Selam, Aahh ah, evlenince ne olacak? bir ömür boyu mutlu olacaksın mı sanıyorsun.. Aşk evliliği yaparsan bir nebze mutlu olabilirsin evet ama bir süre sonra kavgalar başlıyacak yok neredeydin ne yaptın bu saate kadar yemek soğudu falan. Mantık evliliğide yap demiyorum sana yani kendi tercihin ister evlen ister evlenme zararıda var pozitif yönleride. Fakat ileride geleceğinide düşün evlenirsem ne olur? diye. Bütün sorulara yanıt verebiliyorsan işte o zaman evlenmeye hazırsın demektir.. Soruları sakın sallama. Dürüst ve doğru cevapları ver. Sınavı yapan kişininde hayat olduğunu düşün, yani hayat sana bir seçenek sunuyor evlenmek mi evlenmemek mi diye? işte buna biraz kafa yormalı ve düşünmelisin..
Bu devirde hemde yapma kızım harcarlar seni bu devirde. Anamin hep şu sözü vardı ve idol olarak benimsedim" bir kızla konuşurken dikkatli konuş yaptıklarını süzgeçten gecir yaptığının aynısını senin kız kardeşine yapılsa hoşuna gider mi " bu tarz düşünen erkek çok nadirdir yani
O niyetle birisi gelince de bir sürü engel çıkarıyor kızlar.
Söz meclisten dışarı, Çoğu doyumsuz 😃 Gününü gün etmenin peşinde. Birikim yapayım da ileride çoluğuma çocuğuma harcarım diye düşünen yok. Instaya foto atacağım diye yapmadıkları şeb eklik yok çoğunun.
Doğru zamanı bekleyin, her şey kendiliğinden gelişir. Hayatınızı paylaşacağınız insan ile bir gün bir yerde yollarınız kesişecek ve o girmeyi beklediğiniz moda istemsizce sürükleneceksiniz. Hayatı aceleye getirmeyin. Zamana bırakın ve anı yaşayın.
Büyük şehirlerde senin yaşın evlilik için çok erken ve evlilik beklenen bir iş değildir Lakin bulunduğun ortam küçük yerleşim ise evet haklısın erken evlenilir bu durumda sende bir baskı oluşturabilir Ama her halukardada bilmelisinki yaşın çok genç ve elbette evleneceksin
Kurmuş olduğum cümlede zerre miktar yavşama emaresi gösterin. Size hak vereceğim. Siz kurduğum cümle ile profil aradında gelin güvey olduğunuzdan gelin olamamışsınız hanımefendi.
Sen makina değilsin ki, modu olsun bunun. Acele etme, elbet vardır nasibin. Evlenmek veya bekar kalmak çok matah bir şey değil. Önemli olan, varsa bir kariyerin ona odaklan. Gerisi gelir. Bak, ben eşim olacak kişiye "çalışmana karşı gelmem" dediğim hâlde nasip olmadı
1. Ayarlar bölümüne gel 2. Hafıza 3. Kullanılabilir alan 4. Android mod pack uygulamasına bas 5. veriyi sil Bunları takip ettikten sonra tekrar aç ve istediğin modu seç ama 1 tane hakkın var eğer tekrar mod değiştirmek istiyorsan bu aşamaları tekrar yap
Her şeyin bir zamanı var böyle düşün.. evlenenler ne zorluklar atlatıp o günlere gelmiştir belki daha şanslı kişi karşına çıkacak o kısmet artık ama acele ederek bir yere varılmaz bu konularda :)
O da erken yaşayacak bazı şeyleri herkesin kendi hayatı ama 20 yaşında evleniyor ise bu devirde kendi ayakları üzerine henüz basmamış demektir bu da ileride sorunlar oluşturur diye düşünüyorum.
Saçma gelebilir belki ama yutub da evet yutub neyse ruh eşiyle tanışma gibi meditasyonlar var ben bunu dinledim ve o zaman ki nişanlımdan ayrılıp simdi ki sevgilimle tanıştım ve gerçekten birbirimizi tamamlıyoruz belki şans belki gerçekten işe yaradı tavsiye ederim
Aslında lüks cafelere felan gitsen biraz kazık yersin ama zengin birini düşürme ihtimalin olur ya da garson komi hostes olarak başla birazda bakım yak ömür boyu rahat edersin arkadaş 🙂
Hiç bir kız kadın o gerçek moda giremez. Büyük para vurma sahte evlilik anca. ya da aile baskısı altında rahat fuhuş yapamaz salak Bi koca bulur tüm şehre raht vermek içn evlenir kadın
Dogru insan seni bulur sen onu bulmazsin Oyle bir mod ki, Gecici eglence icin iliskileri degil Kalici iliski tek kisi s3vmeli sadakatli bir iliski istemelisin Eger bu sekilde dusunmuyorsan evlenme yazik olur://
Bence evlenmek için evlenme bir insan bir ömür paylaşacaksın derim iyi düşün insan 20 yaşında da evlenir 40 yaşında normal bişey bu üzme kendi bekarligin tadi cikar🌻