Biraz uzun olacak. Vakit ayirip fikirlerini paylasanlara simdiden tesekkurler. On yedimde tanistik, benden bes yas buyuktu. Liseyi bitirdim, uniyi kazandim. Farkli sehir cikti, ortaligi birbirine katti. Gidersen unut beni dedi. Unutamazdim, okulumdan vazgectim ondan geçemedim. Babamlarda uzaga gitmemi istemedikelrinden tekrar hazirlanmaya basladim. Bu sira babam iliskimizi ogrendi. Esiminde işi gucu yerindeydi babasinin oto galerisi var onun yaninda yalandan takiliyordu iste. Ama babamin gozu tutmamisti onu. Tanistirdim. Ailemde ki kimse haz etmiyordu. Ha paragöz annem hariç. Hicbir halta yaramadigimi soyleyen annemin ilk kez gozune girebilmistim. Aradan 4-5 ay gecti, telefon geldi. Yarin aksam seni istemeye geliyoruz, babana soyledim zaten haberi var. Telefon yuzume kapandi. Megersem cogu sey kapanmisti. Annem adiniz cikacak yakinda mahallede delikanli cocukmus deyip babama iyice sevdirmeye calisiyor. Babam yine asık surat yine mutsuz. Soz kesildi, Nisan yapildi. Yaza da dugunumuz. Okul işi hayal oldu. Ayni evde yasamaya baslayince hic bilmedigim yonlerini gordum. Sinirli oldugunu biliyordum ama cami pencereyi indirecek kadar oldugunu, mavi gomlegini utulemedigimde ogrendim. Yalan soylemeyecegim, bana bir kere elini kaldirmadi ama psikoloji siddetin alasini gordum, goruyorum da. On sekiz yasindaydim, korunma falan nerden bilicem ben canimin derdine dusmusum, bir gun adet oldum sandim megersem dusuk yapmisim. Ben sefkat gosterir sandim, cocugumuzun katili ilan edildim. Beş sene oldu evleneli. Simdi bunlari yazarken bes senedir sindigim o koltuktan yaziyorum. Evet pencerede onu bekliyorum. Metresinin koynundan kopup evimize gelmesini. Karnımda bu kez varligini bildigim onun çocuğu, oylece bekliyorum. Neyi bekledigimi bile bilmiyorum. Gecen babam geldi. Sevmiyor zaten biliyorsunuz. Su bes senede belki 3. Belki 4. Gelisidir. Cok konusmadik. Hamileyim dedim. Gozlerimin icine bakti. Elimi tuttu, gel gotureyim seni dedi. Ben bakarim sanada torunumada. Ben beş senedir aglayamadigim her anı o an babamin eli elimde agladim agladim. Simdi bir seçim yapmam gerek. Gitmek de kalmakda cok zor. Karnimda cocukla eve gitsem annemi dusundukce ayri midem bulaniyor, kocamin beni hamileyken asla birakmayacagi gercegi ayri. Oyle bir bosluktayim ki ne yapacagimi sasirdim artik. Siz soyleyin, ne yapardiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılçok kötü bir durum bunu bilip yaşamak üstelik babanın da seni fark etmesi, bunları yaşaman çok kötü.. çocukta varmış artık iş biraz daha zor. elinden geliyorsa o şerefsiz kocanı düzelteceksin, ya da olabilecek bütün olumsuzlukları göze alıp ayrılacaksın. ayrılık çocuk için çok kötü bir şey diyeceğim ama o babayla çocuğun nasıl bir geleceği olur bilemiyorum. eminim cinsel hayatınız da çok kötüdür. ve kendini çok iyi bir erkek olarak hissediyodur. konuşabileceğimiz çok şey çıkar şimdi ama nasıl ne anlatayım bilemedim.
019 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayat mı... O benim ilk sevgilimdi bakireydim yani. Pek bir sey hissetmiyorum benim için ilk baslarda bir sınav gibiydi. Yavas yavas alisirsin dediler, alistim da. Beş senedir evliyiz belki bunlar mahrem anlatmamaliyim ama icimi birilerine dokmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. Şu bes senede bir kere ben istemedim, sen anla ne kadar basit oldugunu. Adamin kafa basit, kendi isini gör yat uyu, bu kadar.
- +1 yıl
tahmin ettiğim gibi hiç bir fark yok bu tip erkeklerin hepsi aynı. kadının mutlulğunu düşünmezler. işini bitir yan dön yat. sabah git. üstüne üstlük arkadaş çevresine bunu böbürlene böbürlene anlatanlarda vardır eminim. başka kadının da koyuna girip kendini iyice erkek zannederler. özel konuşmak istersen buradayım.
Soran+1 yılO kadar genç evlendik ki şimdi dusundukce guluyorum. O da cocuktu bende. Iliskiside yeni heralde yirmi sekiz yasinda, cocuk istemedigimi ona soyledim tahmin edersin ki sen nasil benim cocugumu istemezsin zaten ilkinide öldurdun deyip sucladi beni. Kac defa yemin ettim bilmuyordum hamile oldugumu dedim hep gecistirdi beni. Hic dusunmuyor. O zaman yeni evliydik cok kucuktum ilk iliskimden dolayi duzenimin bozulabilecegini soylemislerdi bende umursamamistim. Megersem hamileymisim. Zaten bebek konusunda bu kadar hassas olmamin sebebi ilk bebegimizi bu sekilde kaybedisimiz. Sanirim tramva oldu bende
- +1 yıl
evlilik zor iş, bunun gibiler iyice zora sokuyor. hem kadını mutlu etmeyi beceremediği gibi üstüne birde psikolojik şiddet ile kadının hayatını mahvediyor. kadını sevmiyorsan defol git, seni mutlu eden kadınlarla ol, bu kadının peşini bırak, gayet basit. bir de çocuk yapıyorsun, keşke zamanında olsaydı ondan habersiz ayrılsaydın.. şimdi ayrılsan başına da bela olur.
Soran+1 yılAyrılamam zaten boşanmaz asla biliyorum. Ben benegi dogururum, belki aradan yillar gecer tine bosamaz beni. Bunun ailesi cok kati bu konularda bizde bosanma olmaz kafasindalar. Allahim ben nasil bir pisliga battim aşk boyle mi olur allah askina nasil inanmisim ben buna hic mi sevilmedim de gittim hayatimi heba ettim kafami duvarlara vurasim gelito ama neye yarar
- +1 yıl
bir de severek evlenmişsin. çok acı.. kandırılmış oluyorsun resmen. hayallerini süsleyen adamla evleniyorsun, bir bakıyorsun canavar çıkıyor. bambaşka birisi. sonra ayrılamıyorsun da. daha detaylı konuşabiliriz, muhabbet iyi sardı istersen özelden yazalım, burada daha özeline girme
- +1 yıl
Bir şey dememişsin
Soran+1 yılSamimiyetin için çok teşekkür ederim. Yazacak bir şey bulamamıştım. Bu arada hamile olduğumu ona söyledim, sevindi. Eve erken gelmeye başladı bir kaç gündür. Metres olayını konuştuk, varmış öyle bir olay ama bırakmış kadını... Yalan tabii ki. Boşanalım dedim, unut bunu şaka yapıyorsun heralde deyip umursamadı bile. Durum bu. Ben hâla mutsuz hala çaresizim. Bakalım ne olacak, şuanlık akışına bıraktım
- +1 yıl
Her erkek bu şekilde işin sonu ciddiye binice şakaya olduğunu ima ederek konuşmaları ciddiye almaz. Özelden konuşmak istiyorum istersen tabi.
Soran+1 yılBen bu formu kullanmayı pek bilmiyorum ki özelden nasıl olur?
- +1 yıl
Profilime girip mesaj atacaksın o kadar 🤗
- +1 yıl
Bekliyorum ✋🏻
- +1 yıl
Yazmadınız
Soran+1 yılEvet yazamadım size mesaj atabilmem için belirli bir seviyeye gelmem gerekiyormus 🤷♀️
- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Takip isteği atın o zaman ben size yazabilirim
Soran+1 yılMerhaba. İlgin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Boşanma konusunda çok ciddi olduğumu ve geri dönüşü olmayacağını ona söyledim. Yine umursamadı. Eşyalarımı toplayıp evde olmadığı bir gün babamın evine döndüm. Annem tek kelime etmedi muhtemelen babam konuştu onunla. Yüzüğü falan da evde bıraktım. Eve geldi kavga ettik, babam evden kovdu. Bütün pislikleride ifşalandı. O kadına gerçekten ev tutmuş, kayınpederim geldi yapma etme kızım desede kaynanam da arkamda sağolsun. Boşanıyoruz ve sadece bebeğimiz için bundan sonra yanyana geliriz. Uzun zamandır bu kadar huzurlu hissetmemiştim. Meğersem tüm gerginliğim o ve ona ait bir evde olmammış. Sınava tekrar hazırlanacağım, olur mu bilmiyorum en azından bana uğraş olur. Her şey için sagol, sadece bilmeni istedim belki umrunda olmaz ama olsun. Tekrardan tesekkurler..
- +1 yıl
uzun zamandır girmiyordum hesaba.. çok iyi yapmışsın ailen arkanda sonuna kadar duracaksa devam et, eşin de gitsin o ev tutttuğu kadınla yaşasın.. en iyisini yapmışsın emin ol..
- +1 yıl
konuşmak istersen her zaman buradayım. . hayatında mutluluklar dilerim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelim şiddet illa fiziksel olmuyor malesef mutlu olmalısın ki harika bir baban var harika bir dede olacak kalıp her gün o adamı çekeceğine evine dön anneni çek hayatın sonu değil harika bir anne olacaksın o adamdan biran önce kurtul güzelim ki hayatını yaşa sen genç yaşında bir hata yaptın o hatayı çocuğun çeksin ister misin sana bunları yapan ona yapmaz mı güzelim psikolojisi bozuk bir çocuk yetiştireceğine babası her halükarda yanınızda olmayacağını düşünüyorum mutlu bir çocuk yetiştir artık kendin için değil onun için adım at ondan kurtulmaya gelince babam ve devlet arkanda olacaktır merak etme ve bir gece daha o adamı bekleme
00 Yorumla
Bebeğin yaşam hakkı kocanızla ilgili değildir öncelikle her canlının yaşam hakkı vardır. Eğer ayrılmak istiyorsanız ayrılın, babanız da arkanızdaymış anneniz ne derse desin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
19Cevap
+1 yılBak şimdi güçlen öncelikle daha kaç yaşındasın ya yalnız değilsin bunlardan kaç kat beterini yaşamış ama toparlanmış insanlar var babanın verdiği o eli tut annenin lafını çekersin belki ama oda çocuk olunca yumuşar zaten oda annen nasıl olsa. O camın köşesinde aptal kocanı bekleyip gururun duyguların yerler altında olmasından emin ol daha iyi. Yerinde sayma lütfen ilerde dahada pişman olucaksın. Geç olmadan kurtar kendini gülümm dua et ailene sığın o karnında hissettiğin minik bebeğinden güç al bende dua edicem senin için birşeylerin daha kolay olabilmesi için ..
12 Yorumla
Soran+1 yılDestegin icin cok tesekkurler. Evet toparlanmaliyim biliyorum ama korkuyorum iste. Cocugumu benden alie belki, bosanmaz surekli olay cikarir. Bu evliligi desteklemeyen babam simdi yanimda, ama destekleyen annem eminim butun dedikodulari duydu bir kere arayip da ses etmedi. Herkes beni suclayacakmis gibi geliyor
- +1 yıl
Ortada bi olay varsa konu fark etmez herzaman insanlardan eleştiri alıcaksın bu böyledir ağzı olan konuşuyor çünkü anlamadan bilmeden etmeden yaşamadan hiçbirini bunu lütfen düşünme bile en son düşüneceğin şey olsun bu sen kendine kızma o anlık psikolojinle yaptığın tercihlerden şu an sorumlu değilsin bırak. Alamaz kocan minicik evladını senden o bebek anneye muhtaç devlet arkanda olucak baban arkanda olucak ama seni aldattığına dair bir kanıt elde edebiliyorsan iyi olur ya da şahit olur olay çıkarabilir ama 1 kere çıkarcak 2 kere çıkarcak sonra anlıycak belki düşündüğünden daha kolay olur herşeyin bianda rayına oturur ve bukadarmıymış dersin herzaman en kötüsüne hazırlıklı ol kendini tabiki ama sayma yerinde dahada kötü hale gelmemek için.
Ben çok üzulüyorum sizin gibilere. Bir insan elin piçi için geleceğini hiç eder mi yaaa. Sokayım parasına puluna , bu hayatta her şeyin para olmadığını ne zaman öğreneceksiniz. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum. Bana kalsa en mantıklısı o çocuğun dünyaya gelmemesi , ama onun da hoçbir şeyden haberi yok...
12 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol parasi icin evlenmedim. Öyle olsa daha zenginini de bulurdum, ya da dukkani batirdiginda onu terk ederdim. Ben gercekten sevdim onu. Ama evlendikten sonra degisti iste. Saclarimi oksamaya kiyamadigini soylerdi simdilerde beni aldatiyor. Ve anlamadigimi zannedip hicbirsey olmamjs gibi gulerek eve gelebiliyor. Benimde en buyuk pismanligim okuluma gitmemek oldu zaten. Pisman olmadigim tek konuysa sanirim bebegim
Bir omur o adamla gecirmek istiyor musun bu onemli. Baba destegi cok onemlidir senin gibi ayrilmayi dusunup ailesinden destek goremeyecegi icin ayrilmayan cok fazla insan var. Universite okuyup kendi hayatini kurup yasamak icin de gec degil ustelik.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu adam bana aşk şiirleri yazan adamdı. Okula giderken sinif arkadasima ask notlarini verip çantama attiran adam. En sevdigim şey uçurtma ucurmak, bir gun pencereye bak dedi, bir ucurtma. Ben bu hale nasil geldik inanamiyorum
+1 yılNe hayatlar var be😕 öncellikle o adamdan hayır gelmez babanla gitseydin keşke. Her zaman diyorum Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, böyle bir zalimin elinde düşmekten korkuyorum ben de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBabanın evine git ve biraz dinle kafanı
Belki hoduk kocan akıllanır baban onunla konusunca
Babalar aslında bir evliliğe onay vermeyince o evlilik huzurlu olmiyo işte
Gençler bunu anlamasa da11 Yorumla
Soran+1 yılHamile olduğumu öğrenirse benden boşanmaz bundan eminim. Bende bebeğe kıyamam, ki ondan habersizde aldıramam sonucta evliyim. Ki bir yolumu buldum diyelim mutlaka kulagina gider bu kez hayatimi cidden zindana cevirir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsini okudum. Gerçekten çok üzüldüm. Belli ki kararlarından büyük pişmanlık yaşıyorsun. Bak sana tek tavsiyem. Ben iğrenç bir ortamda yetiştim. Başıma gelmeyen kötülük kalmadı hem de küçücük çocukken. Annem de yok babam da. Bu çocuğun sorumluluğunu alamayacaksan yazık etme. Lütfen lütfen lütfen🙏
Oyle bir erkekle de hsyat geçmez. Düzelmesini çok beklersin. Ne yapmak istiyorsan geç deme yap hsyatını düzene sokmaya hayallerini gerçekleştirmeye mutlu olmaya bak15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kissygt11 bana birinin üzülmesi hoşuma gitmese de teşekkür ederim yine de😊hsyatın benim için pek iyiye gidecegini artık sanmıyorum. Uzatmaları oynuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@kissygt11 yok yok özür dilebecek birşey yapmadın😊 çok teşekkür ederim ama birilerine içimi döknek istemiyorum. Saol yinede
+1 yılÇocuğun bir günahı yok ve bu kadar şeyi tek başına omuzlayıp tek başına taşımısşın birde o günahsız sabinin vebalini alıp üzme kendini baban sadece sana değil o karnındaki saniyede el uzattı senin ve çocuğun için o eli tut
10 YorumlaBabanızı seçin üniyi bitirin meslek sahibi olun derim
30 Yorumla
+1 yılCok uzun olmus ama okudum. Kader iste gule diken dikenede gul verirmis. Sen sabretmissin biraz daha sabret belki cocuk cok seyi degistirir. Esini seviyorsan dua et.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabanın evine git lütfen, gerekirse asla söylemek istemem ama o çocuğu da aldır. Çünkü böyle bir pislik belki de ayrılmak isteyince düşmeyecek yakandan. Bilmiyorum, gerçekten böyle bir şey söylemek istemem normalde ama.. Başka bir çare bulamadım.
11 Yorumla- +1 yıl
söylemek istemiyorum ama malesef haklısın
O bebeğin yaşam hakkı neden babasının hakedişiyle ilintili olsun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılIkimizin bebeği ve biz ona saglikli bir aile ortami veremezsek eğer ben kahrolurum. Benim babam mulayim adamdi hic anneme sesini bile yukseltmisligi yoktu ama kocam cok farkli ve bebegimin ileride ondan korkmasini ondan nefret etmesini istemiyorum. Onun tarafindan istenen ve planlanan bir bebekti ama ben istemedim, once kocamin duzelmesi gerekiyor
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. canım benim kıyamam, inş herşey güzel olur ve muss mutlu yuvanız olur, karamsar olma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim iyi dileklerim icin ama musmutlu bir yuvamiz olmasi icin once hem benimle hem metresiyle ikili bir hayati birakmasi gerekiyor. Hâlâ anlayamadigimi mi zannediyor bilmiyorum ama mahalledekilerin kulagina bile gitmis ev tutmuş kadına sanirim bir komşu sozde benim agzimi arayacakken soyledi. Bilmiyorum artik tiksindim ben bu heriften. Onunla birlikte uyumak bile azap bana o yatak dikenlerle dolu sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan diyecekler çok olacak ama evliliğine sahip çıkmalısın biliyorum zor ama denemelisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHamile olduğunu eşin bilmiyorsa hiç söyleme bence çünkü gerçekten ne seni nede o çocuğu hak eden birisi değilmiş yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ikimizin arasinda bir sorun aslinda. Kötü bir baba olmayabilir buna ben karar veremem. Ileride bebegin beni suclamasindan korkarim. O hep bencil oldu ama ben yapamam
- +1 yıl
Hak etmeyen birine hak etmediği güzellikleri yaşatmam ben olsam ama yinede sen bilirsin, yine üzülen kırılan küçük düşen yol gözleyen olmaya devam edersin bu senin için çok üzücü ve can yakıcı olmalı
+1 yılOturup konuş önce metresin mi seni mi tercih edeceğini öğren, düzelip düzelmeyeceği konusunda söz al süre ver baktın olmuyo kerket sana hayri olmaz o şerefsizin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaştan baskasina giden adam zaten secimini yapmis olmuyor mu?
- +1 yıl
O zaman yapacağın açık ve net delillerini al önce sonra boşa o itten bi bok olmaz...
Gizli Üye(30-35)+1 yılokudum tamamını babanı dinle orada bekleyip birşey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir kocayla daha fazla mutsuz olma derim ama annene de ağzının payını ver korkma. En azından baban varmış arkanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadın
Sevgi den yoksun
Huzur yok
Aşk yok
Birde hamile yani sevgiye ihtiyaçı var
Kocasının kolların da mutlu olmayan bir kadın daha11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuradan da kimseye güvenme sakın
Devlete sığın kendini kurtarhayatina bak bebek olunca herşey değişiyor
00 Yorumla
+1 yılemin misin hamile olduğundan kaç aylık
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef hamileyim kan testi yaptirdim. Nerdeyse 2. ayina yaklasmis
- +1 yıl
tkp atamısın yazışalım
Kral çok uzun yazmışsın okuyamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılBoktan hayatimin ozeti sana kalmis
+1 yılEğer seni aldatyorsa hic durma zaten
10 YorumlaZor bir karar. Allah kolaylık versin.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak ister misin? Üzdün be
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim, gidip uyuyacagim gelir birazdan. Insallah yakalanirda ceza yer pislik herif
- +1 yıl
Gelmez belki
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah hayırlı bir eşin olur
00 Yorumlasenin deçocuğunkendiin veçocuğunu düşünonu düşünme
00 YorumlaVallahacok zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSabret
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Orhun yazıtları.
00 YorumlaRötar yap olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılGece gece üzdün
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi be ağlıyorum.
+1 yılBana ver ya
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hamileyim ama kocam bu bebeği hak etmiyor. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler