin. Saygılar.
Soran+1 yılTeşekkürler cocuk isini ertelemek en dogrusu bu surecte
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
147
Cevap
122Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki sene bile sadık kalmayan eşe çocuk yapmak ne kadar mantıklı
101 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAcele etme önce bu travmayı atlatıp atlatamayacağını bir gör. Gebelik sürecindeki hormon değişimi seni çok daha fazla duygusal ve hassas yapacak ve doğum sonrası lohusa dönemi de öyle.. duygusal olarak güçlü bir süreçte anne olmayı tercih etmek hem sağlıklı bir gebelik için hem de sağlıklı bir psikolojiye sahip anne olabilmek adına çok önemli
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSacamlama bebek yapip cocuga yazik etme ben malak gibi bosanmayalim diye 1 cocuk yaptim zaman gecti 1 tane daha yaptim bosanma ihtimalimiz bile olmasin diye. Şimdi bin pişmanım bu sebeple cocuk yaptigim icin. Esim beni adam yerine koymuyor. Ayrilmak istedim cocuklsra yazik oluyor ayrilamiyorum. Arada bir burnunu sürtüyorum kendine geliyor. Sakin cocuk yapma. Boşa gitsin. Benden sana evli hemcins tavsiyesi. Heleki sizin mevzu aldatma. Sakin affetme. Sevgi karın doyurmuyor derler ya anlamazdim, ilerleyen zamanlarda anladim. Gercek anlamda denmiyomuş. Zamanla yaşanan olaylardan dolayı deniyormus.
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuşabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılTabii ki, gizliden çıkıyorum. Dm kutum da kilitli dur acayim ama hemen gel hemen kilitlicem cunku cok mesaj geliyor
Ben bu senaryonun aynısını gördüm kendi ailemde ki o zamanlar annemin çocuğu yani ben vardım ona rağmen babam aldatmaya devam etti tekrar çocuk yapıp aralarını düzeltmeye çalıştılar daha beter oldu ve şu an 4 yıldır ayrılar annem iki çocuk sorumluluğunda demem o ki yol yakınken vazgeç kendini bu kadar düşürme herkes boşanmak zor iş diyor ama ortada çocuğun yok büyük bir sorumluluktur ebeveyn olmak hayatını tekrar düzeltebilirsin sana daha çok değer veren insanlarla da tanışabilirsin emin ol çocuğun olduğu zaman aldatıldığını öğrenirsen bu daha çok acıtır.
21 Yorumla
Soran+1 yılBaban nasil biri disaridan
Bebek yapın , geçmiş geçmişte kalsın filan diyen aptallari dinleme. Bu adam seni aldatmış. Yetmiyormus gibi senden boşanmak istemiş. Bosanmak istemesinin sebebi neydi? Senden boşanıp gidip o kadınla mi evlenicekti? Kimse durduk yere düzenini bozmak istemez. O kadın belki onu istemedi diye sen boşanmak istediginde sana geri dönmüştür bak oyuna gelme. Çocuk yapalımmış. Çocuk yapın da senin elin kolun bağlansın istiyor. çocuk yapicaksiniz sen hamile olsan karninda çocukla yalnız başına kalamazsin bosanamazsin çocuk doğsa bebek nasıl babasız kalıcak vs vs gibi sorunlar olucagi için çocuk olduğu zaman bosanamiycagini biliyor. Sen evde cocugunla ugrasicaksin o da gidip istediği haltı yiycek.
Eğer pişmanlığı sana samimi geliyorsa vs affetmek senin bilicegin iş ama çocuk yapmaya kalkma hemen o çocuğa da yazık olur sana da yazık olur yapma60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizi yargılamak değil amacim ama bunu anlamakta gerçekten zorluk cekiyorum.
Hayatınıza aldığınız kişiyi paylasamazken , onun sizin yerinize bir başkasını dahil etmesini bu kadar ayan beyan gormusken hala daha acaba diyebilmenizin bunu düşünüyor olmanızın altındaki nedeni merak ediyorum.
Kendinize bu kadar mı değer veriyorsunuz?
İkinci kadın olma bile bazı şeylerin nedeni olması için yeterli değil mi?
Tabi ki kararı siz vereceksiniz belki bu durum sizin hoşunuza gidiyor da olabilir örnekleri var çünkü.20 Yorumla
+1 yılSakın çocuk yapayım deme yoksa en büyük hatayı yaparsın. Kocan olacak adam çok kurnaz çocuk yapıp seni eve bağlayıp daha rahat aldatmak için çocuk istiyor. Çocuk olursa boşanmak zor olur çünkü. Bak seni aldatan biri hep aldatır bunu kafana yaz. Ayrıca soğumakta ve güvenın kaybolmasında çok haklısın güvenilecek bir yanı yok çünkü onun. Çocuk yokken bitir bence bu evliliği ilerde çok pişman olursun çok hemde. Ayrıca önce boşanmak istemiş şimdi istemiyor buradan belli zaten güvenilmez biri olduğu. Sakın sakın aklını başına al bence.
20 YorumlaBunu yaşamış birisi olarak söylüyorum ki kendine daha iyisini bulursun. Eski eşim benide aldatmıştı ve o aralar çocuk sahibi olmak istiyordum bunu öğrendikten sonra boşandım. Ve onunla bütün bağımı kopardım. Kötü bir durumdaydım üzülmüştüm ama elime bir şey geçmeyeceğini anladığım için toparladım 3 yıl önce çok yakın bir çocukluk arkadaşım ile karşılaştım ve karakterini bildiğim için ona güvendim bir süre sonra birbirimize karşı bir şeyler hissettik ve sevgili olduk sonrada evlendik. Geçen yıl yani evliliğimizin 2. Senesinde çocuğumuz oldu çok baba olmak istediğini söyledi şimdi mutlu bir evlilik yaşıyoruz. Anlayacağın o adamdan sana fayda gelmez. Yapacağın çocuğa yazık olur psikolojisi altüst olur mutlu bir ailesi geleceği olmaz Kendini düşünmüyorsan çocuğu düşün. İyi günler.
30 Yorumla
+1 yılbu gibi kocalar her ne hikmetse el üstünde tutuluyor benim gibi mallarda evlenecek kadın bulamıyor.
çatlayan bir duvar tadilatla sadece dışardaki çatlak kamufle olur ama içerdeki çatlağın yıkılma tehlikesi devam eder fakat bu demek değildir ki kocanı boşa.
yani bebek yapma konusu doğru bir karar ama kocanıda takipde kal sağlık huzur ve sevgiyle kalın30 YorumlaAblam bir kere yapan bir daha yapar yapma çocuğuna yazık çocuğun geleceğine yazık kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün bu adam sana bunu yapıyorsa ileride çocuğuna kim bilir nasıl kısıtlamalar nasıl davranışlar sergileyecek belli ki sen hayat arkadaşını düzgün seçememişsin çocuğunun hayatını mahvetme çocuğunun babasının saç en azından severken illaki zor olacaktır ama doğru olan hiçbir zaman onun yanında kalman olmayacak emin ol aynı şeyler tabii ki senin dışında geçerli seni psikolojik olarak ruhen kötü etkiler ama konu burada çocuk olduğu için sadece çocuktan bahsediyorum bence yapmamalısın ya
00 Yorumla
+1 yılHayatının hatasını yapmış olursun çocuk yaparsan. Bu durumu tanıdığım biri yaşadı, çocuk yaptı hamile iken aldatıldığını öğrendi. Affetti yine aldatıldı. Çocuk doğdu bunlar boşandı. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Kendini sağlama al. Aldatan her türlü aldatır. Vaz geçemez artık.
24 Yorumla
Soran+1 yılCocukla bosanmak daha zor nasil calisirim mesela en basitinden
- +1 yıl
Çocuk yapmanı istemem kocandan. Aldatmış sonuçta. Aldatan her türlü aldatır.
Soran+1 yılAldatmayan mi varmis oyle yazmis biri
- +1 yıl
Aldatan her türlü aldatır. Aldatmaz diyen iyice düşünsün. Toz Pembe hayallere girmenin anlamı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olmuyorsa bitir gitsin. O güven gidince bir kere artık eskisi gibi olmuyor ne yazık ki çok sevseniz bile. Ben olsam asla affedemezdim ya. İhanetin affedilecek bence hiçbir yanı yok. Bugün şans veririm düzeldi diye yarın ilk fırsatta gider tekrar beni aldatır. O yüzden ben affetmem ne olursa olsun ya.
30 Yorumla
+1 yılÇocuğa bunu yapmaya hakkınız yok. Su alan bir gemiden yelek giyip atlamak yerine mürettebata yeni üye ekliyorsunuz. Aynı hesap.
Çocuk istiyorsanız iyi bir eş ve baba bulmalısınız. Bu sizin sorumluluğunuz.30 Yorumla
+1 yılKendine de o dünyaya getirmek istediğin bebeğe de bu kötülüğü yapma etrafta mutsuz kaç çocuk var sen biliyor musun annesi babasının kavgalarına aldatmalarına şahit olup terk edilen yalnız bırakılan psikolojik açıdan kötü bir insana dönüşen bunu ne kendine yapmaya hakkın var ne de o dünyaya gelmesini istediğin bebeğe unutma bir kez yapan o şeyi ikinci kez yapmaktan asla çekinmez kendi ayaklarının üzerinde dur kendine güven ve bu evliliği bitir kendine en iyi yaptığın şey bu olur elbet çocuğunun babası olacak biri muhakkak çıkar karşına 🙏 sevgiyle kal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlama ama 2 senelik evlilikte bile kalkmış seni aldatıyorsa çocuk olduktan sonra kim bilir neler yapar.
Bence ne çocuk yap ne de evli kal boşan.
Ya daha iki senelik evlisiniz ya bu adam seni şimdiden aldatmış. Kim bilir ileride daha neler olur o yüzden en iyisi şimdiden boşan10 Yorumlacanım mısın kızım sen. Herif hem aldatıyor hem de seviyorum diyorsun. Nesini seviyorsun, seni aldatışını kandırışını sana ihanetini mi. Yalan ulan her şeyi git onun gibileri sev sen. Çocukta yap tam olsun, hak ettiğini kendine ancak böyle bulasın.
10 YorumlaBir anne babanın çocuğuna verebileceği en güzel şey birbirini seven bir anne baba ile büyümektir. Soğuduğun birini nasıl tekrar sevebileceksin? Hata olur çocuk yapmanız. Kendi bencil istekleriniz yüzünden bir çocuğu en doğal hakkından mahrum etmeye hakkınız yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sunca zamanlik tecrubemde şunu ogrendim bir kere harama bulaşan birdaha bırakması imkansız gibi bişi oluyo bu adam çocuk yok sıkıntisi yok gitmiş kadına çocuk olursa kimse tutamaz bence ki aldatmayan erkekde kalmadı nerdeyse iyi düşün iyi karar ver
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsan aldatmasina göz yumacaksin sevmiyosan boşanacak başka biriyle evleneceksin sonunda ama o sondakide aldatmazssa böyle bı devirdeyiz ne yazikki
Soran+1 yılİste erkeklerin cogu boyle onu seviyorum ne yazik ki
Cevap sahibi+1 yılSen seviyosunda katalnirsin bı şekilde ama o çocuga yazık etmeyin yeter
Bekle bu çok zor kabullenebileceğin ya da kabullenemeyeceğin bir durum. Hayatın boyunca önüne çıkacak defalarca yüzleşmek zorunda kalacak yıpranacaksınız çaresizlikten kabul ettiysen sineye çektiysen bir gün tam tersi bir tavır gösterebilirsin. 1-2 yıl ileri at bekle bu yaşadığın travmayı
00 YorumlaSürekli güvensizlik ve kuşkucu Hareketleriniz olacak çünkü güven sarsıldı bi kere. Ortada bişey olmasa bile paranoyağa bağlıcaksınız acaba doğrumu söylüyo diye her hareketini araştıracaksınız ve üzerinden zaman geçtikten sonra sanki suçlu sizmişsiniz gibi davranacak ve ruh hastası ilan edileceksiniz. Böyle ortamda büyüyen çocuk nasıl huzurlu olacak bilemicem ama daha çok çıkmaza gireceksiniz. Allah en iyisini bilir ama şimdi bırakamıyosaniz cocuk olunca hic birakamicaniz ya devam edin cocuk yapin ya da ayrilin ben yasiyorum hala ve cikamiyorum işin içinden.
00 YorumlaBakın olan ileride çocuğunuza olabilir, her çocuk her bebek sağlıklı bir ailede doğmayı hak eder. Bence ona bu sağlıklı ortam sizin evliliğinizde tam sağlanamaz gibi... Kendi duygularınızı bir kenara atıp doğacak çocuk açısından uzun uzadıya düşünmenizi öneririm
00 Yorumla
+1 yılSakin olun. İlk olarak bilgi sahibi olmanız gereken data şu: bir kadının aldatmasiyla bir erkeğin aldatması aynı şey değil. Erkek aldatır ama kadınına bütün benliği ile bağlıdır. Yine ona dönecektir. Bir kadinin aldatması ise bitmis bir iliskinin göstergesidir. Yani bu mesajı eşiniz yazsaydi kesinlikle ayrıl derdik. (Burada erkeği ya da aldatmayı savunmuyorum. Her şekilde ve durumda kötü birşeydir aldatmak. Umarım değerinizi anlayarak size tüm benliği ile döner)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Aldatılmışsın oda gideme diye çocuk istiyor birde sen hala o adamla yaşiyorsun. Ne diyim adam bulmuş senin gibi bir kafa, bundan iyisi şamda kayısı😄😄😄
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsla sakın bebek yapma. Aldattiysa tekrar aldatır çocuk var bosanamaz der yine aldatır. Boşanmak en iyisi
63 Yorumla
Soran+1 yılBebek istemeyen oydu simdi bebek yapalim diyor
- +1 yıl
Seni garantide tutmak için istiyor. Babalığı sevdiğinden değil gebersin adi pislik çocuk mu verilir ona
Soran+1 yılNeden peki ben baskasiyla olmayayim diye mi
Ya intikam al bir şekilde ya da ayrıl başka birine aşık olursan ondam çocuğun olur sakın seni aldatan bir adamdan çocuk yapma çocuk istiyorsun diye bir çocuğun hayatını karartma ömrün boyunca buna katlanamazsın zaten çocuk yapıp ayrılmanda çocuk için iyi olmaz.
20 Yorumla
+1 yılKanma bu oyunlarına derim. Çocuğumuz olursa her şey düzelir falan düşüncelerine de kapılma bi kere yapan mutlaka bi kere daha yapar illa çok çocuk istiyorsan başka biriyle yap o çocuğu şu an hala o kişiyle evli olman bile çok büyük hata kendine yaptığın büyük bir saygısızlık.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence bu durumu kabullenmeyin ve çocuk falan yokken ayrılın derim çünkü ileride aynısı yaşanabilir ve bu çocuğun psikolojisini olumsuz etkiler
Ve siz aldatmış olsaydınız o sizi affedebilirmiydi hiç olmamis gibi hayata o kişiyle devam edilebilir mi? Bunu ilk önce kendinize sorun sonra karşıya sorun ve alicaginiz cevap aldatan siz olsaydiniz sizi direk boşayacaktı bazi insanlar için değmez boşayın gitsin bosanin gitsin20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bacım öncelikle gecmıs olsun eşin hata gapmıs ve pişman olmus ona bşr şans tanı ama gemen cocuk yapma nir kac ay daha bekle bekle kı sana u ilgili olusu yıne devam edecekmı buradanda herkesı dınleme bekara karı bosamak kolaydır sen aklını dınle sadece
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle yapiyorum su an
Cevap sahibi+1 yılSana bosan dıyenlerı dinleme aklını dınle saglam adımlar at
Cevap sahibi+1 yılEşin senı ne kadar süre aldatmıs bunu biliyormusun
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılBaska sehirden biriyle
Cevap sahibi+1 yılDilerden bu konuda sana yardımcı olabilirim kafandakı soru işaretlerı için
Cevap sahibi+1 yılHem başka şehirden o kadınla nasıl tanışmışlar
Soran+1 yılSosyal platform
Cevap sahibi+1 yılAnladım hıc yanyana gelmişler mi peki fiziksel temas halinde olmamıslar dımı
Soran+1 yılEvet bulustu
Soran+1 yılGitti o sehre
Cevap sahibi+1 yılYaaaa
Cevap sahibi+1 yılElbette yasamıslardır bir şeyler kesın bu üzücü oldu
Soran+1 yılYapmadim diyor
Soran+1 yılElini bile tutmamis
Cevap sahibi+1 yılOraya kadar giden adam yapmadan dönermi
Soran+1 yılAma ben varken ona askiji nasil haykirdi benim duydugumu bile bile
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen bunları unutmaya calıs gecmısle gelecegını maf etme bacım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamile kalsan seni yine aldatacak. Seks yapamicaksınız rahat rahat bebege bir şey olur belki diye bu adamlar yapmadan duramazlar. Tekrar başkasıyla yapacak ve senin ruhun duymayacak. Sirkelen ve kendine gel. Sen aşık degilsin adama takıntı yapmışsın sadece yoksa aldatılan bir kadının kendine saygısı olup adamı çoktan boşardı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ihanettir.
Herşeyin affı olur ama ihanetin asla.
Sağdık kalamiyorsa niye evlenir bu insanlar hiç çözemedim.
Siz bide çocuk yapalım mı diye düşünüyorsunuz.
O çocuğun kabahti ne?
Böyle bir ailede olmak onun için haksızlık olmayacak mı sizce?
Sevgisizlik çatışmayı getirir, buda evde kaos ortamı demek sonra etrafta pisikolojisi bozuk insanlar dolaşıyor böyle ailede yetişip.
Uygun ortam sağlanamıyorsa çocuğun dünyasınıda ahiretinide yakmayın bari.10 Yorumla
+1 yılBoşanmak istedi şimdi istemiyor çünkü diğer kadın tarafından ortada bırakıldı muhtemelen kendin için ne yapacağına sen karar verebilirsin ama bir çocuğun babası olmayı hak etmiyor yarın bir gün o çocuğu da birilerine tercih etmesi muhtemel kendini değilse bile bir çocuğu düşünmek zorundasın.
10 Yorumla
+1 yılO adamdan bebek falan yapma sonra hiç ayrılamazsın o da seni aldatmaya devam eder istediği gibi benden tavsiye iyice güvenip emin olmadan ki bu da iki üç yıl en az yapma çocuk
10 Yorumla
+1 yılSakın barışma, bak televizyonda haberlerde her türlü olayları görüyoruz bu gün kendini sana affettirmeye çalışan yarın da yine aynı şeyi yapar en güzeli ayrıl ve ondan kurtul.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana dönersen ve bebek yaparsan bir daha seni aldatıp aldatmayacağını nerden biliyorsun kendine saygı duyup özgüvenli olup boşanman lazım anne olmak istemen normal ama böyle bir adamdan bebeğin olması ilerde daha büyük sorunlara yol açar kocanı boşayıp kendine zaman verip sana değer veren başka biriyle severek evlenip bebeğin olması daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle ya ailesinin tepkilerinden korktu ya da o kadın onu terk etti ama tabi yine senin tercihin bir daha böyle bşr şey yapmayacağından eminsen boşanma ama sakın tam anlamıyla emin olmadan bi 6 7 ay kadar çocuk yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canim nasil da bildin oyle oldu sahiden
- +1 yıl
Erkekler böyledir anlamak zor değil aslında mantıklı düşününce çözebiliyorsun ama bu pek mümkün olmuyor işin içinde olunca
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin nefsi daha zayıf Kadına göre bu bir savunma değil , karşısında ki kişi kim bilir nasıl bir şey yaptı ki o da o durum gerçekleşmiş , Eşinin yaptığı doğru olduğundan savunduğumdan deiil , birlikte olduğu kadın evli birine nrden ve nasıl yaklaşır boş yere birbirinizi üzmeyin gerekli uyarıları yap ve yola devam et o da dersini almıştır açık açık konuş alışkanlık haline getirme de vs. şunu da hiç bir zaman unutma yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye bir deyim var , burada yazanlara aldanma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanın yaptığı çok onursuz bişey daha fazla kötü sözü hakediyor ama buraya yazmıyacağım bunu kabullenmekte ayrı bir genişlik üzerine bebek olayına yorum bıle yapamıyorum eğerki tekrar devam edersen çocuk yapıp senı elinde tutacak sen çocukla ilgilenirken kim bilir daha neler yapacak zor bir durum ama kabullenirsen bu durumu kendine saygın yok demektir
00 YorumlaÇocuk yapmak hayatında yapacağın en büyük hata olur. Boşanma kararın üstüne çocuk yapalım diyor ki işler zorlaşsın ve paşamız istediği gibi at koştursun.
Bir kere yapan tekrar yapar ki bu tekrar yapmak için alt yapı hazırlıyor. Nasıl yakaladın?05 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak degil telefonda askini haykirdi
Soran+1 yılYan odada benim duyduğumu bildigi halde
Soran+1 yılPsikolojisi bozuk
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Bence hiç çocuk işine girme. Yani aldatmayı kabul etmek baştan yanlış. Bir daha yapmama garantisi yok. Ayrıca boşanalim demiş ve üstüne aldatmış. Sende diyorsun bebek yapalım. Yap. Bebeklyiken aldatsa ne yapacaksın. Biraz aklını çalıştır
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen bebek olursa elim ayagim baglanir ona muhtaç olurum
Soran+1 yılİstemiyorum su an bebek
Soran+1 yılBebege baglanip daha farkli dusunemez mi
Soran+1 yılYapmayi dusunmuyorum ama ne diyeyim
Aldatanı affedersen eğer seni bir daha aldatır bu sefer çocuk var der yine affedersin ama o seni yine aldatır ve bu sefer yakalanmaz
10 YorumlaÖnce bak elinde iyi bir mesleğin var mı , yoksa para kazanmaya, öğrenmeye odaklan. Asla kocandan asılı kalma. Kendine odaklan. Bundan ilave hala seviyorsan bebek yapa bilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😍
+1 yılAyni durum benim basimda var tatlım bence oyle bi hata yapma ben 2 aylik hamileyken orendim esimin beni aldarini orenmeden oncede sorunlarimis vardi ama aldatmaaini sonradan orendim yakaladim ilk baslard aguzeldi snra 1ay gecti soguk ve konusmuyordu hic bi turu ilsrisimiz olmadi snra orwndim ve bosanmak istedim yapmicam dedi sonra bidaha yakaladim gene aynısını dedi sonra gene yapti bi insan aldatitoraa kolya kolay degismes onu degistiemeye çalışırken hayatini mahvedersin
14 Yorumla
Soran+1 yılAsk evliligi mi
- +1 yıl
evet severek evlendik
Soran+1 yılNasilsiniz simdi
Soran+1 yılHayatim mahvoldu zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem de bana hamile kalmış aldatıldığı halde. Şimdi ikisine de düşmanım beddua etmekle geçiyor ömrüm. Çocukluğumu gençliğimi bitirdiler. Huzursuz kavga dolu berbat bir ailede büyüdüm. Babamın hayatından başka kadınlar eksik olmadı. Böyle olduğunu bile bile annem beni bir cehennemin içinde dünyaya getirdi. Karaktersiz bir adamdan çocuk yaparsan çocuğunun ilerde hem sana hem babasına düşman olacak tercih senin elinde. Travmalarla dolu psikolojisi bozuk bir çocuk olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canım cocugu düşünmüyorum
Exten next olmaz onu söyleyeyim ve sonra anlaşamaz iseniz çocuk arada perişan olur. Çocuk yapacak düzgün adam mı yok piyasada. Seni aldatıp kadınlık gururun ile oynayan adamı baba yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmayacagim
Yani bebeğin yoksa tekrar düşün derim. Aldatan insan yine aldatabilir. Ama gerçekten pişmanda olabilir. Açıkçası zor meseleler. Ben aldatmam aldatmadım da. Ama bazen ilişkilerin farklı dinamikleri var ve bu pek yorum yapabileceğim bir şey değil
00 Yorumlaerkeğin aldatması mı olurmuş seni ihmal etmiyor ilgi sevgi veriyorsa sende ondan memnunsan bırak bu ben altından bilmemneye sahip vazgeçilemeyecek kadınım ayaklarını ve evliliğine devam et. her erkek yapar bunu birkaç ezik zavallı haricinde...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılSen içinden geçeni dinle. Devam etmek istersen kendi kararın olsun. Yorumlarda herkes boşan diyor. Bekara boşanmak kolay. Gerçekten bir daha yapmayacağına eminsen bir şans vermek istersen ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin degilim aslinda ama o konulari acmak istemiyorum tekrar cocuguna duskun olur
- +1 yıl
Dediğim gibi bu tamamen sana kalmış
Zaten affedecek olursan geçmişini hatırlatacak bir şey yapmaman en doğrusu.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence affetmemelisin, ayrıl gitsin.. daha 2 senelik evlilikte aldatmış. Bence pek ciddi biri değil..
10 Yorumla Sakın kabul etme bebek olunca aynı şeyi yapmayacağı ne malum bebek ortada olduğu için boşanmak daha zor olacak sürekli bebeği bahane ederek görüşmek isteyecek tatlım kanma tekrar bi kez yapan tekrar yapar evet seviyorsun ve ondan bi çocuk istiyorsun çok doğal ve tatlı bişey ama bunları da düşün bebek için sonradan kötü olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılBu işler böyledir ilerde başiniz agriya bilir ne olacagi belli degil bu işin Evlilik oyuncak degildir cok agir sorumluluk ister öyle aldatiyim bilmemne aldatmanin affi olmaz bir jere yapildigi andan itibaren kim olursa olsun devami gelecekdir bu tip kisilerden adama hayir gelmez siz degil kim olursa olsun bu kişi tercih sizin 🙏
01 Yorumla- +1 yıl
Devamı gelir ve aldatmissa sevgi yoktur. Sevgi olmayincada saygı olmaz.
İleride o çocuğun babasının yaptıklarını öğrendiği anı düşün canım. Evladına bunu yaşatma bence.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yeniden sevebilirsin. Daha temkinli olabilirsin başka biriyle tanıştığın esnada ama böyle bir problem yaşadığını belirtip en baştan aldatma durumuna girmemesi gerektiğini dile getirebilirsin.
Seni sevmeyen seni gözden çıkarmış birine senin ihtiyacın yok. Kendi yoluna devam et bence. 😍00 Yorumlamerhaba aldatilmak cok kotu bir durum peki kinustunuz mu neden boyle birsey yapmis? sizin can alici noktanizdan yaklasip sizi elinde tutmak istiyo insanin kalbi kirildiysa ve binun sebebi sizi aldatmak olduktan sonra cok iyi dusunmelisiniz guzel gunler...
00 YorumlaEnayi falan misin bikere yapan hep yapar ula ztn bi ilişkide yapılmaması gereken en büyük kötülükten birisini yapmis daha ne duruyorsun sktri ceksene onun amacı bebe olsun da hiç ayrilama ondan bebekten dolayı bosanman daha da zor bir hal alması muhtemel amacı da o bebekten sonra yapamayacağı ne malum az uyanık ol hayata bir kere geliyoruz kimsenin pzvenkligini çekmek zorunda değilsin daha iyilerini bulursun daha iyi birisini bulup bebek yapmak varken ne bu bokluk 🤮
00 Yorumla
+1 yılAsla çocuk yapma Allah korusun çocuğunuz olduktan sonra da aldatır ve boşanırsanız çocuğa yazık ve öyle şerefsiz birinin genlerini taşıyacak ve ilerde babası gibi olup seni pişman ederde keşke ondan olmasaydı dedirtirse dünyan bi de o zaman başına yıkılır
00 YorumlaGuvenin tabii ki sarsilacak yoksa tekrar guvenmek mi istiyorsun? Sacmalama istersen. Bir daha aldatilmak istiyorsan evet diyebilirsin ama. Yok gercekten mutlu olmak, saglikli bir bebek dunyaya getirmek istiyorsan bekleyeceksin abla ne diyeyim baska
00 Yorumla
+1 yılErkeklere güven olmaz, ömür boyu aynı kadınla yaşamak garip yanı çeşit çeşit kadın va rinsan hepsini tanımak ilişki yaşamak eğlenmek istiyor erkeklerin geninde bu var aldatabilir tekrar
00 YorumlaGüvenmek zor
Güven de. iyorum ama hayat şartları ortada eğer ki ben ayakta durabilir im kendi kendine yeterim düşüncesi var ise ayrıl sen yoluna ben yoluna00 Yorumla
+1 yılBen de bir kere aldatiyim sonra eskisi gibo olalim, de bakalim ne olacak?
Kusura bakma ama bir kere aldatan yine aldatir. Cocugun yoksa hic acele etme.00 YorumlaÇok üzgünüm ama bir kere böyle bir şey başına geldiyse çocuk yapmayı düşünme bence. İleride aynı şeyi yaşama ihtimalin var sonra olan çocuğa yazık. Anne baba ayrılıyor çocuk ortada kalıyor. Aile bütünlüğünün korunmaması çocuk psikolojisini olumsuz yönde büyük derecede etkiliyor.
00 Yorumla
+1 yılBeni yanlış anlama ama eskisi gibi olursunuz gerçekten seni canım yerine koyup tekrar aldatır. Aldatıp pişman olup barıştıktan sonra aldatmayanı görmedim. Sen aldattıkça o zaten kabulleniyor diyerek tekrar tekrar aldatır ve bu sefer deneyimli olduğundan yakalayamazsın da ama senin kararın çocuk olursa ileride zaten beni bırakamaz diye düşünebilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (209)
Devamını Gör(254)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni aldattı, tekrar güvenemiyorum ama bebek istiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler