Kocam bana ihanet etti ayrılmak istiyorum ama 1 bucuk aylık hamileyim ne yapıcam ben?

Merhaba.

Arkadaşlar 7 aylık evliyim. Kocamla bir birimizi severek evlendik. 7 ay süre zarfinda hiç kavga etmedik. Ama bana ihanet etti. Arkadaşının doğum gününe diye gitti orda eski sevgilisiyle karşılaşıp birlikte olmuş. Bana sarhoştum kendimde değildim dedi. Ama güvenim kalbim kırıldı. Eşyalarımı alıp babamın evine döndüm çok yalvardı gitme pişmanım kendimde değildim. diye ama ne bileyim. İki haftadır ayriyiz her gün arıyor. ben yarılmayi düşünüyordum. kesin kararimi verdim ama Dün bir bucuk aylık hamile olduğumu öğrendim. kimseye söylemedim daha. Ailem ayrılmamıza karşı kocamı seviyorum ama aff edemiyorum. Ne yapıcam bir akıl verin?
Güncellemeler
+1 yıl
yardimlariniz destekleriniz için teşekkür ederim ks halki. Allah razi olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Gittim konuştum açık açık. ve eve dönmek kararı aldım. ama artık ona güvenmediğimi ve bir daha böyle bir şey olursa ondan ayrilacagimi asla bir şans vermeyecegimi söyledim. Ve kızgınlığım geçene kadar ayni odada uyumak istemediğimi de ekledim kabul etti söz verdi... Ama Hamile oldugumu söylemedim. Sizce doğrumu yaptım?
Kocam bana ihanet etti ayrılmak istiyorum ama 1 bucuk aylık hamileyim ne yapıcam ben?