Hamileyim ama kocam çocuğu ve beni istemiyor?

İki yıldır evliyiz ve altı aydır çocuk yapmaya çalışıyorduk. İki gün önce beş haftalık hamile olduğumu öğrendim. Sevinçten havalara uçtum. Eşimin morali kötü giden işleri yüzünden son birkaç haftadır çok bozuk. Müjdem eşimin moralini de düzeltir diye sevinçten eteklerim zil çala çala bebeğimiz olacağını söyledim. Aniden gözü döndü."Aferin iyi b. k yedin!"diye bağırdı ve bana tekme atmaya kalktı! Neyseki kendimi diğer yöne atarak kurtuldum. Sonra ağlamaya başladım. Ben ağlarken yine bir sürü bağırdı."Bu çocuğa nasıl bakacağız, g*tümüzü satıp mı bakacağız, Allah k*hretsin!"gibisinden bir sürü küfürlü, çirkin sözler söyledi. Abimi aradım. Abim gelince bir kavga daha çıktı. Abim kocamın gözünü morarttı, kocam abimin dişini kırdı. Şimdi baba evindeyim. Annem, babam, abim, ben bir avuç ağlıyoruz. Abim "Boşan, ben sana da yeğenime de gül gibi bakarım."dedi ama yakında abimin düğünü var ve o yüzden ona böyle bir sorumluluk yüklemek istemiyorum. Ben hamile halimle çalışabilir miyim bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Hamileyim ama kocam çocuğu ve beni istemiyor?