Hamileyim ama kocamdan değil ne yapacağım?

Eleştiri yapacaklar kırıcı yorum yapacaklar nolur yazmasın.. ben daha öncede paylaşım yapmıştım ve çok tepki görmüştüm. 2tane evladım var birisi 3digeri 9aylik Şuanda tekrar hamileyim 2haftalik oldu olacak ve çocuk eşimden değil başkasından eşim çocuk düşünmüyor du hamileyim deme şansım yok ve guatr tedavisi görüyorum bebeğe kiymkta istemiyorum salı gününe kürtaj için randevu aldım fakat ne yapacağım bilmiyorum bir hata yaptım baskasiyla oldum çok pişman oldum fakat iş işten geçti şimdi eşime bu çocuğu baktrma şansım yok çocuklarımi bırakıp boşanamamda doğurmaya kalksam eşim çocuğumuz 9aylik henüz erken diye istemiyorda istese dahi şimdi olmamis sonunda öğrenilecek ve hep içimde yalanla eşimin yuzunede o bebeğin yuzunede bakamam yarın birgün o serefsizde benim çocuğum diye beni bunaltr biliyorum kürtajda olsam cana kiyiyorm Omur boyu unutamicm biliyorum. Doktor henüz kese yeni oluşuyor olur olmaz müdahale edebiliriz dedi bilmiyorm nolur kırıcı sözler söylemeyin gerçekten hatalarimin farkindayim ama artık ne yapmam gerekiyor bunu düşünmem gerekiyor
Hamileyim ama kocamdan değil ne yapacağım?