Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Evliliklerde takılmalık ilişkiler gibi oldu insanlar bazı şeyleri tattıktan sonra maalesef sıkılıp ayrılıyorlar. Evlilik şu zamanda yapılacak bişey değil kavgalar gürültüler ve ortayolu bulunamayan sudan sebepler kıskançlık krizleri falan filan. Evlilik bir marifet değildir öyle bir sorumluluk gerektirir ki anneye ev işleri bebek bakmak falan babaya hem eşe yardım etmek hem maddi olarak kendisine bakan boğazları beslemek hem çocukla ilgilenmek çok sorumluluk gerektiriyor. Bide maddi olarak zaten evlilik artık zengin işi oldu aynı hindistandaki düğünlere nasıl ki ağzı açık bakarlar biz erkeklerde bu duruma düştük düğün mü var damat çok zengin diyoruz artık. Kısacası evlilik düşünüyorsan evlilikle beraber okul okumak hedeflerini gerçekleştirmek neredeyse imkansız ve inan eşinle boşanma aşamasına kadar gelirsin.
Burdan erkeklere sesleniyorum üniversite ehliyet gibi kafasındaki hedeflerini bitirmemiş bir kadınla evliliğe girmeyin maddi olarak çok zarar edersiniz sizi sürekli hedeflerini tamamlamak istediğiyle bunalım yaratır ve maddi anlamda ek bir yük sırtınıza biner. O yüzden full donanımlı hayatını düzene koymuş bütün hedeflerini gerçekleştirmiş kafası rahat bir kadınla evlilik yoluna girin.
77 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru. Aynı şeyi erkeklerden bekliyoruz. Askerliği bitmiş, iş güç sahibi, cocuk bakımı gibi şeylerden kaçmayip, hemen ilk kavgada çocuk gibi başka kollara gitmeyecek. Evliliği ciddiyetle ele alacak beylerle evlilik yoluna girmek gerekir. Evlilik karşılıklı emek gerektirir. Her iki tarafında zorlu ve bir o kadar güzel görevleri vardır. Bu görevlerden kaçacaksaniz evlenmeyin. Kimse kimsenin trbiyle naziyla niyaziyla uğraşamaz. Yeterince problemli bir çağda yaşıyoruz zaten.
- +1 yıl
Soran+1 yılBen o isterse onun için her türlü fedakarlığı zaten yaparım benim istediğim sey kocam olsun sonsuzum olsun herşeyimi ona bağlarken kaçması için sebebi olmasın kısacası evet tapulu malım olsun. Daldan dala konan kız değilim onu saf ve masum helaliyle sevmek istiyorum
- +1 yıl
Şey senin evlenilecek kız olman için yapılacak biirsey yok o zaman. Artik dua etmek lazım adam akıllı, sadık bir insan karsina çıksın diye. Sadık erkek bulmak kolay değil şu zamanda ve ayrıca Ister istemez evlilikten kaçıyorlar maddi sebepten. Gerçi bu bana bir bahane geliyor çünkü cidden seven aza kanaat edip yine evlenir o ayrı.
- +1 yıl
@gzmsnnr yengeç burcu erkeğiyim sadık bir insanım özelliklerimde de yazar aile babasıyım kurduğum yuva benim için çok önemlidir güven kalesi olana güven kalesi olurum sevgi ilgi maneviyatı yaşatırım fakat doğru düzgün bir kadın bulamadım 🥲🥲 Gelin ata binmiş ya nasip demiş nasip kısmet işleri bunlar arkadaşlar 👍👍
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Her şeyden önce kendine sevgi duymayı öğrenmelisin, bu şekilde ne kadar yalnız olursan ol her zaman sevgi dolu bir ortama sahip olarak kendini koruyabilirsin. Bu şekilde kendini sevmen ve saygı duyman, etrafındakilere karşı da saygı duymanı ve onların sana saygı duymasını sağlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSuanki sevgilimde aynısını diyor o akrep burcu ben yengeç. Ayrılmak istiyorsun diye ağlamaya basladıkça tartışıyoruz ve kafaya takma sev kendini dedikçe psikolojik siddet görüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılDeğer görmediğin bir ilişkide belki düzelir düşüncesiyle hiç durma yol yakinken.
Şunu da unutma yasitlarim evleniyor aile evinde kısıtlanıyorm bende evlenmek rahat etmek kendi hayatima bakmak istiyorum diye düşünerek sakın evlenme. Zaman herkes için farklı akar. Sen otuzunda okul kazanırsın diğeri o yaşta çoktan başlamıştır çalışmaya.
00 Yorumla
+1 yılKendini sevmeyi dene. Sen kendini sever ve kendine saygı duyarsan karşındaki insanlarda aynısını yapar. Kendine değer ver. Ayrıca evlenilecek kız diye bir ayrımı kendi hemcinsimden duymam da üzdü beni.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevemiyorum işte erkek arkadaşımla hep bu konu üzerine kavga ediyoruz ben yengeç o akrep burcu bana bu konu üzerine hep psikolojik siddet uyguluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılİlla sevgili oluyum sonra evleniyim diye düşünme bence. Görücü usulü randevuya çık. Ben çok gördüm kaç yıllık sevgilisiyle evlenip huzursuz evliliği olan; görücü usulü evlenip mükemmel uyumu yakalayan. Ha tam tersi de çok da, ön yargılı olma yani. Kendin bulamıyorsan başka birilerinin sana yakıştırdığı kişilerle görüş tanımak için şans ver belki kafana göre birini bulursun. Ancak en önemli şey karşındakine evleniyim düşüncesiyle yaklaşma. Sen farketmesen de evlenemiyorum kafasıyla belki de karşındakine karşı tavırların çok sığ kalabilir, insanları kendinden soğutuyor olabilirsin. Akışına bırak, herkesin nasibi kendisini bulur. Her şeyden önce kendine önem ver, özgüvenini düşürme
11 Yorumla
Soran+1 yılAnneme zaten söyledim artık kendime göre birini bulmaktan yoruldum diye görücüde çıkmıyo ama arıyorum olumlu gibi bir izlenim verdim belki birileri ileride aracı olabilir evet artık onada olumsuz bakmıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir kişi olmanızdan çok eşiniz olarak seçeceğiniz insanı seçerken tavırlarınız önemli.
Sizin için doğru biri olup olmadığının farkına varmanız kusura bakmayın ama görmeniz gerekiyor.
Eğer seçtiğiniz, hayatınıza aldığınız kişinin size verdiği değer , sizin ona verdiğiniz değer karşılık bulduğunda işte o an karşılıklı olarak evlenilecek kadın , adam oluyorsunuz.
Bunun da başlangıç noktası iyi insan olmak.
Vicdan sahibi olmak.
Mükemmel diye bir insan yok, bunu aklınızdan cikartmamaniz gerekiyor.
Mükemmel olmaya çalışabilir, o ayrı bir durum.
Samimi ve alçak gönüllü, kartları açık oynayan insanlarda bulabilirsiniz.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkelin ilacı olsa kendi başına sürermiş derler. Benimki de hiç olmadı 27 yaşındayım hiç sevilmedim kimse bana aşık olmadı çok yalnızım sen yine gençsin 23 yaşındasın zamanın var ama benim her geçen gün umudum azalıyor bir kere gittiğim kuaför görücü usulu teklif etmişti geçen sene. onda da korkup kabul etmedim ne salağım yaşıtlarım sevip seviliyor gezip tozuyor anne oluyor bir de bana bak. san tavsiyem sevilmediğin biişilkide bulunma ayrıl en azından zarar görmezsin
15 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi saka yapıyor diyo evlenir diyo 30 dan önce evlenmem diyo benim annemin önünde bunu söylemesi hos bişi değildi sikayet ettim evet ayrılsak sırf bu yüzden de olur yani. Annem demezmi gönülmü eğlendiriyon kızımla ben rencide olurum ben doğuluyum bizde sevgililik bile hos görülmüyor zaten mesafe var diye iyi bile olmus dicek utanmasa
Cevap sahibi+1 yılAyrıl. En baştan niyetin belli olduğu bir ilişkiye başlamanı tavsiye ederim. Evlenme niyeti olan kimselerle görüş bòyle biri yoksa kimseyle muhatap olma. Kimsenin seni oyalamasına veya kullanmasına izin verme
Cevap sahibi+1 yılAdam açık açık 30 dan önce evlenmeyeceğini söylemiş şu anki yaşı ne 30a kaç yılı var bilmiyorum ama en azından dürüst olmuş. Açikça bunu kabul edip sevgili adı altında günahlar işlersin ya da ayrılırsın sana nikah kıyabilecek ciddi bir adam ararsın. Sevgilininn seninle evleneceğini sanmıyorum.
Soran+1 yıl23 yasındayız ikimizde
Cevap sahibi+1 yılBenim kız kuzenim 2 sene ince ikisi de 24 yaşındayken evlendi şimdi bir kız evlatları var isteyen evleniyor erkek evlilik için kendini olgun bulamayabilir istemeyebilir saygı duymalısın ve evlilik istemiyorsa ayrılmalısın. Evlilik niyeti olan adamlarla görüş
Kendine bi uğraş bul çünkü şu an boşta kaldın diye evlenmek istiyosun ve evlilik bundan daha ciddi bi mesele ayrıca artık çok da masraflı bişey
34 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum iş olarak ama manevi bosluklarım var aldatıldım beni bırakan eski sevgililerimde evlendi koyuyor bana açıkçası. Bende evlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum
Soran+1 yılÇok sıkıntı çok dert oldu bana
Ben de 20 yaşındayım hiç ilişkim olmadı. Benden 5 yaş küçük kardeşimin bile sevgilisi var arkadaşlarımın var benden çirkin kızların var benim neden yok ilerki zamanlarda evde mi kalacam şimdiden belli mi diye düşünmüyor değilim ben de
14 Yorumla- +1 yıl
Mavili sen misin
- +1 yıl
Güzelsin oysaki bahtın açık olsun
Yaşın bu aralıkta ise geç kalmış sayılmazsın. Öncelikle bu duyuya kapılıp kesinlikle bir hata yapma. Önce birkaç iş deneyimin olsun veya okuyacaksan dene derim. Sonra ortam ile birlikte bir ilişkin olacaktır
00 Yorumla
+1 yılKendini sevmeyeni kimse sevmez. Kendini sev, kendin olmak için çabala. Sosyalleş, dışarıya çık, bir hobi bul. Hayat bir insanla evlenmek ve evliliği de bir skor olarak görmekten daha fazlası.
02 Yorumla
Soran+1 yılBorderline hastasıyım bundan ilişkilerimin sağlıksız olmasına bağlamalı mıyım sence
- +1 yıl
Elbette. Öncelikle bir psikolojik destek almalisin. Bunun çok faydasını görürsün inan.
Evlenmeyi saplantı haline getirmeyin. İçinizden geldiği gibi davranmaya çalışın. Su akar yolunu bulur
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah
+1 yılYani bu işler nasip kısmet işi fazla canını sıkma bazen tam umudu kesince iyi ki simdiye kadar beklemisim dedirtecek biri çıkıyor karsina sırf evlenym diye evlenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi insanların sizi beğenmesi için şekilden şekle sokmaktan vazgeçerek.. İnsani ve ahlaki değerlerinize sahip çıkarak başlayabilirsiniz. He bir de kendiniz olun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede yaşıyorsun?
Ailenin yaptığı bir iş var mı? Sende kendi kesene çalış ama ailene de yardımın olsun o şekilde yavaş yavaş ağırlığını koy ve istediğini alırsın 👍 zaman içinde paran arttıkça koca bile satın alabilirsin. 😅😂🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılBen doğudayım ailem akraba dışında çalışmamı istemiyor ileride salonuna geç diyorlar üniversite dedim uzağa gidemezsin diyor sevgilimle aramda geriliyor bu yüzden adam çünkü İzmir'de
Cevap sahibi+1 yılSevgilin gelip istesin.
Soran+1 yılOnunla gerildik en son iyice uzatalım süreci dedi
Cevap sahibi+1 yılOyalıyor mu seni?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlla evlenmek zorunda mısın? Kız hiçbir şey yapmasa da evlenir bu erkeğin istemesine bağlı. Sen evden çıkıp sosyalleş bulursun koca
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyal biriyim zaten güzellik alanında da çalışıyorum çoktan birileri oğluna ayarlaması lazımdı dkdkd
- +1 yıl
Onlar uzun sürmüyor ne yazık ki
+1 yılYa bazen bende evlenen insanlara imreniyorum ama evlendikten daha sonra çoğu özgürlük alanlarimin kısıtlandığı aklima geliyor
10 Yorumla
+1 yılKendini bir kalıba sokma derim. Kendinden ödün verme. Sonrasında sıkılabilirsin. Ruh eşi kısmını geç kafa dengi birini bulmaya bak.
00 YorumlaDürüst samimi ve güven veren bir kişiliğe sahip ol. Yalansız sev gerisi gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biriyim zaten
Sadece kendin olup seni "sen" olarak sevebilecek birisini beklemeye ne dersin? Evlilik takıntısı saçma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi önemli bunun için. Seni seven, sana değer veren ve iyi davranan birini kaçırma.
04 Yorumla
Soran+1 yılOda aldattı ama yoksa 16 yasında birini istiyordum zaten 7 yılımı vermisim hiç tereddüt etmeden evlenirdim..
- +1 yıl
Neden aldatıyorlar bunlar peki?
Soran+1 yılBen borderline hastasıyım kafamda çözemediğim seyler var birde o kızı seçmesinde o kız ona güven veriyormus ben lafta sevip icraat vermemişim
- +1 yıl
Salla gitsin onu ya aman..
A.. kişmek üçin evlenmek istiyosunuz. Pysa kendi ataklarınız ğzerinde duran kadın olursanız, koşulları da siz belirlersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Evde kalmak" tabiri toplum hafızasından silinmeli...
33 Yorumla
Soran+1 yıl@YasinTR bizde böyle batıda sorun değil belki ama 30 a gelince ben bekar olsam illaki yüzüme gülerler biliyorum ki yarın bir gün kardeşlerimde evlenecek ve bu kıskançlığı hep yasayarak kahrolucam
Kendin ol ve kendini geliştir. Her şey vaktinin esiridir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlendikten sonra da sıkılırsın
Çünkü kendinle mutlu değilsin en başta..01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu devirde çalışmayan kadın boş kadındır asla da evlenmem çalışmayan kadınla
04 Yorumla- +1 yıl
Sizin işiniz nedir kendinizle aynı işte mi çalışmalı
- +1 yıl
O nedir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen daha cok beklersin ondan ondan ona gider gelirsin ama evlilik olmaz
00 Yorumla
+1 yılAman evlenip napcan ya ye ic gez keyfine bak boş ver bende snein gibi dudunuyordum ve aslind abi kurtulus olarak gordum afedersin bku yedim suandad aayrilma asamasindayim evlilik cok buyuk sorumluluk hem es hem ailesi hem cevre herseyiyle zor
10 YorumlaSenin yaş kaç acele etme hayirlisi ile otur kismetini bekle deneme tahtasi olma kismetin çıkacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılRol yapmak mı istiyorsun? Çok konuşma, güler yüzlü ol, güzel giyin. Evlilik yeter belki sonrası ne kadar sabırlı olduğuna kalmış.
00 Yorumla
+1 yılBence bunun yerine evlenilcek adam nasıl olur diye düşün ve nasıl kriter ariyosan kendinde de bu kriterleri bulundurman gerektiğini unutma
05 Yorumla
Soran+1 yılSevsin çok seyde beklemiyorum yani
Soran+1 yıl@drkatil yok öyle de değil
Soran+1 yıl@drkatil koca olacak kapasitesinde değil %80 kısım
+1 yılNasip kismet bu işler bende 34 girdim elhamdülillah çok şükür işim gücüm yerinde rabbimin herşeyin hayırlısını nasip eylesin cümlemize
00 Yorumla
+1 yılEvlilik çokta iyi bir şey değil kuşum tadını çıkar bekarlığın saçma triplere girme b.. k mu var evlilikte zarar vermeye kadar getirmissin durumu
00 Yorumla
+1 yılBiraz kaba bir benzetme olacak ama...
Şöyle bi laf var..
Her malın bir alıcısı olur...
Kendin ol yeter...00 Yorumla
+1 yılCiddi, sevgili işlerine pek bulaşmayan, oturaklı biri olduğun zaman hanım hanımcık aile kızi diye hemen atlarlar.
00 Yorumlakendine saygın olsun bir kalıba girip kendini zorlama seven ve ciddi düşünen her türlü kabul eder seni
00 Yorumlaselam hanfendi niye öyle düşünüyorsun ki elbet bir yol vardır canını sıkma lütfen hayırlı geceler temenni ederim hanfendi sustum
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bir kaçış kapısı olarak görme o kapı seni zindana da koyar sarayada
07 Yorumla
Soran+1 yılTek ihtiyacım olan sey sevgi
- +1 yıl
Bu senin için bir sınav
- +1 yıl
Doğru kişi ile olursan tek ihtiyacınız olan şeyi elde etmiş olursunuz
- +1 yıl
Evlilik size sevgi getirmez
Soran+1 yılEn son bu hayattan göçüceğim..
- +1 yıl
Bazen hiç var olmamış olmayı düşünüyorum ama bazı şeylere hükmedemiyorum
- +1 yıl
Senin derdin çokmuş be?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik kadar saçma bir şey yok ve üstelik bu evde kaldın lafı da çok çağ dışı bence insanlar bunu niye kullanıyor anlamıyorum evlilik bir tercihdir
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kimse beni tercih etmiyor aynı sey değilmi?
Cevap sahibi+1 yılboş ver kanka takma bak ben 24 yasındayım hiç sevgilim olmadı kızlar tarafından reddedildim lisede tam bir eziktim ama takmıyorum hobilerime gezmeye gençliğimi yaşamaya calısıyorum
+1 yılYasli teyzelerin oldugu ortamlara çok gir salmazlar zaten seni skshskshsj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldüğünlerde oyuna kalk
02 Yorumla
Soran+1 yılDüğün sevmiyorum
- +1 yıl
oğlunu evlendirmek isteyenler düğünlerde kız bakıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelik varsa gerisi kolay.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakirelikle ilgisi ne bunun
- +1 yıl
Evlenecek kız derken çoğu erkek bunu kastediyor.
+1 yılNeden böyle yapıyorsun anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNapıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben derdim ama evlilii sevmem
00 Yorumla
+1 yılOlmazsın bu soru ne aw
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenilecek kız ciddiyetle olur.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde evlenmek zor yaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGöster ama elletme. 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞehir faktörü biraz önemli hangi sehirdesin?
027 Yorumla
Soran+1 yılDoğudayım olabilir
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun o zaman
Soran+1 yılYa öf :(
Cevap sahibi+1 yılGel yengeç burcuysan evlenelim gahahahag
Soran+1 yılFazla kaçırıyorum sevgiyi karısı tarafa ama yani ben dışında da herkes evlendi
Cevap sahibi+1 yılTamam gel evlenelim ahshxhxh
Soran+1 yılKomik mi
Cevap sahibi+1 yılBelkide ciddiyim ne biliyorsun
Soran+1 yılSevmedim seni
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin valla ahahshx bende yengeç burcuyum beraber ailece geçinir giderdik jshshd
Soran+1 yılBeni tasıyamazsın
Cevap sahibi+1 yılNiye kaç kilosun
Soran+1 yıl47
Cevap sahibi+1 yılBelki zayifsin taşırım
Soran+1 yılO anlamda demedim ama 😂
Cevap sahibi+1 yılE tamam taşıyabilirim işte jshdhdhd boyun kaç
Cevap sahibi+1 yılNe anlamda dedin jdjxjcjc
Cevap sahibi+1 yılİstersen şöyle bir şey yapalım ben gizliden çıkayım sende bana özelden mesaj at nasıl fikir burdan yazmaktansa
Soran+1 yılKişilik olarak. Bana kötü davranamıyosun o yüzden etkilenmedim 🤦🤦
Cevap sahibi+1 yılİyide sana kötü davranmam mı lazım illa hahshdhxhx
Cevap sahibi+1 yılNe alaka anlamadım ne güzel kızmıyorum etmiyorum sana işte
Soran+1 yılİyi geceler ben uyuyorum ayrıca sevgilim var sadece o namussuz benle evlenmicek gibi hissediyorum onu gece uykusunda yemeyi düşünüyorum kurbanlık gibi
Cevap sahibi+1 yılBu saatte ne uyuması tavuk musun sevgilin evlenmicekse gel biz evlenelim
Soran+1 yılÇalışıyorum sabah. Güzellik sektörü yoruyor..
Cevap sahibi+1 yılVaaay demek güzelsinde gel konuşalım biraz senle sonra evleniriz hahdhdhd
Soran+1 yılGüzel değilim güzellik sektöründe bir personelim. Her gün eve bitik dönüyorum..
Cevap sahibi+1 yılTamam gel konuşalım diyorum ne inat ettin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKdkdkdkjfd herkese ben evlenilecek kızım de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş nasıl olmuyor onu anlamadım
00 YorumlaSana kurs vermeliyim
03 Yorumla
Soran+1 yılÖğrencin olmaya hazırdım babbaaa djdjds
Soran+1 yılAhah
Ben sizinle evlenirim, eger sisman değilseniz
01 Yorumla
Soran+1 yıl47 kiloyum ama sana göre değilim. Evlenemiyorum diye çirkin olmamdan değil bu bazı sorunlar var rayına oturmayan birde kılık kıyafet biraz haddinden doğuda açık olması insanları düşündürüyor demekki
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın?
06 Yorumla
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılLise mezunuyum daha üniversite ne olur bilmiyorum..
Soran+1 yılUsta ve öğreticilik var alanım güzellik Şu an
Soran+1 yılOkulun saçma sistemi o kadar bostu ki çalıstımda batırdım sınavı tercihleri yazdım ama tutarsa su sekilde gidiceğimi sanmıyorum
Kimseye güvenimiz kalmadi
05 Yorumla
Soran+1 yılBenimde
Soran+1 yılİyi bari senin aydır.. ben hiç bulamıcak gibi hissediyorum seveni
Soran+1 yılUmarım
+1 yılB*k var evlilikte
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bok var
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılYaş kacc
06 Yorumla
Soran+1 yılYeni 23 oldum
- +1 yıl
Bakiremisin
Soran+1 yılSize ne ya benim seyden? Pazardan mal mı alıyorsun fiyatı gibi ne haddinize bunu sormak
- +1 yıl
Çoğu erkek bunu önemsiyor
Soran+1 yılBi kesin ya siz çok namuslusunuz sanki o kadar normal bişey sanki utanmasa aç göster dicek ailem bugüne bugün sormamıs hadsize bak ya
- +1 yıl
Naparsan yap beni ilgilendirmez
+1 yılOlamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılO niye
- +1 yıl
Senden bi bok olmaz çünkü
saygı duyulmalı sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBn de oyke
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Bilemiyorum ki?
00 Yorumla
+1 yılKız mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakire ol
04 Yorumla
Soran+1 yılAnanda bakiremiydi seni yaparken
Cevap sahibi+1 yılne alakası var beyin yoksunu :D bacaklarını aralama gelene geçene sonra bana burada ağlarsın işte
Soran+1 yılSenden namusluyum her konuda yarısırım ama dengim değilsin hadi ikile
Soran+1 yılSu beyinle cekirdek kadar düşünmeye devam et sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver ya
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım