Evlenilecek kız nasıl olurum?

Etrafımda görüyorum hepsi tek tek evleniyor ya aldatıldım suanki ilişkimde de değer görmüyorum ama herkes evleniyor ve kıskanmayada basladım bende evlenmek istiyorum ama onlar nasıl evleniyorlar? okul deseniz olmuyor iş deseniz aile içinde dısarı çıkamıyorum ben nasıl evleneceğim artık kendime gerçekten evde kaldım mooduma koydum zarar vermeye geldi durum

Güncellemeler
+1 yıl
Bakiremisin ya da bakire ol diyenlerin ağzına vurmak istiyorum bu nedir şimdi mesele 2 bacak arasımı? O kadar basit bir soru sankide soruyorsunuz özellikle erkeklere bunu söylüyorum siz kendinize sahip çıkında elin kızı düzgündür. Dokunup attıktan sonra namuslu kız istiyorum diyemezsiniz. Siz ne kadar namuslusunuzda bunu istemeye hak görüyorsunuz kendinize.. Kimse düzgünümde su devirde demesin eli kadın eline değmemiş erkekte gördüm yalanları ile bitirdim elinde fırsatı olsa kimse
Güncellemeler
+1 yıl
bakmamıS o tipiyle yine bir şey yasar. erkek namuslu olacak önce. Kadının duygularıyla oynayanlar , ne yapsın sevip güveniyor herşeyi mafveden suçlu erkek değilde kadın oluyor kadın ahlaksız oluyor.. bırakın abi bu ayakları ben tiksiniyorum ya bu kadar namussuz varken bana namus ahlak ne olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. Beni aldatan nişanlısını ortada bırakacak adam geçmişi unutup kapalı kadın istemesi kadar gülünçsünüz yani. Şimdi defolabilirsiniz ben bu zihniyette birini istemiyorum
Evlenilecek kız nasıl olurum?